Moda & Stil Neden mavi kot pantolon giyiyorsunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor keko olmamanın ilk kuralı bu olması lazım erkek adam niye renkli pantolon giyiyor sarı kırmızı turuncu neyse mavide öyle benim için gidip siyah giyin nolur ya herkes giyiyor diye herkes giyiyor kendiniz olun biraz bir şuna bakbide şuna Neden mavi kot pantolon giyiyorsunuz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben yeşil giyeni gördükten sonra hiç kimse şaşırtamaz brni bir okul trajedimdi #sinan olmaz olsun o çocuk okuldan bilr soğuttu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ahaheaaeha ya hadi onlarıda geçtimde mavi bıktık artık yeter artık ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aynem ya siyah i love black siyahin gozunu seveyim herseye uyar en asil renk kilolu giyse zayif gosterir ne guzel lab Yorumla Soran +1 yıl tabiki siyah en iyisi erkek adam siyah giyer bak johnny cashe mis gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tanimiyorum ama iyi adamdır insallah Yorumla
KaanCan1 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 62% +1 yıl Zevk meselesi.. Kendine yakıştırıyosa bitmiştir bro. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kekoluk işte Yorumla KaanCan1 +1 yıl Senin düşüncen. Bence zevk meselesi. Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 ay Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Mavi her şeye uyumlu bir renk koyu tonlar ideal 0 0 Yorumla
Alf_55 Takip Et Xper 6 Yaş: 126 +1 yıl herkesin görüşü kendine herkes istediğini giyer usta 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ama çok itici Yorumla
En İyi Cevaplar