Kilolu bir kız nasıl giyinmeli lütfen birisi buna mantıklı bir yanıt verebilir mi? (Fotograflı) ?

Sorum nasıl giyinmek gerektiği. kilo ver demeyin. şu an diyetteyim zaten. 130 kilodan 108 kiloya geldim. devam ediyorum diyete.
Buyuk ve sarkık göğüslüyum, belim vücuduma göre ince, basenlerim ve popom büyük.
Pantolon giyince çok kötü duruyorum.
Nasıl giyinmek gerek inanın sinirden ayna karşısında ağlıyorum kendime güvenim kalmadı. hazırlık sınıfında öğrenciyim üniversitedeki insanlar benimle dalga geçiyor haliyle benim de canım sıkılıyor.
Ben sizden nasıl giyinmek gerektiği konusunda yardım istiyorum.
Elbise mi etek mi giymeli? İspanyol paça pantolon mu vs. vs. lütfen yardımcı olun
Hangi sitelerde bulabilirim bir de bu giysileri.
Eleştirecek dalga geçecek insanlara baştan söyleyim hepsi hormon bozukluğu yüzünden oldu. Diyetine dikkat eden biriyim bu kiloları vereceğim o yüzden dalga geçmeden bilgisi olan yanıt versin.

Kilolu bir kız nasıl giyinmeli lütfen birisi buna mantıklı bir yanıt verebilir mi? (Fotograflı) ?

Güncellemeler
+1 yıl
vücudumu daha net görün diye böyle giyindim arkadaşlar yani o yüzden dar giydim normalde daha bol giyiniyorum
Güncellemeler
+1 yıl
başka görüşü olan?