Bence çok iğrenç gözüküyor. Eğer uzatanlar varsa uzatmasınlar görüntü kirliliği oluşuyor. Umarım benim gibi düşünenler vardır.
Cevap verenlere teşekkür ederim.
Cevap verenlere teşekkür ederim.
Hindistana gittim, herkesin uzundu, ne için diye sordum, kulak karıştırmaktan tutunda balığın kılçığını ayıklamaya kadar birçok işte kullanıyorlarmış. İğrenç birşey olduğu konusunda hemfikirim.
Hindistanlılardan soğudum artık
laannnn yeni yemek yedim bee
valla soruyu ilk gördüğümde benimde ilk aklıma gelen oydu... sonra dedim cadı yapma, yapmamalısın :D
kusucam vallahi kusucam eeeyhhhh
ben çocukken tutmuştum bi serçe ama tırnağını uzatmak aklıma gelmedi :ı
neler neler oluyomuşta haberimiz yokmuş... vay canısını
çok geride kalmışsın sen yazık
pisliğin teki olduğunu herkesin bilmesi sanırım... hotdog un cevabından sonra serçe parmağı uzun olan şahıslarla tokalaşmam bile... pisliiikkk... yılaannnnn...
bende öyle yapacağım artık bu kadar pis bir şey olacağını tahmin etmemiştim
gitarla alakalı olsa bütün hepsini uzatırım tek serçe parmak tırnağımı uzatmam :)
Tek bir tırnak uzatmak çok anlamsız.Uzun tırnaklarda da bakım olmalı.Herbiri kendi aleminde tırnaklar çok kötü bir görüntü oluşturuyor.
evet aynen
Cevap
11Cevap
kulak ve burun karıştırmak için..diğer cevaplar bu uzatılmasındakı amacı ört bas etmek için uydurulmuş kaçamak cevaplardır..
evet
Bir kerede mantıklı cevap yazan olmamış bu tırnak uzatma işi çok önceden geliyor 80 li yıllarda erkekler küpe takar düşük bel pantolon gibi carizma görünmeye çalışırlar 90 ve 2000 lerde erkekler sadece farklı görünmek için kızları etkilemeyi başarmıştır bunun neticesinde tırnak uzatma da vardı şimdi yok gerci çok az yapan vardır ama bunun bir amacı nedeni falan yok nasıl küpe takmak hobiyse tırnak uzatmakta hobi ama bunu bazı genç arkadaşlar farklı algılıyor bir zamanalşr tarkan ünlü olmadan önce de uzatıyordu gençlik fotoğraflarına ya da hülya avsar sova ciktiginda ellerine bakın anlarsınız yani kısacası bu bir hobi şimdi nesli tükendi o ayrı mesele yapanlar illa ki vardır.
Farklılık olsun diye uzatıyorlar ama hiç bir anlamı yok gerçekten...
evet
Bilmiyorum lanet olsun sanki erkeklerin kıçına sokmak istiyorlar.
değişik düşünce
artıladım ne eksilemesi
sorun değil olur öyle tersten bakmalar
teşekkür edilecek durum yok
güle güle
dis arasina bişey girdiği zaman çıkartabilmek:d:d:d ööö
öööööö :)
erkek kuaforler yapiyor bir ise yaradigi icin yapiyorlardir sanirim
erkek dediğin karı gibi davranışlar sergilememeli uzun tırnakta neymiş
yani yapan çok var
elleri kötü ve bakımsız görünen kimseye tahammülüm yok, ki bahsettiğin en kötüsü bence de.
ellerin bakımıyla ilgilenmem pek ama tırnak olayı başka
İğrenççç ... oldum olası tiskiniyorummm ...
aynı durum
Bnede çok iğreniyorum tırnaklardan
uzun olanlar kötü oluyor
tek tırnak uzatmak bencede itici bir durum.
evet öyle
ben serçe tırnağımı uzatıyorum ve bundan çok memnunum. çünkü tırnağımla oynamayı seviyorum. hiçbir işe yaradığı yok ama seviyorum.
Ben direkt uzun tırnaklardan tiksiniyorum.
birçok kişinin tırnakları uzun
erkek kuaförler yapar genelde onu ..
Kızlarda da görüyorum ben
evet yaa benim de kuaförümün bi ara uzundu, onun ark. olan başka bi kuaför çocuk vardı onun da uzundu.
Kuaförler genelde yapıyorlar onu .
çok güzel sigara paketi açıyor
sende mi uzatıyorsun ?
18 yaşındayken evet
şimdi hayır
iyi yapmışsın uzatmamakla
Ben tiksiniom :S ne yalan sölimm
ara beni ara silent ara sıra ara silent :D:D:D:D
bencede ıgrenc
hemfikir olduğumuza sevindim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar