Evet arkadaşlar malum kış geldi erkek arkadaşlar külotlu çorap giyiyo musunuz üşümemek için? Kızlar siz bu durumu nasıl karşılıyosunuz destekliyor musunuz?
Cevabın nedir?
külotlu çorap kışın tercihimdir 40 ya da 70 den siyah olanlar ilk bahar ve yaz aylarında ise 15 ya da 40 den siyah ya da ten rengi soket ya da diz altı olanlar ben neden kullanıyorum bu ince çoraplar ayakkabı içinde rahat oluyor ve yok gibi hissettiriyor ben şunu söylemek istiyorum ben bir erkek olarak giyen biriyim rahat ettiğimde giyiyorum nasıl başladım giymeye derseniz ben kış aylarında asla içlik filan giymeyi seven biri degilim pantolon altında olunca rahat edemedigim için eşim bana sen kulotlu çorap giy ben sana alırım dedi bende şaka yapıyor sandım ve bana siyah 70 den çorap aldı baktım ciddiymiş sözünde ve bende bir deneyeyim bakalım dedim ve giydim pantolon altında yok gibi hissettim ve bacaklarım üşümüyordu artık ayakkabı içindede çok rahat oldu sonra böyle alıştım şimdide yaz aylarında bile 15 ve 40 den soket çorap giymeye başladım bişeye kızıyorum oda kendi cinsim olan erkeklere çoğu sapıklık konusuna getirmiş ondan sonrada vay neden herkes karşı işte bu yüzden internetten bakıyorumda erkek çorap modelleri desenli filan kapri altına filan kadın gibi ben buna karşıyım giyin ama olçüyü kacırmayın lütfen giyin rahatını görün şov yapmaya gerek yok
103 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi ya bende sen gibi üşümemek için kilotlu çorap giyiyorum keşke benim de sen gibi bir eşim olsa ilerde çok şanslısın
En İyi Cevaplar
Kadın kıyafetleri genel olarak ısıtmaya ayarlanmış ben eşcinsel olarak hepsini denedim kimi içini ısıtıyor kimisi vücudunu ısıtıyor alt iç çamaşırları dantel olanlar içimi ısıttı hep sütyende öyle ama sütyen taktımmı alevleniyorum sanki terleme vs oluyor alt tarafı sütyen ya ama çok etkili
20 Yorumla
ay giysenizde rahat edemezsinizki edermisiniz? külotlu çorap dediğimiz şey dar yapışan saran bişeydir yani testisleriniz var sizin nasıl rahat ediceksiniz ya ...bi yerde okumuştum öyle dar şeyler zararlıymış erkeklerin şeyi için :D giymeyin hayır bırakın özgürce sallansınlar aaa :D:D
814 Yorumla- +1 yıl
bizim şeyimizi bu kadar düşünen bir bayanı bu kadar açık konuşanını ilk defa görüyorum sağol ya :) arkadaşım askerde zaten çantamızın içinden ilk çıkan o taytlar oluyor soğuktan korunmamaız için.hatta okadar soğuk ki nöbetteyken ben iki tane üstüste giyirdum ki anca öyle durabiliyrdum o soğukta :) her okuduguna inanma...
- 6 ay
Ben onun çaresini buldum. Testislere denk gelen yeri makasla yukarıda aşağıya kesiyorum çok rahat oluyo😁😁😁😁. Eşcinsel değilim, sağlıklı bir erke bireyim ama büyük zevk alıyorum. Çok güzel ısıtıyo. Nefret ediyorum kalın içliklerden. Adamı heykel kastırıyo. Mumya gibi
- 6 ay
Heykel gibi
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl- +1 yıl
bunu çoğu erkek giyer zaten.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
36Cevap
+1 yılbirkaç gün önce kuzenim "ben bu külotlu çorap işini sevdim, hiç üşütmüyo" dedi. "Sen de bizdensin yani" dedim. "Kadın erkek eşitliği var dediler bende giydim" dedi... Giysin tabi kuzucummm üşümesin bacakları. Dilediğinizi giyin beyler, sağlık bu...
