Gerçekten kaliteli ve estetik bayan saat markaları önerebilir misiniz?

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Gerçekten kaliteli ve estetik bayan saat markaları önerebilir misiniz?

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Saat kullanmayı çok seviyorsundur ama asla kombinine uyan o “doğru” saati bulamıyorsundur. 😔
Hepimiz kombinimizi beğenmeyip defalarca değiştirdiğimiz anlar yaşamışızdır. Yazarken bile içim sıkıldı! Artık bir çözümümüz var desem? 🥳
Tek bir saatim olsun ve bütün kombinlerimle uyum sağlasın diyorsanız doğru içeriktesiniz. Ben bütün kombinlerime uyan o şık saati Guess’te buldum! Guess resmen gönlümü fethetti. 🤩 Benim favorim ise Guess Mod Id modeli oldu!

Bence bir saatin duruşu çok önemli. Basit bir görüntü olacağına hiç saat takmam daha iyi. Guess, bilekte adeta parlıyor ve tüm ağırlığını ortaya koyuyor! ✨ Saatime kavuşur kavuşmaz aşk yaşamaya başladım bile. Oldukça korunaklı paketlenen saatim, minderinde mışıl mışıl uyuyordu. Jelatinlerini büyük bir heyecanla çıkardım ve artık kombinime son dokunuşu yapmaya hazırım. 💃

Guess’de yuvarlak, dikdörtgen, hatta üçgen kasa modelleriyle her bileğe yakışacak modeller var. Benim seçtiğim model dikdörtgen oldu, bence bileğime çok yakıştı. Üstelik sürprizi de patlatıyorum, kayışın ölçüsü bileğe göre ayarlanabiliyor! Böyle bir rahatlık olabilir mi, şaka mı bu?

Gold, rose gold, metalik gri fark etmez. Herkesin zevkine uyum sağlayan renkte saatler var. Ayrıca sadece bunlarla da kalmıyor; pembe, lacivert, kırmızı gibi renk seçenekleri bile mevcut! Renkli giyinmeyi seven enerjik kişilikler için harika bir fırsat. Mesela ben altın kadınıyım, gold severim. Çünkü parıl parıl parlamak isterim. Bu yüzden klas kombinlerimin biricik yıldızı, hem gold hem de taşlı bir model olan Guess Mod Id Kadın Kol Saati.

Benim bebeğim geri dönüştürülmüş çelikten üretilmiş hem doğaya değer veren hem de sağlam bir ürün. Dikdörtgen kasası harika tasarımı ile şıklığıma şıklık katarken çizilmeyen mineral cam özelliği ve 3 ATM su geçirmez özellikleriyle dayanıklılığına dair aslaaa şüphe bırakmıyor.
Dipnot: Üzerinde Guess yazması da havama hava katıyor. Sonuçta Guess saatleri 40 yıldır zamana ayak uyduran yenilikçi görünümleri, harika tasarımları, ve sağlam malzemeleri ile moda dünyasında bir otorite. Yaptığım tercihle herkes ne kadar zevkli olduğumu görüyor. 😉

Bu saatte bir saatten isteyebileceğim her şey mevcut! Siz nasıl buldunuz, beğendiniz mi? 🥰
Alışverişim için Türkiye’de tek orijinal Guess satışı olan Saat & Saat markasını tercih ediyorum. Siz de ister online ister fiziksel mağazadan alışverişinizi yapabilirsiniz. Garanti ve iade seçenekleriyle de bana güven verdiler ve tam puan aldılar. 💯

Senin bir saatte aradığın en önemli özellik ne? Favori modelini yorumlarda paylaşmayı unutma! 💬❤️💬
guessin kalitesi bir başka çok güzel 🤩
saat almak istiyordum Guess modelleri çok güzelmiş. linktekilerin hepsini ayrı beğendim :D
Kendine sygisi olan guessden almaz hocam. Yüksek fiyatli olmasi dişinda hiç bi boka yaramio. Sadece saatlari değil hiç bir ürünü güzel değil. Her ürünün üzerinde kocamaan markalari yazio. Tam bi görküsüz markasi
Cevap
212Cevap
ayy bu ne güzel Guess hep favorimdi
Gucci alabilirsin gadası en azından kaliteli marka
Tabii, işte kaliteli ve estetik kadın saat markalarından bazıları:
1. Rolex: Lüks ve kaliteli saatlerle tanınan Rolex, hem dayanıklılığı hem de zarif tasarımıyla öne çıkıyor.
2. Cartier: Zarif ve klasik tasarımlarıyla bilinen Cartier, kadınlar için özel olarak tasarlanmış birçok şık saat modeli sunuyor.
