Elbiseyi eğer evlenirsem kendi nikahımda giyerim diye almıştım ama ufukta hala evlilik yok. Biliyorum, ufukta evlilik yokken elbise almak saçmalık, ama elbiseden az üretilmişti bende görür görmez "evlenirsem nikah elbisem bu olmalı" diye almıştım. Demin dolabımı karıştırırken buldum. Yıllardır dolabımda boşuna duruyor, bende haftaya düğün var ona bari giyeyim diyorum ama uygun mu değil mi bir türlü karar veremedim renginden dolayı. Sizce uygun mu? Yoksa kendi nikahıma saklamaya devam mı edeyim 😂 Elbise üstte böyle duruyor. Ben tabi prenses Mary gibi kombinlemeyi düşünmüyorum. Ayakkabısı ve çantası çok vasat çünkü.
Nikah elbisesi diye aldığım bu elbiseyi başkasının düğününe giysem uygun olur mu?
Bence olur neden olmasın. Bak çöp çatanlık yapmış olmayayım izmirde dayımın oğlu var hala evlenemedi :). Şaka bir yanada tabiki olur. Ve bu kadar damat adayı istiyorsanız evlenmek istiyorsanız bahtınız açık olsun. Hayırlı iyi güzel ruhlu kalpli insanlarla tanışırsınız inşallah.
Ayakkabısı ve çantası çok vasat mı? Bence cuk oturmuş. En fazla bir parça daha kibar stiletto ve çanta seçilebilir ama rengi çok iyi bence. Elbise de hoşmuş gerçekten. Bence nikahın için sakla. -Gecen bol olsun.-
Az sayıda üretilen her şeyi al o zaman. Yıllar önce moda olan veya olmayan bir elbiseyi yıllar sonra giymek ve hele ki nişan için daha aday bile yokken güzel bir hayal 😊😊
Nişan değil nikah yahu nikah. Ayrıca bu tür elbiselerin modası yıllar geçse dahi geçmiyor 😉 en kötü ihtimal aldığım paranın çok çok üstüne satarım, aranılan bir elbise çünkü.
Laf çarptı 😂 şimdilik düşünmediğim doğru ama ileriyi yalnızca Allah bilir. Ve tekrar belirtiyorum elbise çok hoşuma gittiği için ve az sayıda üretildiği için aldım! Öyle dediğin gibi evlilik hayalı falan kurmuyorum, elbise sadece nikah için uygun olduğunu düşündüğüm için kendi nikahımda giyerim diye düşünmüştüm alırken. Ayrıca evlenmek istesem gider yarın evlenirim!!
En İyi Cevaplar