124 Yorumla- +1 yıl
Elbette giyiyoruz.Hem hiç üşümüyoruz hemde daha rahat hareket ediyoruz.
mantyhosetr
mantyhosetr.blogspot.com
+1 yılYa onu bunu boşver ben 15 yaşındayım ve okulda kız arkadaşlarım bana dayamak istiyorlar ve bana mini etek külotlu çorap giydiriyorlar benim hoşuma gidiyo külotlu çorap mini etek giyince tam oluyo tabi bide topuklu ayakkabı vallaha çok güzel bir his kızların bana giydirdiği naylon siyah külotlu çorap bence rahat ve çok güzel bacım oluyorum ve kızların hoşuna gidiyor bana dayamak tabi benimde hoşuma gidiyo kızlar siz ne düşünüyorsunuz benim bu yaptığım şey ile ilgili?
43 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
ya kadınlar pantolon giyiyor hatta smokin bile giyiyor her istediğini giyebiliyor en fazla adı maskulen moda oluyor. Erkek bişeyler giymeye görsün hemen top gey cart curt... adaletmi bu ya? bundan 100 yıl sonra bu eşitsizlik aşılıp herkes istediğini giymeye başladığında gelecek nesil bize bakıp AMMADA GERİ KAFALILARMIŞ diyecek
62 YorumlaGüzel kardeşim bu külotlu çoraplar erkekler için üretilmemiş ki... Yani ağ kısmı erkeklere göre dizayn edilmeyen bir şeyi nasıl giyebiliriz, kesecek miyiz ortasını dışarı mı çıkartıcaz çoraptan :)) Çorabın içinde o darlıkta hiç sağlıklı ve doğru değil, sağlık içinde uygun değil :)
Ben külotlu çorapları çok beğenirim, bir bayana inanılmaz yakıştırırım ve bana ayrıca çok seksi gelir. Ama bir bayanın bacağında ;) Hiç düşünmedim giymeyi falan, hayatta da yapmam :)05 Yorumla- +1 yıl
Var gir su adresse.
mantyhosetr.blogspot.co.at/.../...lotlu-corap.html
giysinler tabi bu soğukta üşütmesnler
ki giymemeleri hata bence96 Yorumla- +1 yıl
Size katılıyorum.
mantyhosetr.blogspot.com
MANTYHOSETR - +1 yıl
Teşekkür ederim güzel düşüncen için keşke herkes senin gibi anlayışlı olsa
- Moda & Stil konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılbizim burada kışın soguk -5 yada 6 dereceye düşüyor gece gündüzde 0 derece falan ama ben cok sıkısmadıkca giymiyorum nadiren normal bir şekilde çorap gigiyorum ayagıma cekiyorum pantolonu olup bitiyor sogukta olsa üstüm üşümeyince alttangelen soguk pek etki yapmıyor bende
00 Yorumla
+1 yılİsteyen giyer isteyen giymez, benim kuzenim giyiyor
101 Yorumla
+1 yılKülotlu çorap giymeyi sapıklık ya da fantazi olayı sanan cahiller de olsada aramızda, ben bir erkek olarak yıllardır giyorum art niyet düşünmeden çok soğuk bir kış sabahı işe giderken o zamanlar ki kız arkadaşımın ısıtsın diye altına benim koton çoraplarım dan birini giysene dedi o günden sonra kış aylarında 70 den koton çorap giyorum hasta olmaktansa külotlu çorap giymeyi tercih ederim.
62 Yorumla- +1 yıl
Sonuçta bu bir çorap, bu kadar da cinsiyete özgü bir durumu yok. Birincisi kimse görmez, o yüzden ayy iğrenç ne biçim görüntü diyenler böyle bir erkek zaten göremezsiniz. 2. uygun beden alırsanız 4-5No veya XL XXL vs. öyle sandığınız gibi testisleri sıkmaz. 3. illa kalın yün içlik giymek zorunda değilsiniz. hava şartlarına göre değişik kalınlıklarda KÇ ve Tayt giyilebilir. Bence tek bir sıkıntı var o da çorabın gün içinde aşağıya düşmesi onu da tuvalette düzeltmek gerekliliği. Hiç giymem diyeni, soğukta bir motosiklet bisiklet kullansın bacak ve takımları üşütsün sonra gelsin burda yorum yapsın öyle görelim.
- +1 yıl
Ne güzel şanslısın kız arkadaşın önermiş valla. Peki kilotlu çorapı o zaman omu verdi sana
Gizli Üye(36-45)+1 yıl--Ben bayan kıyafetleri giymekten hoşlanan kadınsı bi erkeğim Tek hayalim bi bayan tarafından tepeden tırnağa giydirilip makyaj yapılması...--.Soruyu soranın profilindeki yazı herşeyi açıklıyor...Olabilir yargılamıyorum..
