Komik olur. Dikkat cekmeyerek dikkat cekmeye calisan bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye adlandirilirsin. Hadi cevredeki sozleri umursamadigini farzedelim. Örtünme nin asıl bir amaci nedir biliyormusun nefsini yenmektir. Yani boyle heveslerinin oluşmaması icin bunu yapmaktir. Eger boyle bir hevesin oluyorsa geri dön ve kapaliligini sorgula gerekirse cikart basindakini kalben olmadiktan sonra bir anlami yok sadece örtülü bayanlari karalamis olursun
aslında dinen uygun mu ona bakmak lazım eğer kendine yakistirdiysan ve dönemde uygun sa yapabilirsin neden yapmaya son dinen uygun derken milletin din anlayışına gore değil kitap nediuor hocalar ne diyor (hocalar derken 1 hocanın gorusune bakmamak lazım 1 kaç hocanın gorusune bakmak lazım) ona bakmak lazım
Bence yaptırabilirsin güzel durur kapalılıgınlada alakalı olacagını sanmıyorum artık kapalılar da herşeyi deniyor yapıyor zaten. Sadece abdestte dikkat edersin bir sorun o olabilir. Bende yaptıracaktım ama erkek arkadasım yüzündeki masumluk kaybolur falan bişeler dedi sonrada cesaret edemedim
Taktır. Kim karışabilir. Birşeyin seçimini yaparken insanları neden önemsiyorsun. İçin nasıl rahat ediyorsa. Kalbin neyi istiyorsa öyle yap. Bence güzel olur. Kapalı açık :) önemli olan sana yakışması.
Hayır tabikide taktıran çok arkadaşım var gayette hoş duruyo bazı şeyleri millet garipmiş gibi görüyo ama değil hızma güzeldir genelde hoş duruyo taktır
En İyi Cevaplar