Başlığın ne kadar saçma olduğunun farkındayım ancak doğru. Lübnan'da bir stilist nutella ve saç boyası ile karışım yapmış. Bunu da saçları boyamak için kullanmış. Sonucu kendiniz görüp karar verebilirsiniz.Sanırım aşçı olacağına yanlışlıkla kuaför olmuş. Bazı yerlerde rengi açmak için krema da kullanıyormuş. Ortaya çıkan sonuç bu açıkçası ben çok anlamadım. Elde edilmesi zor bir renk mi bu?
Nutella nın içeriğin de Palm yağı bulunuyor. Bu yağ orangutanların en çok yaşadığı Malezya ve Endonezya da bulunuyor. Bu yapı üretmek için iki ülke yağmur ormanlarını ve orangutanların yaşam alanlarını ellerinden alıyor ve acı için de ölüyorlar. Daha fazla yağ üretmek için ormanları yakıyorlar ve oradaki canlıları da yakarak öldürüyorlar. Bu baya derin bir konu sadece giriş yapmak istedim. Yemeyin arkadaşlar, siz Nutella yemiyorsunuz diye ölmezsiniz ama bir çok canlı bu yüzden ölüyor. Diceklerim bu kadar. Saygılar...
İlginçmiş bu kadar zarar verdiklerini bilmiyordum. Ben daha çok fındık ve çikolatadan elde ediyorlar diyordum. Sanmıyorum insanların yine kullanmayı bırakacaklarını. En azından tamamen bitene kadar. Nutella'sız yaşayamayan kızlar var.
Ben onun şımarıklık olduğunu düşünüyorum. Kısıra bakmasınlar. Ben almıyorum çevrem de kimseye aldırmıyorum. Bunu bilerek o nutellayı yiyebiliyorlar ise rahaaat rahaaat bu da omların vicdanına kalmış.
Var aslında nette baya bilgi fotoğraflar vs ama medya böyle şeylerle ilgilenmiyor. Çünkü kimin eli kimin cebin de daha önemli. Bilmeyenler vardır elbette onlara lafım Yok.
Doğrudur ben haber sitesinin yalancısıyım boyalardan anlamam soruda yazdım zaten ama saça sürmüş gibi gösteriyor. bilemeyeceğim işin profesyonel boyutunu
Bitlendirmez mi yahu saçı? Garip geldi biraz ama günümüz de artık çok acayip demek yanlış olur gerçi çünkü insanlar yeni yeni buluşlar buluyor. Saç rengi çok tatlı olmuş
En İyi Cevaplar