Arkadaşlar Dalin bebek sabununu kendi cildine kullananlar varmış. Cilt pürüzsüz oluyormuş. Bebek sabunu kullananlar var mı? Kullanıp da herhangi bir etkisini gören var mı? Bir de hangi marka daha iyi? Nivea bebek sabunu kullananlar ya da Dalin bebek sabunu kullananlar var mı?bebek sabunuyla yüz yıkamak
Selam :) Cilt bakımında herkes kendince çözümler üretiyor. Cilt bakımında bebek sabunu kullananlar da var. Benim hiç böyle bir deneyimim olmadı ama çevremde geçmişinde yüzünü bebek sabunu ile yıkayan çok kişi var. Ancak ikiye ayrılmış durumdalar. Kimi bebek sabunun faydalı olduğunu söylerken kimi etkisiz, hatta zararlı olduğunu söylüyor. Ben de hepsinin cilt tipini öğrenerek bu konuyla ilgili genel bir yargıya vardım. Bebek sabunuyla yüz yıkamak neden kimine iyi geliyor, kimine gelmiyor açıklayacağım.
Yüzü için bebek sabunu kullananlar var mı?
bebek sabunu kullananlar
Bebek sabunu kullananların bu kadar fazla olduğunu görünce şaşırdım açıkçası. Bebek sabunu kullananlar birbirinden farklı yorumlar yapmış. Hem çevremdekilerden öğrendim hem de internetteki kullanıcı yorumlarını araştırdım.
Bebekler için üretilen sabunlar kimyasal maddeler içermez. Bu sebeple birçok kişi bebek sabunu ile yüzünü yıkamayı tercih ediyor. Ancak herkes bebek sabunlarından aynı faydayı göremeyebiliyor.
Bebeklerin hassas cildine zarar vermeyen bir ürün bizim cildimize nasıl zarar versin diyebilirsiniz. Ama maalesef ki bebek ürünleri bile sorunlu ciltlere zarar verebiliyor.
Eğer sizin cildiniz hassas, sivilceye ve yağlanmaya meyilli bir ciltse bebek sabunu dahi kullansanız cildinize iyi gelmeye bilir.
Eğer sorunsuz, normal bir cildiniz varsa sabunu kullandığınızda cildinize iyi gelebilir.
Ciltleri kuru, yağlı, karma, hassas, sivilceye meyilli ve normal cilt olarak sınıflandırmış dahi olsak her cilt birbirinden farklıdır. Kuru cilde sahip iki kişinin cildi bile birbirinden çok farklıdır. O yüzden bebek sabunu herkese iyi gelmez. İyi geldiğini yazan çok kullanıcı yorumu okudum ancak iyi gelmediğini söyleyen kullanıcılar da oldukça çok.
Bu yüzden bebek sabununu denemeden önce bir cilt uzmanına danışmanızı öneririm. Ayrıca piyasa da cilt için geliştirilmiş birçok cilt bakım markası var. İçlerinde temiz içerikli olanlar da mevcut. Bebek sabunu kullanacağınıza güzel bir cilt bakım markası seçmenizi tavsiye ederim
Dalin bebek sabunu kullananlar memnun mu?
Dalin bebek kullananlar
Dalin bebek ürünlerinde uzaman bir marka. Dalin kokusunu sevmeyen yoktur. Çevremde herkes bebeği için Dalin kullanıyor ve çok memnun. Ancak genelde şampuanını tercih ediyorlar. Sabunun kullanımı zor oluyor. Dalin'i cilt bakımında kullananlar da yukarıda bahsettiğim gibi ikiye ayrılmış durumda. Kimisi cildimi bebek gibi yaptı diyor kimi ise alnımda minik sivilcelere sebep oldu diyor. Ben size kullanıcı yorumlarını sunuyorum, kullanıp kullanmamak size kalmış.
Nivea bebek sabunu kullananlar memnun mu?
Nivea bebek sabunu kullananlar
Nivea çok sevdiğim bir marka. Birçok cilt bakım ürünlerini kullanmışımdır. En son Canlandırıcı yüz yıkama köpüğünü seviyorum. Ama bebek sabunu olduğunu bilmiyordum. Kullanıcı yorumlarını şöyle bir araştırdım. Bebekleri için kullananlar oldukça memnun ama cilt bakımında kullananların olumsuz yorumları ile karşılaştım. Dalin de olduğu gibi alnında minik sivilceler çıktığını söyleyen var.
Gördüğünüz gibi bebek sabunuyla yüz yıkamak ile ilgili kesin bir yargı mevcut değil. Ya size nasıl etki edeceğini deneyip göreceksiniz ya da hiç riske girmeyeceksiniz ve kullanmayacaksınız. Ama ben olsam bebeğim için bebek sabunu kendim için ise cilt bakım markalarından ürünler tercih ederdim :)
kullanabilirsin bende kullanıyorum ama hergün sabunla yıkamak cildi kurutur ve her sabah bepanthol sürerim hafta bir ya da 2 kere sabunlarım hafta sonlarıda maske yaparım.
ben dalinin şampuanını ıslak mendilini yağını kullanıyorum ve memnunum fakat sabununu kullanmadım hassas ve problemli bir cildim var ve o yüzden çekiniyorum kullanmaya
onun yerıne zeytınyaglı ve ıçınde farklı yaglar ıçeren(gül yagı gıbı)sabunlarkullanıyorum.açıkçası benımcıldımı kurutuyor ve aynı hızlı sekıldede yaglandırıyor
Hayır olmadı.Neden olsun ki?O zaten bebeklere uygun üretiliyo.Faydası var etkisi yok:)Hatta dalin şamphanlar varya ben ondanda kullanıyorum bazne.Saçıma degil tabi:)Yüzümü yıkıyorum günde 1 kez.Olumsuz bişey görmedim şimdiye kadar.
En İyi Cevaplar