Sizler tesettür lü giyinmeyi kendinizde nasıl uygun giyinmeyi seversiniz? Sizleri anlıyorum ! Şu an soruyu okuyunca herkez farklı yorum yapmaya başlayacak. Tesettür giyimde mutlaka sadece bir tek giyim şekli olmalıdır. Ama günümüz bayanları Bir tek kapanma şeklinde fazla hem fikir değiller.
Tesettürlü bayanlar Tesettür giyimde nasıl giyinmeyi daha çok kendinize yakıştırıyorsunuz?
Rengine dar olmamasina kisa olmamasina dikkat ediyorum elimden geleni yapmaya calisiyorum ama tesettur sadece giyinmek degil istersen her yerini kapat sokakta nasil yurumen gerektigini bilmiyorsan yuksek sesle guluyorsan sigara iciyorsan boşuna tasiyorsun o örtüyü sadece adini kirletiyosun amacimiz zaten dikkat cekmemek guzelligini kapatmak degil mi tesetturle dikkat cekme pesinde olanlari anlamiyorum
Haklısınız sizi anlıyorum. Sizi daha öncede burada gördüm. Her zaman şık zevkli giyinen bir bayansınız. Kapanmanın edebi bahsettiğiniz gibi hep kıyafetle olmaz. Bir bayan önce ve her zaman jendisi edepli ve kişilikli olmalı. Tesettürü kapanması her kadının kendisine özeldir.
tesekkur ederim aynen anlatmak istedigim buydu erkekler icinde goz kapaklari tesetturdur demekki kiyafetle bitmiyo kisilik ve edeple hepsi bir butun halinde olmak zorunda
Tesettürde iki şart vardır, vücut hatlarının belli olmaması, eller ve yüz dışından bir yerinin görünmemesi. Makyaj falan da yapılmamalı. Kimse sürekli siyah giyinmek zorunda değil. Ha kapalı birinin üstünde her rengi bulundurması saçma tabii. Dikkat çeker sonuçta o ayrı mesele.
Ben sade seviyorum ve elbise tercih ediyorum. Pantolon ya da etek sevmiyorum.
Nasıl giyinmek istiyorsam öyle giyiniyorum. Tam tesettürlü degilim zaten bunu kendimde biliyorum ama dini kirletmek gibi bir amacimda yok daha iyisinide yapmak istiyorum ama nefs meselesi maalesef. Bazen elbise giyiniyorum bazen pantolon bazen etek bazen dar bazende genis icimden nasil geciyorsa öyle giyiniyorum.
Yoo önyargılı asla olmam. Gereksiz ce de sizi kırmam. Sizi tanımadan da haksız eleştirmek anlamsız ve kırıcı olur. Siz giyim tarzınızla zevklerinizle fiziğinize güzelliğinize yakıştığı gibi giyinin. Asla aksini söylemem.
Rica ederim hanım efendi. Güzellik hep insanın dışında olmaz. Mutlaka bir bayanın kalbi yüreğide sizin gibi güzel olmalı. Kalp güzel olunca o güzellik bir bayanın giyimine yansır. Daha bakımlı daha çekici biir bayan olursunuz ilgi gösterdikçe kendinize.
En İyi Cevaplar