53 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılüşümüş giymiş ya neyini karşılican bunun ister tayt gyer istr klotlu çorap
112 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende giyiyorum
+1 yılyok artık. ya bu resmen i*nelik:D:D arkadaş dedenden örnek al, adam yün don giyerdi eminim. atanı takip et. ya harbi yani mide bırakmadın. erkek olalım biraz lütfen. sonra tapu cins tahsisinde sorun cıkarıyor:D
23 Yorumla- +1 yıl
ama öyle değil mi. yakında bunlar göğsüne sütyen de takar.
+1 yılKülotlu çorap giyen erkek hakkında düşünebileceğim tek şey üşümüş olduğudur.
71 YorumlaHer zaman bende giymek istemişimdir kışın soğuk olduğunda vb. havanın ayaz olduğu durumlarda ama utancımdan nedense anneme söyleyemedim :S peki anneme nasıl söyleyebilirim bu durumu veya nasıl söyleyebilirim herhangi bir anısı takdiği olan varsa veya böyle yapabilrsn diyebileceğiniz bir yöntem var mı çünki olmazsa olmaz artık soğuk kış günlerinde...
21 Yorumla- +1 yıl
Giy nolacak anne erkek arkadaşlarımdan giyenler var tavsiye etti de bende bir deniyim de mesela
artisliğin lüzumu yok...üşüyorsa giyer..herkes tarzan değil :)))
82 Yorumlaerkekler rahat edebilirmi ki ya içlik falan olsa tamm da :D
33 Yorumla- +1 yıl
içlik çok kaba birşey rahatsız edip durur toplanma yapar, çorapta öyle bir sıkıntı yok esnek ve rahat
tayt olabilir erkeklerde insan artisklik yapcan diye sağlığından olmanın lüzumu yok.d
51 YorumlaBen çorap kısmını kesip kullandım. Efsane oluyo çok sevdim, zaten ambalajında sadece kadınlar içindir yazmıyor. Benim taktiği uygulayın işe yarıyor. Özellikle kardeşimin atmak istediği opak çorapları alıyorum. Kardeşininse nasıl oluyo diyenler olacak, kardeşim 18 yaşında ve çoğu kıyafetlerimiz aynı beden olabiliyor. Tercihim siyah opak çorap.
10 YorumlaAskerde İçlik Giyerdik , Zorunluydu
Ama Ben Normalde Giymem.
Çok Fazla Sıcağı Sevmediğimden Sanırım.00 YorumlaKülotlu corap mı ? oda ne öyle? Ben sanmıyorum onun yerine iç kıyafetler oluyor ya kalınv e sıcak tutan üşüyenlerin onu giydigini düşünüyorum.
00 YorumlaKüçükken her erkek çocuğuna giydirirler ama sanmıyorum ki şimdi giydiklerini. Giyen var ise giysin ama :)
35 Yorumla- +1 yıl
Artıla beni kezban:)
Moda & Stil konusunda 478 cevap paylaştı. :D :D :D
sesli güldüm..
giymedim giyersem huyum suyum degişir diye korkuyorum hem.. :)21 Yorumla
+1 yılkilotlu çorap değilde içlik giyen vardır elbet bencede giyin yani donarsınız bu soğukta
21 Yorumla- +1 yıl
İçlik çok kaba birşey rahatsız edip duruyor, ama çorapta öyle bir sıkıntı yok esnek ve rahat
Moda & Stil konusunda 415 cevap paylaştı. Hahaha.
ahhhahahahahah
djskfdskjdskfdh
sen giyer misin mmm8816?06 Yorumla
+1 yılpijama esofman giyerimde külotlu corap giymedim hic altima:)
11 YorumlaModa & Stil konusunda 530 cevap paylaştı. Askerde yarım metre karın içinde süründürdükleri halde giymedim .
11 YorumlaBacak killarini aldiktan sonra problem olmuyo.. inceler kalinlardan daha sicak tutuyo. bisex bir erkek oldugumdan gyince cok haz aliyorum. en guseli penti fit 20 siyah. deneyin..
31 Yorumla- +1 yıl
Aaa süper hiç denememiştim Penti 20 den fit eyvallah bir deneyim bakim
Ne varki bunda soğuksa giyilir insanları böyle katogorilere sokmak yanlış
40 Yorumlabugün altına üşümemek adına külotlu çorap giyen, dudakları soğuktan çatlamasın diye ruj sürüp köprü altında gezer:d
01 YorumlaDogum kontrol hapıda içmeye başlıcak hemcinslerim. Allahım aklıma mukayyet ol :S :S
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen kışın giyiyorum siyah opak 200 denye..
Üşümekten geberecegime ne düşünürler çok da tın..
Kıçım başım donacagına sıcacık geziyorum...23 Yorumla- +1 yıl
Bende pentinin termal çoraplarını alıyorum
valla gardaş hemşo kırgızistandan gelmişem ben bu topraklara hiç hoş karşılamam ıy..
00 Yorumlaonun yerine termal içlik tavsiye ederim daha halim selim durursun
00 Yorumlatayt giy tayt, topçular bile giyiyor :) külotlu çorap kelimesi çok dişilik içeriyor :))
00 Yorumlabu duruma yuhh deyıp guluyorum=)kalın yunden taytlar varken k.corabamı kaldınız.
14 Yorumla
+1 yılPenti'nin 150 denye Thermal opak olanlarından giyiyorum. Hem sıcak tutuyor hem terletmiyor. Bence üşüyen her erkek denemeli. İçlik gibi kaşındırmıyor.
42 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bende ondan giyiyorum 👍
+1 yılEVET üşümemek için elimden geleni yaparım sonuçta pantolon altında kim görecek ki
21 Yorumlaçoarap değilde tayt giyilebilir bi kaç kişide görmüştüm
20 Yorumla
+1 yılyuh külotlu çorap mı.içlik çeşitleri varken o kadar ne külotlu çorabı ya
00 Yorumlaben ayıplarım tayt giysin külotlu çorap nedir ya :D
00 YorumlaÜf süper bi his veriyor ben giyerim çok hos ben genelde tayt giyorum süper rahat bacaklarımi pantolun altından bile güzel gösterir
10 Yorumla
+1 yılulan bu ne? İçliği var pijaması war ne bilim bi ton şey war k.ç. A mı kaldık? De get saçmalama deli etme adamı
00 YorumlaBen bile sıkılıyorum çok dar sıkcı bişey o ya. nasıl giyiyolar ya
01 Yorumla
+1 yılZaten alttan kimse görmüyor giyin sıcak tutar;)
52 Yorumla- +1 yıl
Sağol bebek:)
üşüyolarsa giysinler...görmedikten sonra.
41 Yorumla- +1 yıl
Eve gidip ayakkabımı çıkarınca görsen sorun olurmu? Sonuçta çorap yani
gormedıkten sonra problem yok
63 Yorumla- +1 yıl
Mesela eve gidip ayakkabımı çıkarınca görsen sorun olurmu? Sonuçta çorap yani
- +1 yıl
@corapci4242 yani ben de giyiyorum hatta şu an bile altımda var ☺️ sonuçta çorap hem de incesi yaz olduğu için; bacak kıllarımı alıyorum çıkarken kıllar acıyor engellemek için, hem de çok güzel hissettiriyor
Moda & Stil konusunda 593 cevap paylaştı. kesinlikle giymesinler
10 Yorumlaüşüyorsa giyer ayıplamam bu normal birşey
51 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederiz anlayışın için
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de giyiyorum içliklerden daha rahat geliyor bana.
00 Yorumlaİlkokul 1. sınıftan sonra tamamen karşıyım :)
01 Yorumla
+1 yılYeni duyuyorum. Usuyor olabilirler, sorun yok.
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende giyiyorum
+1 yılrahat ediyorsanız giyin canım üşütmeyin :D
40 Yorumlakülotlu corap?erkeklerde?
kusasım geldı12 YorumlaKusss.. ben bilee giymiyorum :))
00 Yorumla
+1 yılbence giysinler azıcık güleriz fenamı olur
43 Yorumla- +1 yıl
Tamam beraber giyelim, varmısın?
Korunuyorlar soğuktan :)
31 Yorumlailkokulda kalmadı mı bu :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılüşüyolarsa giysinler ama görmek istemem.
51 Yorumlabence erkekler kilotlu çorap giymez
13 Yorumla- +1 yıl
futbolcular giyiyor.
+1 yıliğrenç diyorum ne diyiimm
00 Yorumlaiçlik giyin :d
24 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Pantolon altına külotlu çorap giyen erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler