Saç Bakım Çirkinler Saçımı Keseyim Mi? _Edyline_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bizene gibi cevaplar verecekseniz yazmayın engel yersiniz. 👊✋Resim atmıcam buraya profilimde var zaten. Bunalım belirtileri gösteriyorum sanırım. Sizce saçımı keseyim mi? Omuz hizasında falan olabilir. Yakışır mı? Pişman olur muyum acaba? #Edyline Çirkinler Saçımı Keseyim Mi? Cevapla Fal Soruları Resim Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
7_Kocali_Hürmüz Takip Et Master Yaş: 46 , eic 44% +1 yıl Bence kestir ama ucundan. Veya başka stil attır. Ama kısaltma fazla. Bende yaptım pişman oldum. 1 3 Yorumla _Edyline_ +1 yıl omuz hizasında düz kestircem Yorumla _Edyline_ +1 yıl yaparsam. pişman olurum evet. ama yapasım var Yorumla 7_Kocali_Hürmüz +1 yıl İçinden geliyorsa kestir ;-) Yorumla
öncevatan45 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 , eic 48% +1 yıl pisman olursun çünkü saçın güzel ve boyu da olmasi gerektigi gibi bence kalmali 1 5 Yorumla _Edyline_ +1 yıl Ama bir şeyler falan değiştirmek istiyorum Yorumla öncevatan45 +1 yıl araya renk attir Yorumla _Edyline_ +1 yıl doğallığını bozmak istemiyorum ama Yorumla öncevatan45 +1 yıl ömrünün sonuna kadar tasimayacaksin ki o rengi elbet akıp gidecek Yorumla _Edyline_ +1 yıl 😪 mantıklı tamam sağol Yorumla
BayElit Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl O güzel saçlarınızı değmeyen birisi için niye kesiyosun arkadaşım? 1 6 Yorumla _Edyline_ +1 yıl Bilmiyorum Yorumla BayElit +1 yıl Kesme kesme git bakkaldan çikolata al çikolata ye Yorumla _Edyline_ +1 yıl Yiyorum zaten 😞 Yorumla BayElit +1 yıl Kesmeyin yakışmıyor gerçekten değmez ben kız olsam kesmezdim Yorumla _Edyline_ +1 yıl Bilmiyorum düşünüyorum Yorumla BayElit +1 yıl Kesme kesme Yorumla
_Gencaver_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 31% +1 yıl Bizene 😂🌹Sen bilin edy.. al gül de senin olsun 1 10 Yorumla _Edyline_ +1 yıl seni engelleyemeyeceğimi bildiğin için mi diyorsun 😡😂 sağol Yorumla _Gencaver_ +1 yıl Sen bilin dedim be aa.. 😂 Yorumla _Edyline_ +1 yıl pislik 😒 Yorumla _Gencaver_ +1 yıl Çiçek verdim sana ama :/ 🌹 Yorumla _Edyline_ +1 yıl 😪😪 ama üzüp çiçek veriyorsun 😪 Yorumla _Gencaver_ +1 yıl Üzülme kıyamam :/ 🌹 Yorumla _Edyline_ +1 yıl tamam yeter hiç. bu kadar çiçek almamıştım 😕 aslında hiç çiçek almadım 😞 Yorumla _Gencaver_ +1 yıl Ben atarım :/ 🌹 Yorumla _Edyline_ +1 yıl sağol 😪 duygulandım Yorumla _Gencaver_ +1 yıl Ne demek :/ 🌹 Yorumla
zeusunoğlusu Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Tamam tamam evde kalmicaksin ben seni alıcam kestirme sacini😂😂😂😂😂 1 2 Yorumla _Edyline_ +1 yıl 😂😂😂 ahaha birde gizli yazıyorsun ya pislik 😂 Yorumla zeusunoğlusu +1 yıl Anladı hemen de 😂😂😂 Yorumla
alperta42 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Bence sana uzun saç yakışır ha umarım öndeki kırmızılı olan sensındır :D 1 7 Yorumla _Edyline_ +1 yıl benim Yorumla alperta42 +1 yıl Uzat o zaman seni tatlı göstermiş birazda şekil verirsen tamam artık tadından yenmez biri olursun :D Yorumla _Edyline_ +1 yıl uzatmıcam kesicem Yorumla alperta42 +1 yıl Uzat derken zaten ''kesme saçını ''demiş olmuyor muyum acaba ben sana ;) zaten başlıkta keseyim mi değilmi ;) Yorumla _Edyline_ +1 yıl mantıklı kusura bakma Yorumla alperta42 +1 yıl Kusura değil saçına bakarım ben :D Yorumla _Edyline_ +1 yıl eyvallah Yorumla
MαrstαkiKαktüs Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl Yakışır ama kesme eline kağıt al onları kes farklı şeyler yap pişman olursun 1 0 Yorumla
gulaybulutt Takip Et Xper 2 Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl kes gitsin canımı sıkacağıma saçımı keserim çekinmeden yaklaşık 20 kez yaptığım şey 1 0 Yorumla
semsem8 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Kes kes yakisir sana soyle omuzlarinda biten bir model. hem degisiklik iyidir. 1 0 Yorumla
scofield123456123 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Hafifkut dur yakisir bencede guleryuzlu olmak kaydiyla 1 0 Yorumla
UçAN_SpİdER Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bence kesme de güzelim saçımı kesince çirkin olurum mu diyorsun bence her kız güzeldir görene. 1 0 Yorumla
Curlier Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Pişman olur musun bilemem ama yakışır bence 1 2 Yorumla _Edyline_ +1 yıl sağol 😊 Yorumla Curlier +1 yıl Rica ederim 🙃 Yorumla
BaşınaBuyrukKız Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Saç Bakım konusunda 877 cevap paylaştı. kestirme böyle güzelsin 1 1 Yorumla _Edyline_ +1 yıl sağol 😊 ama bilmiyorum kararsız kaldım Yorumla
opesella Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Saç Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. bir şeyi yapmayın dediğinizde aksine yazasım geliyo lan bizeneee :D 0 0 Yorumla
_Hedvige_ Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kesince daha cok uzuluyosun kanki :/ 1 4 Yorumla _Edyline_ +1 yıl evet o da var 😭😭😪😪 Yorumla _Hedvige_ +1 yıl Misal ben kesince asıl bunalıma girdim :( neyse ki uzadi yine :) :D Yorumla _Edyline_ +1 yıl biliyorum. 😁 uzadı mı kız Yorumla _Hedvige_ +1 yıl Eveeeeeeet :D Yorumla
CirkinlerKralicesi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 37% +1 yıl Saç Bakım konusunda 310 cevap paylaştı. Kes. 1 0 Yorumla
bllrbia Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl kesmeyeceksin ! 0 1 Yorumla _Edyline_ +1 yıl kanka. Yorumla
PooLparty Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Saç Bakım konusunda 359 cevap paylaştı. kısa saç iyidir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kes bizene 2 1 Yorumla _Edyline_ +1 yıl ilk cümleyi okuduğunu farz ediyorum. engel yedin ✋ bakma o zaman soru başlığına sananeyse soru cevap sitesi bu.. cins Yorumla
En İyi Cevaplar