Kirpiklerim düz kirpik kıvırıcı ile kıvrıştırıyorum. Kıvrılıyor daha sonra rimel sürüyorum kirpikler hemen yine eski halini alıyor arti birde topak topak oluyor 1 kat sürmeme ragmen 😣 Resmi internetten buldum bana ait değil.
Kesinlikle maybelline lash sensitional (reklamlara çıkan yelpaze etkili olan) rimeli öneririm normal fiyatı 25 ben indirimde 15 e aldım gratisten ve ne zaman sürdüysem en az 1 kişi sordu rimelinin markası ne diye hem hacim veriyor hem uzatıyor testerinı dene bir beğenirsen alırsın :)
2
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok teşekkür ederim canım :) maybellime önerdi çoğu kişi zaten mutlaka alicam onu. Peki sürerken kirpikleri kıvırıyor mu?
Ben de maskaraya cok düşkünüm en sevdiğim makyaj malzemesi diyebilirim😀 en az 10 marla kullanmisimdir, note, pastel, maz factor, loreal, farmasi falan.. Ama bunu kuzenimde denedim ve cok sasirdim hem uzatti hem dolgunluk verdi hem yapistirmadi hem akma akma olmadi ve cok kaliciydi👍 Alcam ben de en kisa zamanda gercekten ovguleri hakediyor😌 su an reklam yapmis gibi hssettim😀😀
@İmeraferaaaa :D aslında ben maskara hiç düşkün değilim hani kısa ve duz kirpiklerim olduğu için :( ancak kıvrıştırınca sürüyordum ki ondada kirpiklerim yıpranıyor. Ama şu aralar çevremde her arkadaşım rimelsiz dışarı çıkmıyor uzun uzun kirpikleri felan özenmedim değil hemen bir rimel arayışına başladım bu yüzden. İnşAllah bu maskara kirpikleride kivırıyordur sürerken :(
Yorumun devamini acamiyorum😔 ama gördüğüm yere kadar yorum yapayim. Bence kisa degil kirpiklerin boyu gercekten. Benim de kirpiklerim uzundu, kestim daha gur olsun dye sonra yaglarla falan uzattim eskisi kadar olmasa da😀 ama bu rimeli her kirpik tipi seviyor hemen hemen insallah sen de memnun kalirsin
rocket kullandim Şu an makyaj cantamda ben makyaj yaptigim sure boyunca bir cok rimel denedim sayisiz hemde en memnun kaldigim bu sana attigimdir. rocket topaklandiriyordu bu ayiriyor kirpikleri mesaj atabilseydim sana kirpiklerimi gösterirdim o zaman bu rimeli alman gerektiğini kendin gorurdun😂
Resim bana ait değil ki :D ben kumralim ya kirpiklerim belli dahi olmuyor çokta kısa değiller ama uzunda değiller ayrica düz yapısı 😒 Ama alıcam bu rimelden kesin.
%30 gözleri daha acik gösteren rimeli var onu bir arsastir fiyatı da 13 liraydı en son benim kirpiklerim çok zor kivrilmaz ama düz yani çok güzel kaldırıyor arkadaşlarım da söylüyor rimel yok gibi duruyor yapısı hafif olduğu için ama kirpiklerimi kaldırıyor kivirici kullanmıyorum kirpik diplerimi acittigi icin kirpiklerim gic bir şekilde yapismiyor ve topaklanmiyor
Anladım. Araştırıyım bir zaten 2 tane alicam biri maybelline kesinlikle. 2. olarakta bu dediğini alabilirim eger kıvırıyorsa tabii :) çok sağol önerin için.
En İyi Cevaplar