8 ay önce gittiğim kuaför katlı kesimde ustura kullanıp saç uçlarımı mahvetmişti saçlarımın ucu tiftik tiftik olmuştu şimdi toparladı saçlarım yine katlı kesim düşünüyorum yüzüme yakışıyor ama katların belirgin gözükmesi ve makas izi olmaması için sanırım uçlarına ara makası atıyorlarmış buda ustura gibi bir görüntü verir mi? İstediğim model bu görüldüğü gibi uçları ince ama ustura görüntüsü yok tiftik tiftik durmuyo
Katlı kesimde ara makası saç uçlarına mı uygulanır?
Saç danışmanlığı yapıyorum nasıl yardımcı olabilirm? Katta kendini gösterme olasılığı daha çok aslında bu kesimi yapan ve saçınn kalınlığına şekline yapısına bağlı. Ustura görüntüsü vermez ama izleri ortadan kaldırır ama acemi birine kesim yaptırırsan saçını da mahvedersin saçına bakarak daha çok yardımcı olabilirm görebilirsem.
0
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Saçlarım gür kalın telli. Uçları hala usturadan dolayı kötü duruyo ama.
Evet biraz yıpranma var görünüyor peki düşüncen ne? Nasıl bir kesim düşünüyorsun şu an katlar var ama bu saça daha kısa bir model gitmez katlarla kısalma olacaktır o zaman şeklini bozabilirsin.
Ve saçların uzun sayılmaz orta uzunlukta bu saça kesim neden istiyorsun Şu an ki hali bu ise güzel tabi uçlarındaki yıpranmaları kesim hatalarını görmezsek
Onu evde kendin kesim yaparakta düzeltebilirsin katları ortaya çıkararak ama işte her ne şekilde olursa olsun bu saça makas değerse dahada yıpranır ve kısalır çünkü arka v şekli ortadan kaldırmak istiyorsan ya ara makas ya da katları yukarı taşıman gerekecek. Arkadan görme şansım varmı? Arkadan nasıl durduğunu bir göreyim yardımcı olayım.
Korkma (: Hata yapabileceğin bir kesim değil zaten küçük bir düzeltme yapacaksın önerim o yönde saçların uzun değil daha çok kısaltmasınlar diye söylüyorum yoksa kuaför halleder ama görüyoruz hepimiz hep kuaförden çıkanlar memnun ayrılmıyorlar genelde mesaj atabilirsen nasıl bir düzetme yapman gerektiğini anlatabilirm yönlendirebilrm (:
Peki senin için saçın uzunluğunun ölçüsü nerede olsun istiyorsun olabilir değilde bu resimde ki uzunluktan ayrı daha aşağısını kullanamam dediğin bir uzunluk var mı? Açık Şu an da mesaj gönderebilirsn
En İyi Cevaplar