Yüzünü Gül suyuyla yıkayan var mı yüzü beyazlatıyor mu sivilceli yüze sürülür mü yıkadıktan sonra suyla duruluyormuyuz bunları bana cevaplarmısınız? Evet kızlar sorum size..
Cevap yazana+1 :)
Cevap yazana+1 :)
gülsuyunu annem denedi ciltteki lekeler için hiç bir işe yaramadı ayrıca yüzü de beyazlamadı
bunun için pirinç unu ve sodayı karıştır bulamaç halinde olcak o
sonra maske gibi sür onu yüzüne bir kaç dk beklet yıka yüzünü her gün yap etkisini gösterir
ya da yüzünü sadece maden suyuyla yıka bu da cilde çok iyi geliyor
en son da hani pirinç pilavı yapmak icin suda bekletiyoruz ya pirinci, o suyu ayır ve yüzünü onunla yıka her gün yap etkisini gösteriyor
bunlardan bir tanesini yap hepsi de işe yarıyor :) kolay gelsin canım
cildi sıkılaştırıyor dıye biliyorum ayrıca her cilt tipin uygun bişey değil doktor bana kullanmamı yasallamıştı leke yaptığı için doktora danışarak kullanmanda fayda var
ben yapıyordum işe yarıyor ama kalitelisini alcaksın suyla yıkamaya gerek duymuyordum en derine işlemiş kirleri ölü hücreleri bile çıkartıyor sonrasında maden suyuyla yüzünü akşamları yatmadan yıkarsan suyla durulamıcan ama işe yarıyor
Cevap
2Cevap
siyah noktalara da iyi geliyo diyolardı. gece yatmadan pamukla sürün öyle yatın diyolardı ama hiç denemedim
beyazlatıyorsa kötü ama cilde iyi geldiğini duydum parlaklık veriyormuş
Ben kullanıyorum tonik yerine cildimi sıkılaştırıyor,yüze serinlik getiriyor,parlak gösteriyor
salatalık var dilimleyip suratına koyabilirsin bence
Not etrim cevaplara göz atacam
not ettiğim aklıma geldi kullandınızmı ?
gül suyum yok. olmadı hiç.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar