Bu kız benim sevgilim tarzını anlamak istiyorum genelde hep böyle diz seviyesinde etek giyiyor kapalı olmasına rağmen ama aklıma hep bişey takılıyor bu giydiği çorap pantolon çorabı mı yoksa külotlu çorap mı lütfen yardımcı olur musunuz arkadaşlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Öncelikle Sen yanlış yapıyorsun haberi olmadan fotoğrafını paylaşman çok yanlış. Ikincisi Sevgilin yanlış yapıyor böyle bir kıyafet giydikten sonra kapanmanın anlamı ne gördüğün üzere kıyafet kalça hatlarını belli ediyor siz sanıyor musunuz ki erkekler sadece saçtan tahrik oluyor bunları okurken beni yanlış anlama sonuçta ben de açık ve dar giyiniyorum Fakat böyle giyinip başını kapatmanın bir anlamı yok tekrar yanlış anlama giyimini eleştirmiyorum tesettürlü olupta böyle giyinmesine değiştiriyorum
Çok sinirlendim şu an kızın fotosunu onun haberi olmadan paylaşmışsın kızın yüzünü karalamışsın ama bacakları gözüküyor. Ve sevgilini herkes görecek çorabı ne cins ne farkeder burda paylaşmak yerine ona sormalıydın. Sevgiline soramıyosun da niye burda paylaşıyorsun anlamadım.
Yüzünü görmedikten sonra bacağını görsen nolur
Yanlış. Sevgilin belki ilerisinde bacağını kapatacak ama foto burda kalacak bunu düşünmeli. Sorunun cevabıda görünmeyen şey anlasilmaz. Tahmin etmek anlamsız bilemessin.
Bu ince çorap. Kız arkadaşın böyle gezeceğine açılsın. Bu nedir yani bir kere çoraplı moraplı ne olursa olsun bacaklar gözükmeyecek. Ben kapalı değilim ama eğer kapalı olursa bir insan o sınır ve kurallara uygun giyinmeli.
Külotlu çorap. Ve bacagi taa buradan belli oluyor. Kapali olmaasinin ne anlami var ozaman. Kapalilik bitek saçı kapatmaklami oluyor. onun altina dar siyah pntoln giyeblr mesela.
Külotlu Çorabı nerden anladınız
Pantolon corabi kayar elbiseyle gycegni sanmam. öyle ince durmaz yani
Sen tesettürlümüsün
Evet
Peki ya hiç külotlu çorap giyermisin
Giyiyorum ama kisa bir elbiseyle değil tabiki. Bu kizin sevglin olduğuna eminmisin.
Sevgilimi bilemeyecekmiyim bence abarttığınız kadarda değil gayet normal giyinmiş yani sen uzun elbisenin altına mı külotlu çorap giyersin
Seni ve onu rahatsiz etmiyorsa bize laf düşmez. Ben babet ya da toplu ayakkabı gycegim zaman ince çorap giyiyorum.
Ince çorap dediğin külotlu çorap mı ben sadece bazı şeyleri öğrenmek istiyorum anlamıyorum
Birincisi niye sevgline sormuyosun ikinciside niye merak ediyosun soyle. Bende senin sorularini cevapliyim
Sevgilime böyle şeyler nasıl sorim yav 😂çünkü ilerde evlenecem belki
Ne merak ediyorsun sor bakalim
O corabin ne olduğuna niye bukadar takildin :)
Şimdi sen ince çorap giyerim dedin ya topuklu veya bab et giyersin bu ince çorap dediğin külotlu çorap mı
Külotlu corapta var dizaltida var
Hah külotlu çorapları ne zaman giyersin ve bu nası külotlu çorap ince mi kalın mı ten mi siyah mı
Elbise gydigim zaman bide dedimya toplu ayakkabi gycegim zaman diye
Genelde ten rengi giyerm.
Hangi renk külotlu çorapların var bunlar ince mi kalın mı
İnce ten rengi ve siyah
Şimdi topuklu ile külotlu çorabın ne alakası var
Normal spor ayakkabiyla gydigim kalin normal çorap topkluyla olurmu sence. O alakasi var
Yok o çorap olmaz da külotlu çorap yerine pantolon çorabı olabilir şimdi benim anlamadığım uzun elbise giyiyorsun ama içine ten rengi külotlu çorap giyiyorsun ama Bacağın zaten görünmüyor o zmaan neden ten rengi külotlu çorap giyiyorsun bunu anlamadım gitti yav
Birincisi pantolon corabi kayiyor diye tercih etmiyorum ikincisi benim uzun elbisemin altında gözükmeyen corabimin rengi sana neden dert oluyor. Rengi ne farkeder ucuncusude sen sevglinin fotosunu buraya koyupta kiskanmiyomusun yüzü gozukmesede vücudu gozukuyo.
Nasıl kayıyor yani yüzü görünmedikten sonra bacağı görünse nolur anlamıyorum niye herkes bunu diyor
İyi ozaman disarda erkekler sevgilinin yüzüne bakmasin ama vucuduna baksin. Nolcak dimi!
