9Yüzümde ( favori dediklerime lazere gidecegim) belli degil fotoğrafta ama aynada bakinca yuzumdeki tuyler belli. göğsümde göğsümden göbeğime kadar var. Inceler ama baska kizlarda yok ozguvenimi cok düşürüyor.
Çok rahatsız oluyorum bu tuylerden lazer de olmuyormus Çünkü cok inceymis ne yapayım arkadaslar?
O gogsunden gobegine kadar dedigin maalesef bende de var. Hatta dekolte kismimda da var ve surekli alamiyorum sadece birsey giyecegim zaman abiye vs cunku belli oluyor ve de gobek deligini hic sorma bisi de yapamiyorum asiri aciyor ki aci esik degerim de dusuk hemen canim yaniyor tenim de hassas. bir cozum varsa bana da söyleyin yani.
Yuzumde fena degil benim ama cenemdekileri alsam saha cok cikar mi dusunduruyor beni. Onlar biraz rahatsiz ediyor bazen aynaya bakinca yuzumde.
bir de iste kollarimi aldiriyordum agda ile aldirmaya baslamistim simdi arada uzayinca kendim evde aliyorum yine agda ile mecbur.
Ama hakikaten o gogusten göbeğe kadar inip dekoltede yogunlasan ve gobek deliğimde resmen kalinlasan tuyler kıllar cok rahatsiz ediyor alamiyorum da pff :/
@sevella yaa iste ama benim gobek kısmı cok acıyor ben bir iki kere denedim :( Ah ya ne guzel olurdu di mi boyle pürüzsüz olsa bizim de cildimiz. Ben cok istiyodum arada kısa bluzlerden giymek göbeği açık ama yani boyle hayatta giyemem yazın bikini giyerken bile problem :(
@sevella ya benim de bazen ozguvenim dusuyor evli olmama ragmen ama cok da se yapma yani mesela ben kollarımı nisanda cikmaya basladiktan sonra aldirmaya basladim diye hatirliyorum o da hani dugune falan gidecektim kıyafetimden dolayi ki suanki esimle gitmicektim yani onunla alakasız bir durumdan aldirmaya basladim. Yani göbeğimi falan da gordu ki gercekten orda baya kalin ve yogun var. Hic oyle biseyi olmadi. Sadece soyledikleri bak mesela göbeğimi o an olmasin diye jiletle alicaktim jiletle alma dedi bir de (cok yakin zamanda daha yeni, ki biz 1 yildir evliyiz ama bu yil soyledigi ; ) denize gidicez diye bacağının ustunu de al istersen dedi bir de cenendeki tüyleri al istersen dedi. Ama bunlari ben guzel olayim diye ve ben rahat edemiyorum diye soyluyor bunu biliyorum. Yani adam alıştı zaten yeri geliyor kolum bacagim uzuyor sonucta.
Hm anladım evli hayatını bilemem tabi ama insan kendini kötü hissediyor bazen, bide erkeğe göre değişir ya da sevdikten sonra bazı şeyleri görmüyor sorun etmiyor insan
@sevella oyle tabii ama sadece evlilikle alakali degil emin ol karakterle alakali biraz da. Aynen oyle seviyorsa gercekten herseyi sorun etmemeli mesela iste benim asıl demek istedigim hani sevgiliyken de problem olmadi da bu noktaya geldik evlendik zaten yani ozguvenini cok dusurme illa ki seni sevip oldugun gibi kabul edip bunlari cok takmayacak seninle evlenicek kisi vardir
@sevella yalniz soruyu ben sordum da sana care buldurlar kiz 😂😂 hic gulecegim yoktu. Bende agdaya gideceğim galiba hemde her yerime 😥pop o mda da var of ya usandim biktim yeminle
ince tüyler için farkli bir lazer isigi var iyi arastir yoksa iyice azdırıyor (başıma geldi) üstelik lazere bu kadar güvenme hicbir zaman kesin cözüm saglamiyor üstelik bir dünya paranı alıyorlar yazik! tavsiyem ocakta kendin isittigin yeşil sirler ya da tüy sarartici ay da 1 yapsan yeter
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet doktorum da aynisini soyledi. Bilmiyorum ama düşünüyorum cok caresiz kalirsam yaparım agda ama istemiyorum da çünkü Sonra daha kotu cikacak agdayla
yoookkk ağdayla degil lazerle daha kötü çıkıyor ve makina o köklerini benek benek yara yappip tüylerini sarartıyor dökulecek diye bekliyorsun ama dökmüyor azaltmiyor basima geldi braun marka yüz epilatörü al hep yaninda taşı bol bol bioder kullan
seni oldugun gibi sevmeyen birini ne yapcaksin? cok klise olucak ama gercekten durum bu. baska kizlardada bu var. neden ozguvenini etkiliyorki?
