Parfüm lekesi nasıl çıkar?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba,

Parfüm Lekesi Nasıl Çıkar? Her iki cinsin de günlük olarak sıkça kullandığı parfüm kozmetik ürünler arasında en çok satan ürünlerdendir. Ancak ne kadar kullanılıyor olsa da yanlış kullanımlar yüzünden parfüm kıyafetlerde leke yapabiliyor. Ayrıca doğal olmayan parfümlerde leke yapmaktadır. Doğal olarak üretilen parfümler uçucu olduğu için leke yapmamaktadır. Parfümün içeriğinde Alkol bulunmaktadır.
Aslında bu lekelerin temel kaynağı da parfümün içindeki alkoldür. Alkol doğası gereği asidik bir yapıya sahiptir. Kıyafetlerde leke yapmasının en büyük sebebi de parfümü yakın sıkmaktır. Yakın sıkılan parfüm küçük alana gereğinden fazla alkol gitmesine sebep olur ve bu yüzden kıyafet renklerinde aşınmalara ve lekelere sebep olur. Bu yüzden parfümü sıkarken mümkün olduğunca uzaktan sıkın. Bu parfüm lekesinin oluşmasını engelleyecektir.
Parfüm lekesinin en çok oluştuğu kıyafet türü ise Deri kıyafetlerdir. Bunun sebebi derinin diğer ham maddeler gibi gözenekleri olmamasıdır. Sana birazdan vereceğim püf noktaları sayesinde de bu lekelerden kolayca kurtulabileceksin.

Parfüm Lekesi Nasıl Çıkarılır?
1. Yol;
2. Yol;
3. Yol;
Cevap
5Cevap
Parfüm dökülen yere biraz tuz sür bir kaç dakika bekle
Pudra ya da el kremi pecete
Sonra islaknmendil
Sonra gene pecete gg wp
çabuk üsütne işe sonra diş macunuyla ov ve saç kurutma makinsesiyle kurula
yıkamadan çıkması zor. hangi renk?
Koyu yeşil
Görmeden söylemek biraz zor ama kesin çözüm parfüm gelen yeri suyla yıkamak veya değiştirmek
Ya değiştiremem ki
resmini atabilirmisin
Zamanım yok ya
Off
hemen üzülme bir çaresi bulunur
Sinir oldum ya
aynısı benim başımada geldi bende sarı bir gömlek vardı yaptığım uygulama işe yaşamıştı senin üstünü görmem gerek
😊 kolonya ile sil
tuz geçirir
kurult
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?