Saçlarım koyu kahverengi. Ombre yaptırmak istiyorum ama açma işleminin zararlı olduğunu söylüyorlar. 2 ton açsalar boyayla istediğim sonuç olurmu? istediğim model bu
Asla istedigin gibi yapamıyorlar artı ne yaparsan yap orial kullanıldıgında saclar baya bir yıpranır ve baya bir hasar görür. En iyisi yazın papatya suyu sür doğal yollardan açılsın oylede cok şık ve güzel duruyor. Birde sokaga cıktıgında herkesin saçında balyaj ya da ombre var bence kendini farklı kılmak icin daha degisik seyler yaptırabilirsin.😊
tecrübem var ona göre yazıyorum. benim saçlar bildiğin siyah idi. evde açtım turuncu oldu her yer de açılmadı kuaföre gittim saçlarım evde yandı kuaför de bakır gibi bir renge boyadı. sen resimdeki saçı istiyorsan bayağı bir açmaları gerek
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Daha önce röfle yaptırdım birşey olmadı oda sarıydı. İyi bir kuaför de yanma riski var mı
koyu kahverengide evet var. ama onarılabilir ben saç kremi kullanıyorum saçıma dip boyası bile yapmıyorum maske serum kullanıyorum ve saçım düzeldi gibi
Saçında boya yoksa eğer işlem çok da zorlamaz, eğer boya varsa o saç kusturulacak falan bir ton iş. Eğer boyasızsa daha şanslısın ama basit bir boyama işleminde bile saç zarar görüyor. Ki zarar görüyor diye de boyatmayacak değilsin
Bana kalırsa iyi bir kuaför bul, boyanı kesimini yaptır, ardından bakım serumu falan kullan, kuaförün önerir sana bir şeyler
En İyi Cevaplar