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamam da bak sen boyle bir kizla birlikte olmak istemezsin mesela çünkü tuyleri rahatsız edici. Yüzüne yakin mesafeden bakinca butun tuyleri göreceksin. Bir cok erkek boyle düşünuyor kimse begenmeyecek ki 😢
on yargili yaklasiyorsun.. neden istemiyim. hani nefes. alsin. ne olursa olsun diyenlerden degilimdir acikcasi ama tuyleri var diyede yuregi temiz birinin sevgisini yok niye sayayim. kıldan cok benim icin sevgi sadakat cok ama cok onemli. ve sana deger verecek kisi icinde durum aynidir.
nerden biliyorsun tuysuz olduklarini? herkes tuysuz olsaydi epilasyon ya da tuy dokucu kremler ya da braun gibi makineler cikmazdi deilmi? simdi dusun bu saydiklarim sadece erkekler icin mi var?
Haklısın da surekli ugrasma istiyor, benim surekli bakimli olmaya ayiracak vaktim yok ki? Isi gucu olmayanlar ugrasir bence bu kadar herşeyiyle ya da zengin olanlar
hayir bak oyle birsey yok. sen usengecsin bence. :) isi gucu olanlar ugrasir aslinda.. ama tabi her bakkmli kisi ugrasir bununla. sende abartma bakkmi. elinden geldigi kadarini yap. olmazsa epilasyon cozum olur sana. 8 seyansla hemen hemen bitiriyorlar kokleri
tabi fouller icin yapilmaya bilir.. ki zaten yalmana gerekte yok. gayet normal duruyolar. cok kafana takiliyorsada stil degistir.. uyumlu bir stil bul..
bidahaki mesajda biraz daha kaba olurum ozaman 😂 takma kafana gercekten cok onemli bir sorun degil. yani aslinda hepimiz icin bir sorun bu sade senin icin var olan bir sorun degil demek istedigim ;)
Yok ama uzakta bir sevgilim var subatta yanina gitmek istiyorum ama benden igrenir ya da tuylerini al derse diye cok korkuyorum. Insan utanıyor üzülüyor elde degil.
Yok ben başkasında hic takılmıyorum bu konuda hele hic rahatsiz olmam karsi taraftan ama sevgilim göğsünü aldiriyor simdi ben alıyorum sen de al dese ne olacak almak istemiyorum o da benden rahatsız olacak
Bak güzel kardeşim sevgi öyle kolay bulunan birşey değil. Seni seviyorsa bunu söylediğinde ona rahatsızlığını bildirirsin sonuçta ahlaksızlık ya da benzeri birşey yok. Ha anlamıyorsa böyle bir adamla olmanı gerektiren bişeydi yok. Yarin evlenince hasta olsan yatalak olsan seni başından atıp başka birini getirir. Seni böyle kabul etsin tedavi yöntrmini araştır ama olmuyorsada kafana takma boşa boşuna kendini üzersin
Sevince olmuyor be, seni begensin diye sen hiç mi ugrasmadin? Simdi bilmiyorum da sorun yaratirmi ama iste zaten ben de rahatsız oluyorum hic olmasin istiyorum sanirim agdaya gideceğim
Hiç olmasın ama var. Yine uğraş ama sen seviyorsun olmamasını istiyorsun oda seni sevsin ve böyle küçük şeyler için seni kırmasın. Ben hiç uğraşmadım mı uğraştım ama bazı kişilere ne kadar uğraşırsan uğraş boşa gider. Seven adam kabul etme. Söylesen anlayış gösterir
Seni anlıyorum hemde çok iyi anlıyorum. Ama şükret benim yerimde olsan heralde çoktan kafana sıkmıştın. Başta belki biraz garipsiye bilir ama inanki anlayış gösterecektir. Üzme kendini ☺
Lazere gidersen yüksek ihtimal ya traş makinasıyla ya da jiletle aldırırlar ki bu da çok fazla kalınlaşmasana sebep olur bu da tamamen bitirmez zaten ağdayla alabilirsin ama şekersiz olsun ki daha siyah ve daha çok çıkmasın bunun için ılık ağdayı öneririm tabi çok rahatsız oluyosan.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir an soruyu ben mi sordum dedim ya :) bende de aynı şekil tüysüzlüğü sevdiğim icin yüzdekileri ağda ile aldırıyorum lazeri tavsiye etmiyorlar , dediğin gibi tüyler yoğunlaşmadi ayda bir bir buçuk ayda bir yeterli oluyor gerçekten çok rahat hissediyorsun tavsiye ederim ve kuaföre gittiğimde aldıranları görüyorum hep. Gögus ve göbek bölgesi bendede sorun agda ile aldırıyorum ama surekli değil arada bir çok rahatsız olunca çünkü sivilcelenme oluyor , orasının başka yolunu bulamadım maalesef :(
Takmaaaaa koyver gitsin mağara insanı kılsızmıydı sanki o çevrende gördüklerinin kıllı zamanlarını görmek bile istemezsin salla gitsin kalp güzelliği önemli.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Oyle diyorsun da sen de tuysuz kiz pesinde kosuyorsun. Hep boyle söylüyorlar ama tuylu bir kiz gorunce iyy igrenc o da kiz mi muhabbetleri geçiyor valla cok gucume gidiyor
Yok, çünkü aldiriyoruz. Benim yüzümde yok, ikinci dediğin bolgede de yok ama alt dudağımın altında biraz var. Renkleri sarı ama rahatsız ediyor. Aldiriyorum.
Lazerin türleri var onları iyice araştır ama lazerden önce jiletle alman gerekiyor o kötü olabilir şimdilik belki iple aldırabiliirsin kuaför ya da güzellik salonlarında.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yok mu saniyosun sen? Bende de var onda da var herkes de var sadece bazilarinda az daha belli takma kafana
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sende kist mi vardi. Genelde kist sonucu verilen dogum kontrol haplari yapar bunu
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben bir ara antidepresan kullandim ondan sonra belirginlesti bu tuyler yoksa normalde bu kadar belli degil beni de rahatsiz etmiyordu
hemen her 3 kızın 1 tanesinde var üzülme ya da özgüvenine zarar vermesin gayet normal :-)
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Normal de ben zaten guzel degilim bari tuyum olmasin. Oyle surekli bakim yapanlardan da degilim ama üzülüyorum yani bende oyle guzel tuysuz olmayi isterdim
Bir tek sende yok ki. Bıyıklı ablalarımızın bile özgüveni sarsılmıyor. Kendine gel. :)
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama ben rahatsız oluyorum zaten cok guzel degilim bari tuyum olmasin 😢 siz sevgililerinizde boyle ayrintilara takilmayin valla bunalima bile girebilirim sirf Bu sebebden
O bir yanlış bilgi jilet sakalı kalınlaştırmaz sadece ergen erkeklerin sakalı bıyığı kalınlaşır sende bir hormonel depişimde sakal çıkmıcağına göre kesebilirsin rahat rahat ayrıca ölede kafaya takılcak birley değil merak etme
Lazer sadece sari tüyleri görmez diye biliyorum bende yaptirdiğim için. Takma kafana çoğu kişide var lazer yaptiramiyosan aldır ya da tüy dökücü krem kullan
anladım da arkadaşım bu kadar yumuşak olma, kimse kusursuz değildir, ne var onda, sanki brad pittle sevgili olacaksın, bu kadar alttan alma, beğenmeyen s... gitsin
@The_Queen hormon testi yaptirdim zaten bir sorun yok ama ben bir ara antidepresan kullandim ondan sonra belirginlesti bu tuyler yoksa normalde bu kadar belli degildiler
En İyi Cevaplar