Saçlarım çok fazla siyah. Hatta siyahın en koyusu. Kahve karamel istiyorum o tarz şeyler. Kutu boya alsam tutar mı? Siyah saça hangi boya tutar?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saçlarım çok fazla siyah. Hatta siyahın en koyusu. Kahve karamel istiyorum o tarz şeyler. Kutu boya alsam tutar mı? Siyah saça hangi boya tutar?

Benımkıde koyu sıyahtı komur gıbıydı boyadım once kızıl yaptım galıba sonra kahve tonları sonra kestane yaptımıs kestaneden sonra 8.00 bal kopugumuydu hatırlamıyorum ama numarası 8 olan bı sarı yaptım suanda karamel oldu yavas yavas acman gerekıyo yanı yoksa bı kereden yaparsan tutmaz ya kuaforde accacaksın ya da evde acıcı var yengem yaotı bı sure kullanıyosun hergun acılıyo sac rengı sonra boya yapıyosun ya da ben gıbı boya boyayı acacak ben bılerek yapmadım zaman ıcınde renkler oldu
Acici kullanmadan mi bu hali aldi? Ben simdi paletteden kizil aldim kullanicam
Acıcı hıc kullanmadım ben renklerı degustırdıkce acıldı zaten yavas yavas ıns yakısır kızıl tutar merak etme
Rengini aç biraz yaz olsa papatya suyuyla bekle derdim ama ne yazık ki
Kutu boya alsan tutmaz, git kuaföre. Ama iyi bir kuaför olsun sonra saçını tahriş eder.
Cevap
2Cevap
Siyah saç rengi oldukça asil ve çekici duran saç renklerinden biridir. Hem beyaz tenlilere hem de esmerlere yakışıyor ve modası hiç geçmiyor. Ancak siyah saçtan farklı bir renge geçiş yapmak istiyorsak işimiz biraz zorlaşıyor. Çünkü siyah saç rengini açıcı olmadan farklı renklere çevirmek biraz meşakkatli bir süreç oluyor.
Saçlarınız doğal siyahsa renk değiştirmesi boyalı saçlara göre daha kolay olacaktır. Ancak açıcı kullanmadan, sadece boya ile açık renklere geçiş yapmanız mümkün değildir. Siyah saçlarınızda renk değişikliğine gitmek istiyorsanız, saç renginizi aşama aşama değiştirmelisiniz. Yani hemen açık renk bir boya kullanmak yerine, siyaha yakın tonlar tercih etmelisiniz. Bu sayede renk değişikliği isteğiniz sürece yayılarak, saçlarınız yıpranmadan sonuç almış olacaksınız.

Koyu kestane siyaha en yakın tonlardan biridir. Tutturmak için açıcı gerekmez. Doğal siyah saçlarınızın üstüne direkt olarak uygulayabilirsiniz. Böylelikle saçlarınızda birkaç ton açılma ve renk değişikliği gözlemlenecektir.

Doğal siyah saçlarınızın üzerine patlıcan moru rengini uygulamayı da tercih edebilirsiniz. Yoğun bir renk elde edemeseniz bile, ışıkta mor parlayan tatlı bir tona sahip olacaksınız.

Koyu kahve de siyah saçlarınız için tercih edebileceğiniz bir renktir. Koyu kahve sonrasında açık kahve, koyu karamel gibi aşama aşama renkler uygulayarak saçlarınızda değişim elde edebilirsiniz.

Koyu kumral da siyah saçlarınıza uygulayabileceğiniz renklerden bir tanesidir. Saçlarınızda çok belirgin bir açılma olmasa bile birkaç ton açacaktır. Sonuç olarak siyah saçtan farklı bir renge açıcı olmadan geçmek için acele etmemeli, öncelikle koyu renkleri kullanmayı tercih etmelisiniz :)
Tutabilir. Ama boyanın kalitelisini bulucan. Öyle kolay kolay kalitesiz boyalar her renkte tutmaz.
Zor bence risk alma kuaföre git.
Kahverengi tutar, sarı deneme bile.
Açmadan tutmaz.
bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar