Bikiniyi çoğumuz giyiyoruz. Ama hiçbirimiz sutyen ve külotla dışarı çıkmak istemeyiz. Sizce bikininin ne farkı var sutyen külottan? Sonuçta onca insanın arasında geziyoruz bu şekilde.
Sizce de bikini külot sutyen ile aynı şey değil mi?
Doğrudur pek tabi şekil olarak farkı azdır.. ama şimdi şöyle izah edeyim ben onu.. deniz ıslak ya biraz.. heh işte o yüzden soyunuk giriliyo içine.. halbuse kuru olsa etek ceket takımla ya da nişan kıyfetiyle falan girilebilir.. neden olmasın.. bence olur yani.. oldum olası sululuktan hazzetmemişimdir.. hazzetmeyeceğimdir de..
gerçi bu sorunsalın bir de güneşlenme boyutu var.. orda işler biraz karmaşıyo.. çünkü güneş ıslak değildir.. ama gene de soyunuk güneşlenilir.. çünkü iyi kızarması için etini budunu açıcan biraz.. öteki türlü de olur ama zor olur.. zaman alır.. daral gelir insana.. netekim bana geldi şu an biraz..
anlamak için erkek olmak lazım. erkekleri tahrik eden görünen et değildir. görülmeyendir. o yüzden bikini giydiğinde bacakların görülmeaiyle etek giyince görülmesi farklıdır erkek için. farkı test etmek istersen bir gün plaja sutuen külotla git erkeklerin ne kadar delireceklerini seyret.
Kumaş farkı var normal kulotla gir suya da göreyim. Ha açıklık kapalı diyorsan toplumsal kurallar gibi bir şey böyle gelişmiş ve herkes iç camasiriyla gezmemeye alışmış bu saatten sonra öyle gezersen neler olur biliyorsun ee bir de şu yani giyinik mj girecez e bir de mayo secenegimiz var ki genelde onu tercih ediyorum zaten.
Doğrudur pek tabi şekil olarak farkı azdır.. Ama şimdi şöyle izah edeyim ben onu.. Deniz ıslak ya biraz.. Heh işte o yüzden soyunuk giriliyo içine.. Oysaki kuru olsa etek ceket takımla ya da nişan kıyafetiyle falan girilebilir.. Neden olmasın.. Bence olur yani.. Oldum olası sululuktan hazzetmemişimdir.. Hazzetmeyeceğimdir de.. Gerçi bu sorunsalın bir de güneşlenme boyutu var.. Orada işler biraz karışıyor.. Çünkü güneş ıslak değildir.. Ama gene de soyunuk güneşlenilir.. Çünkü iyi kızarması için etini budunu açıcan biraz.. Öteki türlü de olur ama zor olur.. Zaman alır.. Daral gelir insana.. Netekim bana geldi şu an biraz..
Farkı söyleye yim İç çamaşırı günlük kıyafet içine giyilen bir şey olduğu için pamuklu penye kumaştan yapılır genel de beyaz renk kullanılır eskiden hep beyazdı ve kaynatılır di iç çamaşırı ama günümüzde bütün renkler de kullanılıyor ama en sağlıklı si beyaz pamukludur.
Bikini ye gelince bikini poliamid ve polyester kumaşlar dan yapılır bunlarda pamuk yoktur çünkü şu cekmesinler diye
Yani iç çamaşırı ile denize girersen bütün mal meydanda olur. Dışarıda gezme konusuna gelince "bikini adı üstünde plaj giyim" sokak giyim değil
Hiç bir farkı yok. Biri iç camasirlarinin fotorafini göndersene derse "hayir sapik pisliksin defol git" der, ama facebookta bikinili fotoğrafini paylaşırlar.
Çünki toplumsal anlayış ile insanları ürünlere köle yapıyorlar Tıpkı sigara satmak gibi Zararlı olduğunu bile bile içersin Tek fark şu mayo bikini de biyolojik bir zarar yok sadece hayvanlara benzedikçe nefs ve isteklerin artıp edepten zarara uğradığını bilmiyor ve zarar olarak görmüyor olması gariptir
iç çamaşırı; içe giyilir. genelde her cinsten insan giyer. her mevsim giyilebilir. bikini; deniz giysisidir. genelde kadın milletinin insanları giyer. genelde yazları giyilir. Bence hiç bir fark yoktur. siz bakmayın iç çamaşırı defilesine çıkmam diyip bikini defilesine çıkanlara. Giymeyenler tarafından beyan edilen ve muhtemelen giymeyenler tarafından beyan edilmeye devam edecek farklardır.
anam sen sütyen külotla gez ha bikini ha iç çamaşırı ne fark eder plajda istediğinle takıl çarşaflılar bile su savaşı yapıyor sizin takıldığınız şeylere bak.
Aslında hicbir farki yok bikini su tutmaz cabuk kurur ama genelkikle iç gösterir kaliteli bikini kullanirsaniz yani ic astari iyise gostermez iyi degilse ucuz bikini aldiysaniz normal ic camasirdan farki olmaz bir kac kere basima geldi o yuzden ben hep mayo kullanirim 😂😂
İç çamaşırı farklı bir şey. Dantelli ince şeyler de var. Onlarla plaj da gezilmez. Bikini farklı şey o yüzden. Bikini ile de sokakta gezilmez, plaj da normal bulunur sadece.
değil mesela sahilde bikinili gördüğün kız güzel görünür gözüne ama hicbir erotizm yaratmaz kafada ama iç çamaşırlı gördüğünde hobaaa niagara şelalerinde bayram havası... :D
katılıyorum abd de sokakta dolaşıyorlar mesela kimse birbirine bakmıyor ama bizim ülkede yemez o müslüman bir ülkede o iş yemez kadın tecavüze uğrar durur
tip olarak aynı işlemi görüyor ama tam olarak aynı şey degil ikinciside insanlar alışık degil çıksan kimse sana çıkma demez ama farklı oldugu için herkes sana bakar rahatsız olursun
En İyi Cevaplar