Hayalinizdeki Lüks araba hangisi?

Motor Sesi belki fikrinizi değiştirir :)

FERRARİ
Ferrari bir İtalyan sanat eseri, sanat eseri diyoruz çünkü sadece bir araba olmadığı açık ve net. İsmi bile kulağa hoş gelen nadir arabalardan, hız denilince belkide akla gelen ilk araba.. Neredeyse herkesin gençlik hayalidir ama ulaşılması zor ama ulaşılınca keyfi herşeye değer bir sanat eseri.
Bu Model Ferrari 458 Italia

LAMBORGHİNİ
O da bir İtalyan sanat eseri. Duruşu biraz korkutucu ama tam bir hız canavarı.. Daha çok kızların gözdesi olduğunu düşünüyorum Turuncu bir Aventador <3 Tabiri caizse kapısını açmanız yeterli :)

Bu Model Lamborghini Aventador Lp700 4

MASERATİ
O da bir İtalyan sanat eseri. Şirin bir görüntüsü var ama tehlikeli :) Logosundaki Kral Tacı ben burdayım demeye eşdeğer.. Bir Maserati'n varsa arkana yaslan ve sadece gaza basman yeterli ;)

Bu Model Maserati GranTurismo

PORSCHE
Bir Alman eseri. Günümüzde sokaklarda belkide lüks araba konusunda en çok rastlanan bir eser. İsmine Porş diyoruz çoğu kez uyariyim Porsche yetkilileri bundan rahatsızmış :) Tatlı ve hoş bir ön görüntüsü var ama kalıp olarak büyük bir görüntüye sahip. Ama bu hızına engel değil ;)

Bu Modeli Porsche Panamera Turbo

UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİR. LÜKS ARABA DENİLİNCE AKLA GELEN İLK ARABALARI KOYMAK İSTEDİM TABİKİ DAHA FAZLA VAR. SİZİN HAYALİNİZDEKİNİ BELİRTEBİLİRSİNİZ