V şekli var saçımda çok uzadı ve yıprandı yine v şekli oldu kat verdirip verdirmemekte kararsızım sizce nasıl kestirmeliyim?

Yüz şekli saç kesimi konusunda büyük rol oynar. Kuaförler daha iyi bilir tabi ancak bence kat verdirmeyin. Zevkler ve renkler tartışılmaz derler.
Bir kıvırcık olarak söylemeliyim ki nasıl kestirirsen kestir kıvırcık saçlarda saç modeli gözükmüyor
yani illaki ama ne yapsam bilemedim mesela seninki nasıl kesimli kat var mı
Ben arkasını düz kestirdim önlerini çeneden başlayan perçem yaptırdım. Alnım geniş hemşire olduğum için saçımı topladığımda alnım ortaya çıkıyordu. Şİmdi perçemleri dışarıya veriyorum bir nebze kapatıyor alnımı
Saç senin saçın değil mi ne yapacaksın başkalarının düşüncelerini , nereye kadar başkaları için yaşayacaksın?
Benim berber direk makasla dalıyor ama bilemedim şimdi :D
Cevap
14Cevap
Kat verdirirsin saçların daha kabarık durur kıvırcık saç uzadıkça ağırlaşır kabarıklığı gider çünkü
Kısa da güzel oluyor. Eğer bakımı zor geliyorsa kestir yani kıvırcık her türlü güzel :)
bence kesme çok güzel olurlar onlar yeterki bakımlı olsun.
kat kabartabilir ayrıca kısayken kontrol etmek zorlaşıyor kesersen çok fazla kısaltma
resim at bir bakalım kivirciklar bir adım öndedir :)🤗
Bence Kıvırcık saça en çok simetrik kesim yakışıyor.
Omuzlarında düz kestir kıvırcık saçlara en çok yakışan model bence
Ne bileyim. Saçım yok. Döküldü. Yok ki saç saç yok la yok yok layok işte.
aşırı kıvırcık saçı hiç sevmem güzelde durmaz zaten yüz tipine göre kuaför keser herhalde.
kat verdirirsen dah zor olucak bence senin için
Cok sewiyorum kivircikk
hiç kesilmemeli Allah ne verdi uzasın boşver
Kat uzuna oluyor bence
Sıfıra vurdur. Rahatla be güzelim..
Kökünden Deli oluyorum
bence kesilmemeli.
yüz kesimine gör e
bahçe makasıyla çam budar gibi ;P :D
3 e vurdur kank
Kat verdirme.
Kesilmemeli :)