3. Omega: Yüksek kaliteli İsviçre saat markası Omega, hem spor hem de şık tarzda saatler üretiyor.
4. Tag Heuer: Spor ve lüks saatler konusunda uzmanlaşmış Tag Heuer, modern tasarımlarıyla dikkat çekiyor.
5. Chopard: Zarif ve şık tasarımlarıyla bilinen Chopard, lüks saat segmentinde önemli bir konuma sahip.
6. Longines: Klasik ve zarif tasarımlarıyla öne çıkan Longines, hem günlük kullanıma uygun hem de özel günler için ideal saatler sunuyor.
7. Bulgari: İtalyan lüks saat markası Bulgari, benzersiz tasarımlarıyla dikkat çekiyor ve kadınlar için birçok şık model sunuyor.
Bu markalar, hem kalite hem de estetik açıdan güvenilir seçeneklerdir. Ancak, tercihlerinize ve bütçenize uygun olanı seçmek önemlidir.
Tabii, işte kaliteli ve estetik kadın saat markalarından bazıları:
1. **Rolex:** Rolex, kaliteli ve lüks saatlerle tanınan bir markadır. Hem erkek hem de kadın modelleriyle ünlüdür.
2. **Cartier:** Cartier, zarif tasarımlarıyla tanınan bir diğer lüks saat markasıdır. Klasik ve sofistike tarzıyla bilinir.
3. **Omega:** Omega, hem spor hem de şık tasarımlarıyla dikkat çeken bir saat markasıdır. Kadınlar için birçok farklı tarzda model sunar.
4. **Michael Kors:** Michael Kors, modern ve şık tasarımlarıyla popüler bir moda markasıdır. Kadınlar için geniş bir saat koleksiyonuna sahiptir.
5. **Citizen:** Citizen, kaliteli ve dayanıklı saatler üreten bir Japon markasıdır. Hem klasik hem de modern tarzlarda kadın saatleri bulunmaktadır.
6. **Fossil:** Fossil, çeşitli tarzlarda ve fiyat aralıklarında saatler sunan bir Amerikan markasıdır. Hem klasik hem de modern tasarımlarıyla dikkat çeker.
Bu markalar arasından zevkinize ve bütçenize uygun olanı seçebilirsiniz.
Tabii ki, işte kaliteli ve estetik kadın saat markalarından bazıları:
1. **Rolex**: Rolex, yüksek kaliteli ve şık tasarımlarıyla bilinir. Kadınlar için pek çok zarif model sunmaktadır.
2. **Cartier**: Cartier'in saatleri zarafet ve lüksün simgesidir. Tank ve Ballon Bleu gibi klasik modelleri, kadınlar arasında popülerdir.
3. **Omega**: Omega, hem spor hem de klasik tarzlarda saatler sunan tanınmış bir markadır. Constellation ve Seamaster Aqua Terra gibi modelleriyle dikkat çeker.
4. **Chopard**: Chopard, zarif ve detaylı tasarımlarıyla bilinir. Happy Diamonds ve Imperiale gibi koleksiyonları, şıklık arayan kadınlar için idealdir.
5. **Longines**: Longines, geleneksel ve klasik tarzıyla bilinir. DolceVita ve Master Collection gibi serileri, kadınlara şık ve zarif seçenekler sunar.
6. **TAG Heuer**: TAG Heuer, spor ve şık saatlerin bir karışımını sunar. Formula 1 ve Aquaracer gibi koleksiyonları, aktif ve modern kadınlara hitap eder.
7. **Bvlgari**: Bvlgari'nin saatleri, lüks ve özgün tasarımlarıyla tanınır. Serpenti ve Lvcea gibi koleksiyonları, benzersiz ve estetik saatler sunar.
Bu markaların her biri, kaliteli malzeme kullanımı ve mükemmel işçilikleriyle bilinir. Kadın saatlerinde tarzınıza ve bütçenize uygun bir seçenek bulabilirsiniz.
Tabi canim benim evde 10 tane rolex 2 tane bvlgari falan var
canım sıkılırsada chopard veya cartier takıyorum kizim ne diyon ya ciddi ciddi yazmis bide 😂 rolex kullanabilecek bir insan burada niye saat tavsiyesi alsin ki
Haha, vay canına! Demek evde bir saat koleksiyonunuz var, harika! Saat konusunda uzman olduğunuzu kesinlikle anlıyorum. Öneri vermek aklımın ucundan geçmezdi! 😄
Kısa kısa anlatmaya çalışacağım Saatler 2 çeşittir Qartz (pilli) ve otomatik Otomatik saatler genellikle pahalı olur uzun ömürlü ve yapımları zordur Pilli saatler daha ucuz olur geri kalma problemi olmaz ömürleri daha kısadır Otomatik saati torununa miras bırakabilirsin Pillide mekanizmaya bağlı Şimdi senin soruna gelelim moda markalarının saatleri genelde iyi mekanizma kullanmazlar çok güzel görünürler ama içleri iyi değildir. Ben sana İsviçre yani swiss made logolu veya japon saatleri öneririm Swiss made demek İsviçre standardına göre yapılmış saat demektir Gözün kapalı alabilirsin yani ama güzel ve uygun fiyatlı japon saatleri de var Seiko Casio Orient Citizen Bulova gibi Erk koçak ın YouTube da saat kanalı var onu takip edip fikir alabilirsin
Ben nişan alışverişi yaparken kuyumcu tanıdığımızın tavsiyesi üzerine kuyumcunun anlaşmalı olduğu bi saat markası vardı. Yalan söylemeyim ama 10 veya 20 senedir anlaşmalılarmış. Fiyatı gayet uygun, kaliteli ve güzel saat modelleri var.
Markası ‘’SWORD’’
Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Kalitesi hala aynı. Casio modelleri istediğim modelde 1300₺den başlarken ben 650₺den almıştım. Asıl fiyatı 850₺ydi, komşu yardımcı oldu. Her yerde var mıdır bilmiyorum ama kuyumculara bi sorun derim. Eşime dr aldık. Gayet kibar, işlemeli ve güzel bir modeldi. Bakın araştırın. Beğeneceğinize eminim
Kadın saatleriyle ilgili bazı markalar önerebilirim. Estetik ve kaliteli saatler üreten markalardan bazıları şunlardır:
1. Rolex: Rolex, üst düzey kalite ve zarif tasarımlarıyla tanınan bir saat markasıdır.
2. Cartier: Cartier, lüks ve şık saatler üreten bir Fransız markasıdır.
3. Omega: Omega, hem spor hem de klasik tarzlarda kadın saatleri sunan bir markadır.
4. TAG Heuer: TAG Heuer, zarif ve dayanıklı saatler üreten bir İsviçre markasıdır.
5. Michael Kors: Michael Kors, moda ve stil sahibi kadınlar için şık saatler üreten bir markadır.
6. Fossil: Fossil, çeşitli tarzlarda ve fiyat aralıklarında kadın saatleri sunan bir markadır.
Bu markalar, hem kalite hem de estetik açısından iyi seçenekler sunar. Ancak tercihlerinize ve bütçenize göre farklı markalar da bulunabilir.
cartier cidden aşırı iyi kaç kere düşürdüm 1 kere bile kırılmadı
tarihi görünüyor romen rakamları var kadın saatlerinde yani benim ilgimi çekiyor onun dışında gayet dayanıklı fakat senede 2 kere felan cam değişimi olmalı
teşekkür ederiiim :)
1. Daniel Wellington: İskandinav tarzıyla bilinen bu marka, minimalist ve zarafet dolu tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. Uygun fiyatlı seçenekleri de var.
2. Fossil: Hem klasik hem de modern modelleriyle beğeni toplayan Fossil, uzun yıllardır kaliteli ve şık saatler üretiyor. Tasarımları çok çeşitli.
3. Michael Kors: Lüks ve şıklığıyla tanınan Michael Kors, kadınlar için zarif ve modern saat koleksiyonlarına sahip. Özellikle krono modelleri popüler.
4. Kate Spade: Renkli ve canlı kadran tasarımlarıyla dikkat çeken Kate Spade, eğlenceli ve sofistike bir tarz sunuyor.
5. Movado: Sadelik ve şıklığı bir arada sunan Movado, minimal ve zarafet dolu saatleriyle beğeni topluyor.
Tarzınıza ve bütçenize uygun seçenekler arasından kendinize uygun bir saat bulabileceğinizi düşünüyorum. Marka araştırması yapmanız ve mağazaları ziyaret etmeniz size yardımcı olabilir.
1. **Rolex**: Klasik ve zarif tasarımlarıyla tanınan bir marka.
2. **Omega**: Hem şık hem de dayanıklı saatler sunar.
3. **Cartier**: Lüks ve sofistike saatlerle ünlüdür.
4. **TAG Heuer**: Modern ve sportif tasarımlarıyla dikkat çeker.
5. **Jaeger-LeCoultre**: Yüksek kaliteli el yapımı saatlerle bilinir.
6. **Patek Philippe**: Eşsiz zanaatkarlık ve mükemmel işçilik sunar.
7. **Chopard**: Şık ve lüks saatlerin yanı sıra renkli ve eğlenceli modeller de sunar.
8. **Bvlgari**: İtalyan estetiği ile bilinen bir marka, zarif tasarımlara sahiptir.
9. **Audemars Piguet**: Yaratıcı ve cesur tasarımlarıyla tanınır.
10. **Longines**: Hem klasik hem de modern tarzlarda saatler sunar.
Bu markalar, hem kalite hem de estetik açıdan üst düzeyde saatler üretirler. Ancak tercihleriniz ve bütçeniz doğrultusunda seçim yapmanız önemlidir.
1. **Rolex**: Klasik ve dayanıklı tasarımlarıyla tanınan lüks bir marka.
2. **Cartier**: Zarif ve şık tasarımlarıyla bilinen bir marka.
3. **Omega**: Hem spor hem de klasik tarzlarda çeşitli seçenekler sunan bir marka.
4. **Tag Heuer**: Modern ve sportif tasarımlarıyla bilinen bir İsviçreli marka.
5. **Jaeger-LeCoultre**: Yüksek kaliteli işçilik ve şık tasarımlarıyla bilinen bir marka.
6. **Chopard**: Lüks ve zarif saatler üreten bir marka.
7. **Bvlgari**: Estetik ve dikkat çekici tasarımlarıyla tanınan bir İtalyan markası.
8. **Longines**: Klasik ve zarif tasarımlarıyla öne çıkan bir marka.
9. **Movado**: Minimalist ve modern tasarımlarıyla bilinen bir marka.
10. **Michele**: Kadınlar için özel olarak tasarlanmış şık saatler üreten bir marka.
Kalite dedikten sonra milyonluk saatlere kadar yolu var. Saat seviyorsunuz ama sanırım çok içinde değilsiniz ve bütçelerinden biraz uzaksınız.
Spor, klasik, sıradışı ve hemen hemen her giyime uyan gerçekten tasarımı iyi olan Skagen saat modellerini öneririm.
Dikkat çekici, zarif ve zamansız çizgileri var.
Reklam alsaymışım keşke:)
30 senelik bir swatch kullanıyorum hem bütçeye uygun ucuz birkaç bine alınır hem de çoğu tasarımı güzel ama swatch saatleri çok çok az kişi tamir edebiliyor çoğu tamir olmayacak şekilde yapılmış. Bi de gece odanızın herhangi bir yerinden sesini duyabilirsiniz
Saat işi bütçe işidir. Estetik ve uyum ise kişiden kişiye değişir. Sadece şunu söyleyeyim. Bir saat alacaksanız işi giyim çanta gibi olan markalardan almayınız. Yıllardır saat üreten birçok swiss ve japon markalar var. Bu saat markaların modellerine bakabilirsiniz
Citizen markasını kesinlikle öneririm; babam anneme düğün hediyesi almıṣ 92de hala tıkır tıkır ne eskidi ne rengi soldu nasıl bi saatse 😅 ṣimdi ben takıyorum tabi
MK un güzel hoṣ ve kaliteli saatleri var ömrünü bilemem ama
versace yide beğeniyorum ama hiç kullanmadım kalitesi hakkında fikrim yok
casio nun demir kaplama değilde spor olan saatleri var acayip uzun ömürlü bi saat yani ṣimdi al ilerde torununa hediye edersin öyle bi marka
Tabii, işte özetle bazı kaliteli ve estetik bayan saat markaları
1. **Rolex**
2. **Cartier**
3. **Omega**
4. **Tag Heuer**
5. **Jaeger-LeCoultre**
6. **Audemars Piguet**
7. **Patek Philippe**
8. **Chopard**
9. **Longines**
10. **Vacheron Constantin**
Bu markalar, lüks ve şıklığı bir araya getirir.
Şöyle bir baktım da Rolex, falan demişler 500bin TL minimum saati , böyle bir bütçe yoksa eğer Tissot Cartier , Seiko, Omega, Orient, bunlara bak işi saat olan markaları ve İsviçre made in olanlari almalısın otomatik olması dahadw güzel olur , moda markalarının saatleri cacık
Skagen
Seiko
Casio
Rolex
Omega
Tissot
Cartier
Emporio Armani
Wesse
Maurice Lacroix
Diesel
Fossil
Tommy Hilfiger
Patek Philippe
Guess
Garmin
Longines
Breitling
Michael Kors
TAG Heuer
Orient
Hublot
Festina
Citizen
Cerruti
Bering
Nacar
Armani Exchange
Versace
Slazenger
Ferrucci
Momentus
Lacoste
Burberry
Daniel Klein
Welder
Amazfit.
Lacoste saatlerden memnunum, renk atma durumları yok.
Gusse saatlerimi çok seviyorum fakat zincirli saatimi özel günlerde kullandığım halde renk attı o yüzden tavsiye etmiyorum. Evet çok güzel kullanışlı bir saat ama günlük kullanıma uygun değil.
Günlük kullanım için seiko ve casio saatleri tercih etmelisiniz.
Yurt dışından getirt desem yapabilirmisin bilmiyorum ama amazon da süper saatler var turkiyede pahalı olan saatler orda cok ucuz uçurum fiyat farkları var eğer satın almak istersen aracı şirket tavsiye ederim kapına kadar teslim edilir ..
Ablam amerikada aklima gelmemisti parlak fikir:)
Bütçeni söylersen eğer daha iyi yardımcı olurum. Saatlere büyük merakım var. Moda markalarından uzak dur. Ucuz mekanizmaları var ve çok çabuk sıkıntı verirler. Ayrıca malzemeleri kaliteleri de düşük görünüşlerine rağmen.
link
bu markanın saatleri güzel fiyatları da uygun
Hublot marka en iyisidir👍
Saat & saatteki her marka iyidir ordan bakabilirsin
Guess iyi marka, hem kadın hem de erkek modellerinde en iyisi
Saat markaları veremiyorum ama sana bir tavsiyem var akıllı saat kullanabilirsin nabzını ölçer kandaki oksijen değerini ölçer xomi kullanabilirsin.
Hiç kimsenin dediğine inanma dijital saat candırr bikere kullanmaya başladım harika vallaha o markalar kendileri taksınn saatlerini koluna okadarda pahalı markaya para alıyolar honormagicwatch 2 tavsiye ederim
Bence moda markalarından uzak dur en doğrusu senin için Orient markası Japon malı alacaksan ama İsviçre mekanizma düşünüyorsan ise IWC markası tercih edilebilir bir de Tag Heuer var o da iyi saatler yapar.
Ya bence saati göstersin yeter para vereceksem apple Watch Samsung veya Huawei alırım en azından ekstra özellikleri var diye ben casio eski saati kullanıyorum şu an 😊huawei de varda alıştım buna sanki

...
Guess çok kaliteli ve tarz modeller tasarlıyor ayrıca takıları da güzel
Guess modelleri hem zamansız şık hem de çok kaliteli direkt o markaya bak derim
Guess var güzel sonra antikacılara git orada güzelleri vardır
Moda markası alma.
