Bu aralar saçlarım fazla dökülüyor. Sarımsak ve Zeytinyağı karışımı iyi geliyor diyorlar doğru mu?
sarımsağın kendisini zeytinyağıyla karıştırıp sürdüğünde hiçbir fayda etmez çünkü sarımsak yakıcı bir madde saç köklerine zarar verip saçın incelmesini zamanla yok olmasını sağlıyor bu yüzden tüy dökücü kremlerin çoğunda sarımsak vardır zeytinyağının kendisi hakikisi olucak saçına sürersen iyi geldiğini zamanla saç dökülmesinin durduğunu hatta yeni saç bile çıktığını görebilirsin illaki yanında başka yağ kullanmak istiyorsan yılan yağı saç çıkarma ve dökülmede çok etkilidir
Onerin var mı faydasi olacaginin düşündüğün?
Teşekkürler bide fazla mast saç döker şeyi dogrumu
Ne kadarda bir yapilmali peki?
hocam tamamen genetik, dökülmesi belki yavaşlar ama daha kaliteli erkeklere özel şampuanlara yönelin bence
Bioblas kullanıyorum iyimi sence
ben hiç kullanmadım, sahane diye bir yer var ordan alıyorum, orda bir sürü şampuan çeşiti var bir bak hocam, 3dmen serisi güzeldir toni&guy bunlar da güzel ürünlere sahip
@Rokkie hormon miktarı ile alakalı olduğu doğru ama tamamen değil, şöyle bir yanlış kanı vardır testosteron hormonu yüksek insanlar da saç çabuk dökülür denilir ve bu zihniyet tamamen yanlış, bütün sporcular kış döneminde abartılı hormon kullanımı yapıyor ve yıllarca sırma gibi saçları var neyse tamam kim ne biliyorsa öyle olsun şimdi iş güç içinde o doğru bu yanlış daralamam
Bilindiği gibi saç dökülmesinin % 95 sebebi genetiktir ve hormonlardan kaynaklanmaktadır.
dünya devi este yanlış biliyor, iletirim.
dht hormonu saç köküne yerleşerek saçın beslenmesini engeller ve saç dökülmeye başlar eğer bunun önlemini alırsan dht hormonunun saçtaki etkisini azaltırsan saç dökülmesi olmaz kimi insanların dht hormonu yüksek olduğundan saç dökülmesi olmuyor doğru çünkü sık masturbasyon yapılmıyor orada masturbasyon yaparak dht hormonunun salgılama dengesini bozarsın sık masturbasyon hem saç döker hemde seboreik dermatit hastalığını ortaya çıkarır
Sarimsak pek fayda etmiyor ya saci daha fazla dokuyor sanki
ama zeytin yagi ya da badem yagi faydali bence
Peki Zeytinyağıni sade olarakmi sürüyorüz yoksa birşeyle karıştırarakmi?
Doğru soyluyosun:) Peki yilan yağı hakkında bir bilgin varmi?
duydum ama kullanmadigim icin pek bir bilgim yok ;)
Lavanta da var bayaaa unlu birsey sac dokulmesi icin interneten arastira bilirsin faydasini goren cok olmus bende denedim ama 1 hafta falan yaptim o yuzden bende etkili olup olmadigini soyleyemiyecegim :)
En iyisi doktora basvurmak hala saclarin varken rn iyi cozumu o soyler sana ;)
Saç köklerini güçlendirir evet ama öyle mükemmel bir faydası olmaz maalesef
Onerin var mı peki?
Cevap
3Cevap
Eskiden kül suyuyla yikayip sirkeyle duruluyorlarmis aklinda bulunsun detaylar için https://www.google.com.tr/
Genetik ise hiçbirşey fayda etmiyor sadece saçı fazla yıpratmamak lazım
Boş iş
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar