Londra moda haftasında Charlie Le Mindu mankenlerini çıplak yürütmüş. Neden? Çünkü aksesuarlar görünebilsin diye. Çünkü zaten herkes aksesuarlara odaklanmıştır yüzde yüz :) Böyle bir defileye sevgilinizle gitseniz ne olurdu kızlar? :)
Aksesuar görmek için gittiğiniz bir defilede "çıplak" mankenlerle karşılaşsanız acil çıkış kapılarına yönelir misiniz?
zinanın ulu orta yapılmasının normal karşılanacağı insanların çırılçıplak dolanmalarının normal karşılandığı bir dünya olmaz olsun ahlaksızlıklarınız. Ulan bütün ahlaksızlıklar normalmiş gibi yansıtılıyor ya düşünüyorum ulan ben çok mu geri kafalıyım diye? Böyle ilerle olacağına geride kalmayı tercih ederim.
alakası yok tercihle ya moda diye o kadınları bu şekilde sergilemenin nasıl bir zihin yapısı var? Madem aksesuar ön plana çıkarılmak isteniyor dümdüz renkli elbiseler tercih edilebilirdi. Ayrıca bunun açıklık kapalılık la bağlantısını kuramadım?
Anlatacaktim ama söylemedin her neyse.. sozkonusu ne olursa olsun. Böyle yerlerde bunun yapılması pekte sorun değil biz kendi ülkemizin kuralına göre yorum yapıyoruz neticede. Onlara göre bu normal bişey çünkü kadın kocasına kızdığında hemen yan masadaki herhangi bir adamın altına yatabiliyor ve kocası normal karşılıyor. onlar bu derece geniş hareket ederken defile de mankenlerin çıplak yürümesi çokta yadirganacak bişey değil.
Kadınların bedenlerini cinsel obje gibi kullandırdıklarına acıyorum resmen insan gibi hayat yaşamıyor kadınlar paranın kölesi, erkeklerin göz zevkinin hizmetçisi olmuşlar.
Yanlış bir düşünce. Aksine mankenlerin çıplak oluşu aksesuarlardan çok cinsel kısımlar göze batar. Kadın bakışı erkek bakışı farketmez. Bir şeyi ön plana çıkarmak istiyorsanız. Her zaman sadelikle çıkarmak istedigimiz parçayı öne çıkarirız. Fakat burda yapılmak istenilen olmamıştır.
ve biz Türkler tüm aksesuarlari görmek için podyuma bile cikariz hatta ellemek dokunmak hissetmek bizim için bir zevktir çünkü sanata ve sanatçıya önem veririz hatta ve hatta aksesuarları yakın incelemek için mankenleri ambalaj yapıp eve götürüp inceleyebilirizde ve Türkler olarak bu konuda gerçekten iyiyiz bir moda olunca biz çılgın birer Türklere dönebiliyoruz biz Türkler olarak bir harikayiz
Çok aşağılık bir düşünce bence. Kadın bedeni böylesine basit midir? Varsın görünmesin o aksesuar. Bir daha defileye bile gitmem böyle bir olay yaşasam. Özsaygıma zarar verir.
Modernlik diye diye kadinliktan çıkardılar ya, cinsel obje olarak görülüp tecavüz edilince de zaten rızası vardı denmesinin altındaki sebep neyse böyle milleti soyup pazarlsmskta da o var
Keşke biraz daha kilolu olsalardı da seyir zevki olsaydı gidenler açısından. Kemiklerin üstünde aksesuar var resmen. Fotoğraflar bir bana mı çekici gelmedi?
Abi çok saçma bence sanki erkeklerde hemen çıplak kadın görünce seyi kalkıyor hemen azıyor ben buna inanmıyorum adamin bıraz iradesi varsa zaten azmaz.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu avrupalılar zeki kafası çalışan adamlar bizimki gibi orda o kadar abaza yok bu tür şeyler normal onlar bacağı organ olarak görüyolar popoyu da bizimkiler abaza mal oldukları için size bunlar değişik gelebilir.
Şimdi bu kadınlar orda neyi görücüye çıkarıyorlar? Yazık değil mi onlara para için herşeylerini ayaklar altına alıyorlar. Bir kadın kendini bu denli aşağılamamalı.
Allah aşkına şu şapkaya bak. 1930 fransanın kokoş bayanları gibi. Çırılçıplak çok farklı bir şey şeytan dürtmesse subanallah estağfurullah çekip giderim. Zaten tüm düzgün kızlar utanır.
Merak ettim acaba o siyah seritle kaplanan şeyler neler ; ))) bayana değer veren tek bölgeler mi yoksa çünkü tüm bayanlar artık neredeyse çıplak geziyor
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Aksesuar görmek için gittiğiniz bir defilede "çıplak" mankenlerle karşılaşsanız acil çıkış kapılarına yönelir misiniz?
En İyi Cevaplar