Moda & Stil Sizi tıpkı bir meleğe benzeten trend alarmı, melek çantalarını beğendiniz mi? civciv Takip Et Xper 7 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aslında bir tasarımcı Volha Kotova, bu çantaları tasarlıyor sonrasında gelen beğenileri ve sipariş taleplerini oturup izliyor :)Sizce nasıl görünüyorlar, kullanır mıydınız? Ba-yıl-dım!Türkiye'de patladı mı bu moda bilmiyorum, satışını yapan bir yer var mı kızlar? Sizi tıpkı bir meleğe benzeten trend alarmı, melek çantalarını beğendiniz mi? Cevapla Sipariş Soruları Satış Soruları Tren Soruları Beğen Paylaş Takip Et
EliteZade Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Çanta tasarımı cidden ilginç ve farklı bir konsept oluşturmuş.Vikinglerde, kan kartalı vardı. Şekli biraz da onu andırdı bana.2.bp.blogspot.com/.../...odEagle_Guy_ZBrsuh_02.jpg 0 0 Yorumla
NavisLamia Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Güzel binde birde olsa bu trend şeyler iyi olabiliyormuş demek ki 0 0 Yorumla
Tiasta Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Melek değil guguman kuşu gibi olmuş. Bana daha devasa bişiler lazım. Taşırken sırtım kopsun 10m kimse yaklaşamasın falan sjsjsj 1 0 Yorumla
LanetliveŞanssız Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl tabiki de alırdım çok iyi. hep upuzun bembeyaz kanatlarım olsun isterdim 1 0 Yorumla
eşekliprens111111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl türkiyede o çanta işi olmaz çünkü türk kızları peri değil seytan bu çanta olmamış :D mızrak falan boynuz olsa neyse içine bırsey konulabılen falan ne bilim :)) 1 3 Yorumla Danlab +1 yıl Boynuzlu olanları türk erkekleri için satışa çıkarcakşarmış size özel bakın Yorumla eşekliprens111111 +1 yıl yaa ölemi ne düşünceli bir kızsın sen öyle cok saol ya:D türkiyede boynuz iyi gider :D Yorumla Danlab +1 yıl Tamam Yorumla
Delphie Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 50% +1 yıl Sırtında bir ördek taşıyormuş'sun görünümü vermiş. Kötü. 1 0 Yorumla
AlmaHatun Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 57% +1 yıl Ay çok komik. Hele minyon ben taksam tavuğa benzerim. 1 0 Yorumla
_Edyline_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl İlki çok hoşmuş. Ben şeytan olanından istiyorum varsa 1 0 Yorumla
HarleyyyQuinnn Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Biraz sevdim aşırı değil sade modeli olursa belki.. 1 0 Yorumla
SimonPaula Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 756 cevap paylaştı. zayıf ve uzun kızlara yakışır. hobbit meleği napalım :D 0 0 Yorumla
göktuğpk Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl baştaki güzelmiş harbiden minnoş kızlara cok güzel olur 0 0 Yorumla
hexeley Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl İstiyoruuuuuuuuum ama herkes takar bunu çok sıradan olur vazgeçtim 0 0 Yorumla
karmades Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Yere koyduğun an batıcak. Ha birde erkekler kızların çantalarını taşımaya bırakıcak gibi... 0 0 Yorumla
jelibonluvotka Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl çohoşş ama hiçbiryerde görmedim daha once 1 0 Yorumla
_Bendis Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Sadece fotograf cekmek icin kullanırım sanırım 😄 1 0 Yorumla
OkurHanım Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl Gitar cantalar moda Şu an . Yakina bu da patlar. 1 0 Yorumla
BaşınaBuyrukKız Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 877 cevap paylaştı. komik ya kullanamam ben 😂 2 0 Yorumla
Nissyblack Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Nasıl temizlencek bunlaağğğr 1 1 Yorumla İlaysencan +1 yıl merhaba mesaj atarmısın Yorumla
WopheR Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl bu çanta tutar herkes melek anasını satıyım 0 0 Yorumla
-KyungsooThug- Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Ay güzelolmuş bunu üretime sokturayım yarın 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. ne kadar da sızlerle zıt kavramlarda bır eşya 0 0 Yorumla
RdvnSbs Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 370 cevap paylaştı. Bence gayet güzel bir tasarım :)) 0 0 Yorumla
Gururlu_basketçi Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 377 cevap paylaştı. Hayir 1 0 Yorumla
opesella Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 559 cevap paylaştı. Bu ne olmmm ya 😄😄 0 0 Yorumla
SabitFikirliAdam0 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok hoş 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar