AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
fake hesaplarla boyle soru sormaktan zevkmi aliyonuz anlamiyom
Sen insanları çekememekten zevk alıyorsun sanırım
ahah neremle gülsem bilemedm şimdi ama gülersem bu soğuk havadada ısınırım sanırım :D neyini çekemicem Allahını seviyosan ya?
Az önce olduğun yerden gül sıkıntı yok
tamam
Çorap giymene gerek yok çamaşır da giyme :) Bu kıyafetle bana gel ben ısıtırım seni yataktan pardon evden çıkarmam :P
Sen hiç kafana topuklu ayakkabı yedin mi topuklu ayakkabı
sen hiç arkana kremlemeden lak diye yedin mi?
Defol canım
sanki hoşuna gitmiyor a q mahsus giydin amaç zaten bu beğenilmek arzulanmak ama birden namuslu oldu :D
Beğenilmek herkesin hoşuna gider ama hiç kimse senin gibi Seviyesiz ve sapıkça yorum yapmadı şimdi ufak ufak yol al bakalım
yav hehe sanki arzulanmak amacınız değil a q çok temizsen git bu sitede ne boh arıyon sanki kimseyle yatmadın bakiresin namsulusun. anal yapmadın hiç
sen ne pislik birseysin
hee ben pisliğim sen temiz bakire namuslusun
Ya bir git işine
ne o cınımmm haklı olmam ağır mı geldi? Bak sen eksiledin 2 hemsinsin artılamış yazdığımı neden acabaaaa :)
Oha a q en iyi görüşte lavuk paso cinsellik ve seks konuşmuş eig almış biz yazdık abaza muamelesi gördük. senin gibi namuslunun ta a q kasrlık had safhada.
tekrar oha a q 2. seste resmen koşmuş adama sonrada namusluyum havası takınıyor kızım az yazmışım sana saatin kaç para onu de bari :)
Yüzsüzlüğün Bu kadarına pes doğrusu hem saygısızlık yapıyorsun hem de kendini haklı sanıyorsun kendi kendini haklı tayin eden ilk defa görüyorum Senin tavına gelip karşılık vermiş olsaydım benden iyisi olmayacaktı değil mi ama umudunu bulamayınca hemen seviyesiz bir şekilde hakaretlere baş vuruyorsun işte sen bu kadarsın
Bana bak şerefszlik yapma parayla satın alınabilecek insanlar ancak senin gibi karaktersz olanlardır
yaw sen g. zekalımısın. yazdığıma karşılık bekleyen oldu mu? Senim gibi evli kızlarla grup yapıyorum arayışta mıyım sanıyorsun. Kendinizi bibok sanmayın artık. burası evet abaza dolu ama herkes öyle değil. inanmazsın tabi ama bir sonraki grup partisine yazarım sana gel katıl seyret görürsün düşündüğün alamda abaza mıyım yoksa burada kafa mı yapıyorum. Haklılığa gelince sen eig nasıl bir kız olduğunu kanıtladın amacın belli aranıyorsun aradığını buldun amaç asılan beğendiğin yoruma cevap vermekti verdin daha ne bıdı bıdı ediyorsun. Olay ses değil adamlık yatakta iyi skebilmek kadını mutlu etmektir. Yaşın küçük bunu ancak birkaç sene sonra anlarsın küçüğüm.
yok cınım endişelenme ben parayla skmem :D
Konuştuğun kadar erkek ol da gizli üye olma ne mal olduğunu görsün herkes
gizli olunca erkek olunmuyor mu :) sen mal olmasan anlardın cevap beklemediğimi. Takip bile yollamadım sana neden? Soru başlığına en uygun cevabı yazdım 2 kız da beğenmiş çünkü hakettiğin buydu. Bu pozu verip nasılım soran burada aranıyordur beni sken yok mu diye. Ha bide şu var bu kızın sen olduğuna bile inanmıyorum. Mekan ilginç ve böyle bir kız abaza dolu olan bu sitede partner arama ihtiyacı duymaz. Sen değilsin ve çirkinliğinden sanalda skici arıyorsun.
ben partner arayışında falan değilim tamam mı? evet erkek değilsin korkaksın mert değilsin adice laflar edip çirkinleşiyorsun. ayrıca 2 tane kızın beğenmiş olması bu senin haklı olduğun anlamına gelmez. Paylaşımın tamamını okursan onlarca kişinin beğendiğini ve senin gibi çirkin görüşler yazmadığını görebilirsin. Ezik.
partner aramadığın için eig e yılıştın takip istedin dimi ya kasarsın işte zorlama :) Erkeklik açık yazmak mı :P o zaman yapacağın sadece engellemek olacak çünkü sen aklı a m ında ergen kasarın tekisin Sadece sana değil herkese gizli yazarım. Böylece senin gibiler skim aklıyla laf sokup engelleyemezler. 113 kişiden 5 erkek beğenmiş soruyu utanmadan ettiğin lafa bak :) kızlara baktım hiç beğenen biri yok eleştiren çok. Ancak abazalar beğenir bacağını gotünü sırf belki zkerim diye. zaten bakınca sana verdiğin izlenimde bu skilmeliksin :P Ezik olan kim acaba böyle sorularla burada skici arayan sen mi yoksa gizli yazıp takiple uğraşmayan ben mi :D
Soruma yazdığın ilk görüşü tekrar bir oku bakalım senin yaptığın abazalık mı değil mi. Ayrıca ben beğeni derken yazılan yorumlardan bahsediyorum. Insanlar beğen butonuna tıklamadan da beğenilerini sözlü olarak ifade etmişler. Senin ahlaksızca görüş bildirmen ve bunu iki kişinin beş kişinin beğenmesi beni yanlış insan yapmaz aksine senin nasıl bir maganda nasıl adice küçülen bir karakter olduğunu gösterir merak etme Senin gibi birini engellemekle hiç uğraşmam hukuki yollardan hak aramasını bilirim
Sortduğun saçma soruya hakettiğin cevap buydu. O kyafete ne çorap giyileceğini bilmiyor musun? Hayır çok iyi biliyorsun amacın piyasa yapıp sana eig gibi asılmalarını sağlamak ve partner seçmek. Bunu da başardın. O çocuğun sana söylediklerini dinledim ve sınıfını gösterdin takip etmesini istemenle. Onun söyledikleri ile benim bir cümlem arasında hiç fark yok ama senin beynin bunu anlamaz. Hukuki yola gelince hiiç durma hemen istediğini yap çünkü ilk hakaret senden geldi sonra benden hadi devam et bakalım :) EİG te nasıl bir karakter olduğun ortada önce namuslu ol sonra bana laf et :)
bahsettiğin kişiye istersen sor tanışma talebine ne cevap vermisim. kabul mu etmisim yoksa red mi etmisim. red ettim. Ayrıca bu seni hiç ilgilendirmez ve ilk hakareti kaba yorumu sen ilk görüşünde yaptın. sen hayal dünyasında yaşamaya devam et ezik şey
Bence hic giyme alttan alttan eser bu 😃
giysende giymesende bunla bu havada gıçın donar
Açık kahve tonunda bir çorap süper gider
bu kız giymesin böyle iyi
İnce siyah çorap giy.
Bu elbise giyilmez..
Neden kötü mü o kadar
Mevsim ters..
Peki
giyme kuzu
Elbiseyi mi?
yok corabi
Oky
Penti den kare desenli çorap kışlık :)
Ben avukatım , modacı değilim bilemem
soğuk havada bu elbise giyilmez bence :D
Bence giyme böyle iyi
Bana kalsa giyilmemeli
Gri çorap
Güzel olabilir aslında evet tesekkur ederim
fileli olabılır mı cnm?
aynnen harika zevkin var
Yok canim file gitmez bu elbiseye
bursa kizi abi ne giygecigini bilir bak en guzelini onermis
jartiyer olabilir 😁
Yok artik yani :)
evet bence cesaret her zaman guzellik getirir 😉😍
Cesaretim var ama komik olmaya gerek yok bu elbiseyle saçma olur
Zevkine guvenesim geldi :)
siyah ince külotlu çorap
hiç bir şey giyme böyle iyi :)
ya çorapsız giy ya da elbiseyi giyme şeker
ahahah berbat bir elbise :D
Siyah çorap bence uygun kanka
ten rengi parlak çorap
en mantıklısı ten çorap gbi
gıymeyın boyle daha cekıcı oluyosunuz
cekıcı olmayı ıstemezmısınız
Giyme
tayt olur kalın muz olur
Çorap giyme :d
elbisenle aynı renk
gayet hoş olmuş
Teşekkür ederim
rica ederim fiziğinde uygun bu tür kıyafee
İnce ten çorap
siyah güzel olurr
Siyah tayt kullan
Giyme böyle güzel :)
ten çorap
Siyah fileli
Yok be triko elbise file gitmez
Kimsenin elbise ile ilgilenecegini zannetmem ama
Neden
hem güzel olacaksın hem de böyle sexy kim ne yapsın elbiseyi :-) kafiyeli oldu
:) :)
haksızmıyımm
Kısmen evet ama elbiseyle ilgili onlarca görüş yapıldı yani
bakış açısı onlar içi görmüyor. buz dolabına yorum yapıyor içinde ne var ne yok bilmiyor. demi
Usumezsin sen yaniyorsun :)
Toton donaarr totooonnn..
Üşütürsün ya😊
Siyah corap
termal tayt gıy gec
Vay... senin boy kac..
171
Evet massallah.. cook hossun.. nerden din bu arada
İstanbul da ne alaka simdi
Kesin tanismak istersim... cok guselmissin
Teşekkür ederim
Buyuk bir zevkti benim icin... nerden peki
Açık adres mi istiyorsun
Hahaha... sinirlenecek bir durum yok... tanismak istemem cok normal cunku cok guselsin
tamam kibarca hayir diyeyim o zaman
Haha. Cok kibarsinnn
Boyle çık
ten rengi çorapppp
corap giyme😍
Giyme bence
hiç bir şey
sen böyle çık üşürsen ben ısıtırım seni 😉😘
mesaj atamadım ama sana 😔
tamam özür dilerim ilk yorum için 😣
Dilesen de atamazsın :)
atmam bende sıkıntı olmaz 😂