http://i.hizliresim.com/mEBa5V.jpg
Ideal Tirnak Boyu?
http://i.hizliresim.com/mEBa5V.jpg
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
orta parmagindaki tirnak boyu bnce iyi hemde kirilma riski daha az :D ama yuzuk parmagin fazla uzun aktif calisan bir kizsan ama yok zaten cok narin hareket ediyorm dyorsan uzun tirnak her zmn guzldir
Ders calisiyorum sadece sorun olmuyor. :)
Ben kısa kullanıyorum. Kısa tırnağa ojeyi daha çok yakıştırıyorum. Ayrıca mutfakla da aram çok iyi olduğundan yemek yaparken de daha rahat oluyor. Zevk meselesi :)
Tabi eger isle ugrasiloyorsa zor ama ben Şu an sadece ders calistigin icin sorunolmuyor tesekkurler:)
İş için kısa kullanıyorum anlamında söylemedim ojeyi daha çok yakıştırdığım için kısa kullanıyorum. Daha kibar, daha zarif duruyor bana göre. Ama tabii ki zevk meselesi :)
Düz törpülenmiş tırkanlar ile turkuaz, bordo, kırmızı, siyah renkler hoş duruyor :)
bitanesi kırılmış olmaaaz :D
tirnaklarin uzun olursa gusul abdestin kabul olmuyor biliyorsun
Ne alaka ve dinle bu konuyu nasil bagladin
Gusul her noktanin yikanmasi tirnakta da huna engel bisey yok uydurma bilgiler cikarmayin. Ayrica kendi dusuncelerini boyle genel gecer yargi gibi soylemen cok yanlis. Simdi kiniycaksin beni ama ben de muslumanim. Ve bunu boyle ortalikta gosterme gibi bir caban olmamali
TIRNAK (KESMEK)
El ve ayak parmaklarının uçlarında bulunan, parmakları dış etkilerden koruyan boynuzsu maddeler olan tırnaklar zamanla uzar. Uzayan kısımların kesilmesi fıtratın (insan yapısının) gereği olan sünnetlerdendir. Hz. Peygamber fıtrattan olan beş temizlikten birinin de tırnakların kesilmesi olduğunu belirtmiştir. Tırnaklar uzayınca etle tırnak arasına pis, mikroplu şeyler girer. Bilhassa el parmakları vücudun hemen her yerine, özellikle yemek yerken ağza değeceğinden, buralara mikropları bulaştırır. Koruyucu hekimlik açısından da tırnakların kesilmesi çok önemlidir. Abdest ve gusül esnasında suyun tırnak altlarına (uzayan kısmın altına) ulaşması şarttır. Pislik dolu olduğu için buralara su ulaşmazsa temizlik olmaz. Güzellik niyetiyle, temiz tutulsa da tırnak uzatmak yanlıştır, sünnete aykırıdır.
Tırnak kesmek sadece, Hac veya Umre ihramı süresince yasaktır. Bunun dışında her zaman kesilebilir.
Benim dedigimle celisen bir durum yok burda
Cevap
10Cevap
Hayatım bu ne? Bayansin dikkat etmelisin böyle şeylere güzelce limon kürü yap tirnaklarina bir güzel de torpule güzel tırnak uzun tırnak değildir bakımlı temiz tirnaktir benim ki de çok uzun değil mesela
O fotograftan bu kadar abartacak detayi nasil gordun merak ettim dogrusu. Benim tirnaklarim renksiz genetik sanrim. Hep kisaydi da bu yil uzatinca kesesim gelmiyo sac gibi sahiendim :D
Yanlış anladın galiba sen tırnakların çok ince bu yüzden kırılması düzgün şekil almaması limon kürünu bu yüzden önerdim bu arada alkollü aseton tırnakları kurutur kirmasına olanak sağlar asetondan sonra ellerini yıka bol nemlendir manikürunu öyle yap
https://i.hizliresim.com/Wb5azm.jpg ben bu boy seviyorm...☺😉
Bas parmak iyi ama kisa geldi bana yine de bakii oldugundan guzel tabi 😊
şu çok uzun olan tırnaklırını ortadan ikiye keser gibi eşit bir şekilde kes, işte ideal o boy. Çok kısa olunca da çok uzun oluncada bakımsız duruyor
Olabilir aslinda tesekkurler
rica ederimmm :)
En iyi tırnak kesilen tırnaktır. Tırnaklarınızı uzatmayın. Bakım yapın tamam elbette. Tırnak uzatılmaz. Çirkin pis ya. Yapmayın.
Pis durmuyor gayet hos uzun tirnaklar var ama ojesiz cok guzeldurmuyo katiliyorum
Ojeli halini begendim, gayet bakimlilar. Kisa uzun fark etmez yani ojesiz tirnak sevmiyorum.
bence cok guzel aynen boyle. heralde el fetişistiyim ya daha teşhis koyamadim ama 😳
iğrenç bu boy tırnak olmaz kes bence gayet güzel olr
ojesiz kötü duruyo biraz kessen iyi olur
Aynen biraz kisalticam sanirim :)
uzunluk olarak güzel şekil olarak çok kötü
Sekil olarak nasil bisey yapayim. Cok sivri sevmiyorum kare ve kenarlari oval seviyorum ama tam beceremiyorum torpulemeyi
seninkinin kenarları biraz eksik duruyor ve sağlıksız duruyor kes güzelce şekli belli olsun
Uzun tırnak sevmem. Ayrıca mikrop yuvası.
o elinle sakın yemek yeme
çok güzel benimde öyle
Ojeli guzel ama ojesiz gezme knka :)
midem bulandı boya sunlari
Kes şu tırnaklar ini
Guzelduruyor bence hic uzun tirnakli yok cevrenizde
Allah aşkına iyi bak neresi güzel duruyor sararmış yıpranmış göz kirliliği yapıyor
Sararma ben goremiyorum. Ojeli haline baktibiz mi
Tabi ojeli güzel duruyor
Tesekkurler 😊
Kes direkmen
Kiyamiyorum ya oheliyken guzel duruyor
Abartacak bir sey yok bu kadar kirivi olmaniza gerek yok
3 metre iyidir :D
Yetmez :D
@dudakkremii 3 olmazsa 5 olsun o zaman
iğrenç
git oje sür
33 cm.