Kız vücuduna uygun degil demiş hemen lafa gecmissin neden elestirilmek bu kadar zor geldi anlayamadim. Ayrıca buraya bu etekle fotoğraf atiyorsan (ki medyayı takip ediyor olsaydın tecavüz taciz ve yeni yapılan açıklamaları ) etekle fotoğraf atmak ne denemezdin bile. Kıza katılıyorum erkekler senin egonu tatmin etti diye yok vücuduma güveniyorum gibi triplere de girme belin 200 abimin bile senden ince. bacakların ince olması önemli ama üstü kocaman altı küçücük ne o çizgifilm karakterleri gibi. Kendine gel nasıl bir ailede yetistin bilmiyorum ama belli ki zengin kizisin ama para seni kurtarmaz kolundan tuttukları gibi hallederler iş işten geçtikten sonra ailen dava açıp o adamı surundurse nolur surundurmese nolur tabi ben bunu onemsemem Allahın alacağı bir can kulun alacağı bir a-m dersen kendin bilirsin ki ne oldugunu da bilmiyoruz açıkçası
Ben de fotoğrafın yalancisiyim bilemem gerçekte kaç fotoğrafa göre yorum yaptım eğer öyleyse güzel fiziğin bir sey diyemem ama tavsiyem biraz daha az dekolteli kıyafetler giy son haberleri oku kendin de anlayacaksın zaten 2016 yılında kaç çocuğa genç kıza tecavüz edilmiş bir arastir hayvana baksan bile için acir
Acaba erkeklerden kac tanesi etege bakarak al oyu verdi? Ve kac kiz kiskanmayip alma oyu verdi xd Neyse para varsa al ayda en fazla 2-3 kere giyebilirsin kombini cok yapamazsin.
orasi nasil bir ev 😄 evde giymek icin ne gerek var etege. kis geldi üstelik.. giy esortmanini takil rahat rahat yani kisa bir etek surekli cekistiricen. yaz olsa al ferah ferah sorttan iyidir derim de, degisiksin😆
yakışmadı diyenler havaya bakarak yorum yapıyordu herhalde. zaten bunu söyleyenlerin tamamının kız olduğunu düşünürsek hangi niyetle yazmış olduğunu az çok anlamışsındır :)
Biraz kısa alma derim. Dizden azcik kısa olsa tamam ama bence kısa. Bir erkek için sözlü olmasa düşünce olarak hemen kışkırtıcı etki yaratır. Zaten bırak kısa olmasını rengidir kırmızı. Ben şahsen iyiliğin için alma derim.
Öylede olsa alma bence. Bak bende erkeğim ve şu an emin ol beynim onun etek olduğunu söylüyor. Yanlış anlama. Birde resim çektirmek istediğini düşün, arkadan cekmeyecegine göre başkaları için hep etek olarak algılanabilir. Sen demesen ben onu tamamen etek algilayacaktim yani.
Oldukça güzel. Fiziğin de iyiymiş. Etek de güzel durmuş. Yüzünü görmeye gerek kalmadan çekici bir kız olmuşsun. Kısa falan değil. İdeal.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
abi bu kadar kısa etekle nasıl rahat edebiliyorsunuz ya da edeceksiniz ben anlamıyorum. tamam mini etek giyebilirsiniz ama bu minininde minisi yani. bunu giyecegine şort giy daha mantıklı en azından oran buran açılmaz.
Valla kusura bakma da sizde iyice abartıyorsunuz sen bu eteği dışarda bu şekilde giy sonra erkekler laf attı taciz etti! Tamam her erkek kendi gözüne hakim olacak bakmayacak ama sende şeytanı yanında gezdiriyorsun be kardeşim bunu giyeceğine çıplak gez daha iyi bir farkı yok sonuçta.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Oyle de gezerim bir yerlerine sahip cikamiyosan sen sokaga cikma knk
knk gizlisin büyük ihtimalle böyle dikkat çekecek foto atıp erkekleri başına toplamaya çalışıyorsun. Ben sahip çıkarım eminim benim gibi düşünen bir çok insan sahip çıkar önemli olan senin bir yerlerine sahip çıkman sonuçta böyle kıyafetleri mülayim hayırlı insanlar giymiyor ;)
çok çabuk mod değiştiriyorsun :)) sorunun sağındaki üç noktayı tıkla ve bağı kopar de... artık soruyla alakan kalmaz ama resim orada kalmaya devam edecek
Edepsiz kadın... Utanmaz insan. Sizin gibiler yüzünden bu toplum hayasız oldu! Bir sürü erkeğin bir yerini kaldırma peşinde olan ucuz kadın!!! Şimdi defol, senin gibilere yorum yazıp zamanımı israf edemem!
En İyi Cevaplar