Bb krem dene ben gunluk bb krem kullaniyorum cok ozenmemgerekicekse maybelline affinitone kullaniyorum bence pudrayla sabitliyorum . Bir de sivilce leke givi sorunun varsa onlari cozmeye ugras zaten 19 yasindaysan cok da kusurlu bir cildin yoktur.
Herkes çok öneriyor kendisini. Yüksek kapaticilik artı güzel bir fotoğraf çekimi sağlıyormuş artı yüksek kaliciliktaymis direkt cilde sabitleniyormus. 😇 çoğu youtuber de kendisini methediyor
Yorumlarda affinitone'u gördüm o da baya önce yapılı ve yokmuş gibi hissettiren bir fondotenmis ancak renk skalası hakkında bilgim yok artı kapaticiligi ve kalıcılığı revlon kadar iyi değilmiş
İcinde zararli bir madde varmis cogu fondotende yokmus. Adini tam hatirlayamiyorum birde parlama filan yapiyomus zaten denedimde pek isime yaramayacak gibi. Revlona bakmam gerek 😂
Note kullandim cok sari geldi super kapatiyor ama. Yani yuz ve vucut arasinda hem ton farki oluyor hemde fondoten durmuyor yuzumde berbat birsey ya birde beyazim cok belli oluyo
@bayansinirli06 ya bu fondotene bakiyorum da kullandin mi sen nasil note ile bunun arasinda kaldim kac sise bitmemis fondotenim var hepsi parlama yapiyo. Baya eski bir konu heralde ama sormak istedim😞
@okebeyb simdi ben note hic sevmiyorum bana sari kaciyor kapaticiligi super ama renk olmadigi icin kotu duruyor yani yuzde fondoten belli olmasini sevmiyorum bu benim icin eksi ama kisiden kisiye degisir denemen gerek. İkincisi fondoteni anneme aldim kapaticligi note a gore bir tik daha az ama daha dogal guzel duruyor Şu an indirimdeyken alinabilir bie fondoten
Aa anladim cok tesekkurler ben zaten sari alt tonlu istiyorum yagli cilde uygun olan uygun fiyatli bu ikisini bulabildim yarin note aliyim o zaman sende de sari ton dışında bir sıkıntısı olmamış içim rahatladi. Cok cok tesekkurler🙏
Arkadaşlar benim yüzümde sivilce boyutunda ama sivilce değil güneş lekesi izi var çok belli oluyor 1-2 tane. Siz kızlar olarakda ne öneriyorsunuz erkek fondöten için bilmiyomda ben bir yardım edin banada 😬
Fondoten degilde bb krem sur cunku fondoteni pudrayla sabitlersen guzel durur yoksa belli oluyo bb krem hen kapatir hem belli olmaz hem nemlendirici sivilce karsiti ozelligide var
Pure beauty nin bb cerami 10 numara 5 yildiz kapaticligi cok yukske bir bb creme gore ben ozel gunlerdede kullaniyorum ve dogal duruyor bir sey surmussun gibi degil sanki tenin purzsuz bebek gibiymis gibi fiyatida 30 tl
MKullanıyorum çok memnunum ama oncesinde makyaj bazı kullanmani tavsiye giderim. Kaliciligi artıyor ve doğallık sağlıyor. Baz olarakta gosh in bazini öneririm.
Cam şişede olan detox yazandı ☺️ Evet sarı alt tonlu ama ben begeniyorum daha önce maybelline kullanmıstım o da pembe alt tonluydu ondan sonra note bana süper geldi
Bende ilk zamanlar bilmiyodum işte maybellne bana iyi geliyodu ama note denedikten sonra anladım. Benim yüzüm zaten hafif kırmızı gibi bide maybelline sürünce yüzüm kırmızımaı geliyodu bana ama note la daha soft geliyo bana yüzüm
Dermacol başka bişey kullanma kesin çözüm yani surunce cildin bebek gibi oluyo ben kullanıyorum ve çevremden de bir çok kişi beğenip aldı çok memnunlar
Catrice marka var ben hep yurtdisindan şu an türkiyede rossman mağzalarina gelmiş. Denemeni tavsiye ederimm yabanci blogrlarn kullandigi fondoten kapaticiliga yuksek
En İyi Cevaplar