saç boyası olabilir akrilik boylar filan tüyleri birbirine yapıştırır iplik boyama da olabilir fakat o baya çetrefilli makineler asit basınçlı kazan filan lazım baya fabrikalarda filan yapıyorlar ve uzmanlık isteyen iş ayrıca öyle bir işleme soksan büyük ihtimal tüm mont boyanır geçici saç boyası filan dene jöle şeklinde olanları var birkaç hafta kalıyor
yapmazlar büyük ihtimal çünkü iplik boyama dediğim şey baya resimdeki gibi kazanlarda oluyor yüksek ısıda filan ayrıca o mont bitmiş bir mamül o tip kürkler oraya koyulmadan önce hatta kürk haline gelmeden önce daha iplik iken boyanıyor veya direk ipliği o renkte üretiyorlar sonradan boyanmıyor https://www.batmaztekstil.com.tr/foto/16b.jpg
olabilir peruklarda hemen hemen benzer bir malzemeden üretiliyor zaten önemli olan orayı boyayım derken monta bulaşmasın o yüzden geçici boyalardan kullan bulaşırsa birazcık uğraşıp çıkarırsın
kotonda var 200 tl ya çok tarz bir şey ama cevremdekiler baska montu almam için kızdı 😄 bunu iade etsem onu almam yine ama bilemedim git koş al valla za kalmıstı 😄
Valla ben bir alırım 200 tl 5 yıl giyerim artık bendr kışın dağdan inmiyorum zaten memleketimiz kamp tesisleriyle dolu osman gökçek sağolsun 😒😒😒 bence bu baya tuzlu olmus 😄
tek farkı sey onun içide pembe ama bunun içi beyaz bence dışı herseyi aynı zaten istersen içini boyarsın bile 😉 fiyatıda evet ötekilere göre baya bir uygun 😄
İyi baya kullanırsın bende bunun kürkünü birz böyle kullanıyımda bari sonra boyarım 😄 sarı ya da pembeye 😄 biri jeans color boya önerdi onla boyanır mı sence
En İyi Cevaplar