Yav pantolon çorabı nasıl kayıyor külotlu çorap kaymıyor mu
Bu muhabbet çok sacmalasti ya. Hem bu kiz arkadaşina soramicgin bir soru değil. Bu kadar merak ediyorsan giyde bak nasil kaydgina
Nasıl sorim yav
Sen kiz arkadasinla hic birşey konusmuyomusun arkadasim. Corapla ilgili soru soramazmisin sen sevgiline.
İnce külotlu çorap
Sevgilinin kapalı geçinen, başörtüsünü moda haline getirmiş bir tarzı var. Nesini anlamadın?
Kilotlu çorap bence onunla tarzı hakkında konuşmasının ya başörtü ya da böyle giyim tarzı birini seçmek zorunda
Sen tesettürlümüsün
Kilotlu çorap bu zamanda kapalilar sözde kapalı kapalı olan eteği bacağını kapatir bu süs yapmış takılıyo kendince
Külotlu çorap içi gözüküyor ve bu kız tesettürlü değil bir şey derdim ayıp olur
Nasıl yani içi gözüküyor
Dikkatli bak
Sen tesettürlümüsün
Hayır ama böyle ikisi birden de değilim
külotlu çorap ve çok yakışmış, tarzını beğendiğim tek kapalı. takdirlerimi sunuyorum.
Yazık bu nasıl kapalı ya...
O giydiği. De külotlu çorap açık kızlar kisin mini eteğin altına giyerler
Bu uzun etek değil mi
Hayır kapalı biri böyle giyince günah.. İlla elbise gidecekse ayak bileğine kadar giymeli
Sen tesettürlümüsün
Hayır ama arkadaşlarım var kapali
Aaa fizigi cok. hosmus vallahi dikkat cekiyor ama keske biraz daha uzun olsaydi sonucta kapali cunku.
Bu arada o kilotlu koton corap.
3. Sahsin fotosunu izin almadan paylasmak yasak biliyorsun degil mi
Kör müsün yüzü karalanmış
Sen tesettürlümüsn
bunlar açıktan beter biliyonuz mu? (gerçek testturluler alınmasın)
külotlu coraptir yoksa kayar bence
Nasıl yani
yani yarim corap olsa pantolon corabi kayar diyorum
Hmm anladım Teşekkürler bu seviyede eteklerinde altına hep külotlu çorap mı giyinilir
Kapalı ve böyle mi giyiniyor
Evet ne var ki
Nerden anlıyonuz
20 den ince parlak külotlu çorap.
Nerden anladın anlaşılıyor mu
Kulotlu corap ya da muz corap deniyor
Bu külotlu çorap mı
Evet kulotlu corap lar ince olur ve bacagi belli eder
Sen tesettürlümüsün
Hayir ve neden herkese bu soruyu soruyorsun?
Ona göre birşey soracaktım
Kapalı ve böyle giyiniyor 😂
Niye ne var
nasil ne var bu kapali değil ki iç camasirinin cizgisine kadar anlasiliyor
@serapsaliha hani nasıl anladın
elbisesinin alt tarafina bakarsan kalça kismina sol tarafina belli oluyor
Sen tesettürlümüsün
kapaliyim ama böyle giyinmiyorum
Peki külotlu çorap giyer misin ya hiç
Abla boşver bu sefer de sana sardı bu
Giyse bile pardesü giyer uzun bir şey giyer kardeşim
bence siz sapiksiniz bunun aciklamasi olamaz cok merak ediyorsan sen giy külotlu corap gez
Yok ben sana sormuştum ona göre birşeyler soracaktım
Ne saçmalıyon sun burası soru sitesi ve kızları tanımaya çalışıyorum eğer sapık olduğumu düşünüyorsanız muhattap olmayın
bu sorunun muhattabi tanimadiğin bir bayan olamaz sevgiline dahi soramazken neden tanimadiğin birisine sorma ihtiyaci hissediyorsun?
Çünkü ben erkeğim sen kızsın ve ikimizde birbirimizi tanımıyoruz ve kim olduğumuz belli değil böylece istediğim soruları çekinmeden sorabilirim yani
Kilotlu corap. Yazik etmis kendisine
bildiğin ince külotlu çorap boşuna kapanmış
Sen tesettürlümüsün
Külotlu çorap giyermisin
Adam edeceğim 😃 hiç külotlu çorap giymezmisin
Kalın mı giyersin
Peki neden tayt değilde külotlu çorap onu anlayamıyorum
Anlamadım
Ben sana sormuştum
Böyle kapalı olmaz,
Niye
Bu nedir ya
Neee
Böyle kapalı mı olur
Sen tesettürlümüsün
Hayır ama bu tesettür falan değil kusura bakma kafayı kapatmakla tesettür olmuyor
Maalesef kilolu corap
Normal Çorap
Hangi çorap
kilotlu çoraptır
Yenge de erik gibi
orası belli olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar