Saça zarar vermeyen sertleştirmeyen saç boyası var mıdır? 15 gün önce saçımı boyadım tekrar boyamak istiyorum, rengi istediğim gibi olmadı erken mi boyamak için, ne kadar beklemeliyim sizce bilgisi olan var mı?Saça zarar vermeyen saç boyası
Saça zarar vermeyen, sertleştirmeyen saç boyası var mıdır?
Merhabalar Sorunu görünce geldim ♥️. Bende sürekli saçlarımın ile uğraşan biriyim ve 3 ay içinde 2 kez saçlarımı açıp sonra 1 kez boya yaptım aynı korkularım vardı ama Pure Color saç boyası sayesinde korktuğum olmadı 2'inci boyamada saçlarımın rengini çok sevdim.
Saç boyadıktan sonra tekrar başka renge boyamak için ne kadar süre beklemeli?
Eğer saçlarını açtıysan saçlarında haliyle yıpranmalar olmuştur. Yıpranmış saça da boya tutma ihtimali çok az, bu yüzden saçlarının kendini toplaması lazım. 15 gün süre gayet iyi saçlarında gayet sağlıklı ise. Dikkat etmen gereken üst üste yapamaman ve kullanma kılavuzundaki talimatlara ve verilen sürelere uymanızdır.
Hangi renk saç boyalarının üstüne boya olmaz?
Saçlarınızı Kızıldan daha açık renge boyayacaksanız üzgünüm olmaz, önce kızıl saçın tamamen akması lazım. Ya da saç renginizi açıcı ile açmanız gerekiyor. Ayrıca taş kınası varsa saçta yine saç boyama işlemi pek de hayırlı sonuçlar vermez. Saç renginiz ve geçeceğiniz renkler burada çok önemli. Saçlarınız açık renk ise zaten saçlarınıza her renk boya olur.
Zarar vermeyen saç boyası denilince akla gelen tek isim: Pure Color
Pure Color'ın doğal özlerle zenginleştirilmiş formülü sayesinde saçlarına hem bakım yapabilir hem de dilediğin rengi saçlarına taşıyabilirsin :) İçeriğindeki aloe vera, kaktüs, jojoba yağı sayesinde saçların neme ve eşsiz yumuşaklığa kavuşacaktır :) Ben 6.8 Franbuazlı Çikolata rengini kullandım. Saçlarım tamamen kutu üzerindeki resim gibi oldu, renk pigmentleri çok iyi olan bir saç boyası. üstelik jel formülü sayesinde bulaşma riski de olmuyor, saçlara kolayca yedirilebiliyor.
Saçlarımı boyatmadan önce saçlarımın kurumasından, sertleşmesinden endişe ederdim. Ancak pure color'ın doğal özlerle zenginleştirilmiş formülü sayesinde saçlarım yumuşacık oldu. Boya sonrası bakım kremi içeriğinde jojoba yağı bulunuyor bu sayede saçlar besleniyor ve yumuşacık oluyor. Benim saçlarım da öyle oldu, üstelik bir süre misler gibi kokmaya devam etti :) Saçlarımdaki renk çok doğal görünüyor, parlaklığını kaybetmedi hiç. Uzun süre de geçse yeni boyanmış gibi duruyor bu yüzden saçımın tercihi Pure Color 🤗
En İyi Cevaplar