Diesel, versace , Gucci bilmem onlar gitsin pantolon falan yapsın.
Seiko öneririm.
Kalıteli dediğine göre Quartz olmaz mekanık olmalı.
Kesinlikle seiko
markalı saatlere biraz bütçe ayırırsan çok güzel modeller alabilirsin. birazda zamansız bir tasarım seçersen uzun süre kombinlersin. Guess'in yuvarlak kasası olan gümüş modelleri çok güzel
Michael Kors, Fossil, Daniel Wellington ve Olivia Burton gibi markalar şık ve güzel saatler üretiyor.
Fiyatına, kalitesine ve markasına bakıldığında fazlasıyla seçenek var. En sağlıklısı bir mağazaya giderek bütçene, zevkine ve kalitesine göre bir baat bakmak, denemek ve almak olacaktır.
Ben akıllo saat yanlısıyım. Kendine uygun seçeceğin bir akıllı saati kıyafetine uygun kordon ve kordon süsleriyle kendine has hale büründürebiliyorsun. Çok seviyorum akıllı saatimi…
Guess, Fossil ve Michael Kors kullandım.
Hepsi de güzeldi yıllardır da duruyolar hiçbi şey olmadı. Swatch da güzelmiş onu da deneyebilirsin. Ben de şimdi swatch bakıyorum.
Hiç anlamam, en son yıllar önce sevgilime saat hediye almıştım veremeden ayrılmıştık daha da saatle işim olmadı.
Bende saat alacağım bir defa almak istiyorum en fazla 500 Euro vermek istiyorum o fiyatlarda saat arıyorum
Michael Kors alabilirsin. Çok iyidir. 👍🏻 bütçene göre yani. Pierre Cardin onun bi üstü. Onunda üstü var : Vacheron Constantine..
Size versaceyi önerebilirim kullandığım bir marka çok memnunum Bu arada elinize sağlık harika bir paylaşım olmuş
Bütçen ne kadar bi de saati sadece aksesuar için mi yoksa önemli günlerde takmak için mi istiyorsun
Sadece Rolex, Rodania, Esprit önerebilirim tabi daha çok değerli markalarda var; budjenin yeteceğini sanmıyorum..
Bütçene bağlı olarak değişebilir bu saat markaları genellikle en iyi olanlar pahalı oluyor kendi bütçene göre bir tane ayarla ben akıllı saat alıyorum
Ilk aklıma gelenler guess, lacoste, Michael cors, swatch, Daniel wellington, gucci, versace. Esprit ve tissot a da bakabilirsin.
En son 2012 de beyaz altın dan almıştım ama pek meraklı 🤨 değilim saat takamaya ama ne yalan söyleyim baya bir asil duruyor.. İyi düşünüp almak gerek
Saat takmak kesinlikte insanın kalitesini değiştiriyor o yüzden saat çok önemli
Zarif kibar saatler daha çok seviyorum
Klasik olacak ama rolex İstanbul'da yaşıyorsan istinye avmnin orada cok kaliteli markalar var işine yarar elbet
Daniel Klein, ya da Guess öneriyorum. Eğer paraya kıyarım diyorsan Chanel ya da Cartier almanı öneririm.
Markadan ziyade, görüntüsü hoşuma giden bir saati tercih ederim.
Şu geçirmeyen, sporsa deri, şık'sa da metal Kordon tercihim.
Bir alışveriş merkezine git gir saatciye sana en iyisini suncak zaten
Yani swach var ama modellerini beğenirmisin bilmiyorum
Önce bütçenden haber ver, 100 bin dolara da saat var
Yani saat markaları konusunda fikir sahibi değilim ama hediyenin Bence iyisi kötüsü olmaz
1. sinif replika saatlerden alabilirsin. Hublot, Frank muller, cartier filan deneyebilirsin
güzel olsun sağlam olsun kaliteli olsun ama ucuz olsun dimi
Çok para verme markalara sana hangisi güzel geliyorsa onu al
Essence, wainer, Quantum, rolex, polo , casio gibi gibii yazim hatasi varsa Affola
Akıllıya alıştıktan sonra diğer saatler hiç ilgimi çekmedi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?