Benim de çok sevdiğim bir tarz ergence değil. Ve satanist de değiller. Bir sürü arkadaşım var ve çok iyi insanlar. Güzel bir sosyal deney...

Senelerdir rock -metal dinledim dinliyorum da black metal yapan bir kaç grup bilirim bir kaç kez de konserlerine gittim tam da benim tarzım diyemem çok da sevmem metalin bu tarzını ve malesef en fazla bilinçsiz kitle bu tarzı dinleyenden çıkar malesef özenen çok tur fakat 2 seneye pop dinlerler fakat gerçekten dinleyenleri çok sağlam çocuklardır bu ülkede özellikle 90 larda çok tepki aldılar çok baskı gördüler ama asla boyun eğmediler satanist olayı tam bir komedi dir tanıdığım Black tayfasından arkadaşlarım kedi severken nasıl bir aşk la baktıklarına hep şahit oldum sonuç olarak müzikal olarak sevmesemde iyi çocuklardır
Long live heavy metal 🤘
haklısın. :)
6 buçuk yaşından beri black metal dinliyorum. Yani anlayacağınız black metal, benim çocukluk arkadaşım. Ergenlik dönemim yine herkesinki gibi iğrenç geçti. Ergenliğimde bana güç veren, Child of Bodom, Ve Netherbird adlı grupların şarkılarıydı. Ve hala dinliyorum. Ailem dinleme mi asla istemez çünkü metalcilerin satanist olduğunu ve metal müziğin satanizme hitap ettiğini düşünüyorlar. Metal müzik, herkesin harcı değildir ama dinleyen de müptelası olur, kan gibi tutulup kalır. Gençlerin metal müziği sevme nedeniyse, Metal müziğin onları günümüzün kirli, günahlı, ve çirkin halinden uzaklaştırıp kendine cazip gelen dünyaya götürmesidir. Küçükken, Metal müzik için "Ne buluyorsun bu böğürtüde?"diye soranlara sessiz kalırdım. Ama şimdi tek bir laf diyorum:Metali ya anlarsın, ya da anlamazsın. Son olarak, ergenliğimde söylediğim, ve benim gibi olan herkesin hak verdiği sözümü söylemek istiyorum:Eğitime ihtiyacım yok, sevgiye ihtiyacım yok, ama özgürlük olmazsa olmazımdır bu hayatta...
12-13 yaşlarında Marilyn Manson, Metallica dinleyip, ellerimize siyah oje sürerdik.. Dar paça pantolonlar, tshirt'ün içine gömlek giymek, converse giyip yanlarını yırtmak falan.. Bizde zamanında punk'çıydık anlayacağın.. Türkiye'de kimse bilmezdi biz Korn dinlerdik, eyy gidi yıllar..
şimdi bıraktınmı noldu.
anladım.
kendi aralarında normal karşılanırken. Toplumun içine çıktığında hoş karşılanacağını düşünmüyorum
öyle ztn
teşekkürler :)
tarz olarak mükemmel ama müzik olarak dinlemiyorum 😇
Cevap
46Cevap
Norveç ve isveç geliyor aklıma.
Dağda kaybolan grup üyeleri geliyor..
Watain , Bathroy , Emperor , Old Mans Child geliyor aklıma...
Norscore olarakta Marduk..
Tarz olarak takılan çok var ama Watain desen bön bön bakıyorlar, tüm tarzı çöp leş ediyorlar :/
bazılarına yakışır bazılarına yakışmaz ama önemli olan bu değil. seviyorsan giy tabi ne soruyon ama çok merak ettiysen görüşlerinizi genel ya da özelden reel foto at yorum yapak.
Öylesine zaman geçirilecek tipler, ayrıca metal dinlemeyip o tipe bürünenleri komik buluyorum
bende.
Tarz güzel de bu tarzda biri benimle konuşmayacağı için üzgünüm.
Vay mk aklima hemen katharsis, caravan, dorock filan geldi. :/ Ne gunlerdi mk.
Metal denince anarres , asgard ve dorock bar derim. İlk ikisinin kontsepleri benzer boynuz, ahsap kupa ve bildiğimiz o testi ile yapıyorlar alkol servisini ordan iciyorsun 😄 cohoş
Evet, hastasıyım. Görüntüsü yüzünden korkunç ve kötü sandıkları insanlar, bir bakmışsın onu kötü sanandan daha iyi birisi.
yakışana yakışıyor da günlük kullanıma uygun bulmuyorum
özel gecelere uygun mu olsun anlamadım metalci metalcidir ve heryerde aynıdır :D
fotoğraf çekimi de olabilir, sanatsal yani
Metallica, Hammerfall, Iron Maiden vs. dinleyen adamım ama müzikle giyimimi birbirine karıştırma ihtiyacı hiç duymadım. müzik yüzünden neden giyimimi değiştireyim ki?
neyse, günlük kullanıma uygun bulmuyorum zira yürüyen cenaze gibi gezilmesini yakıştırmıyorum, kişiye olduğundan uç bir tavır sağlıyor.
tavrımda giyimimde müzik tarzımda BLACK METAL. :)
çok orjinal :D bende rock takılıyorum :D :D
www.tatliaskim.com/resimler/2013/07-25/144584.jpg
Metal muzikden hoslanmiyorum ama manyak olmayan kizlarini severim 😅
Seksi. Sende hos bir kadinsin
teşekkürler :)
gereksiz bir sertliği var. ama beni çok ilgilendirmiyor.
siyah fileli çorabını yırtıp araya girip vajinanı yalayasım var
herkesin giyinişine kimse karışamaz
helal :)
EVET YANLIŞ DUYMADINIZ. SEVDİĞİNİZ KİŞİNİN FOTOĞRAFINI GÖNDERİN ONUN NASIL BİR KİŞİLİK OLDUĞUNU, KARAKTERİ OLDUĞUNU FOTOĞRAFA BAKIPSÖYLEYECEĞİM...
çok çekici geliyor ama bazılarına embesil oluyor
Kullandığım parçalar hepsi.
fıle corap cok gyermsn mesela
Gothic o, Black Metal se Metal in alt kümelerinden biri.
gothic ayrı gothic treffen festivallerini izlemeni öneririm.
meraluna ya gittim bir dahakine daha dikkatli bakarım
bencede bakmalısın. :)
tabi:)
çok seviyorum bu tarzı çok sexiler :)
Guzel olana hersey yakisir
Mstaci olarak severim.
o ruhu anlayabilen henuz yok ;
2 sene ömrün var sonra pop.
Fazlası abartı bence :D
elin kızında güzel bizim kızlarda itici
why?
Yakışana çok cekici durabiliyo.