Saçlarımı boyattım renk koruyucu şampuan hangisi?
En iyi renk koruyucu şampuan?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saçlarımı boyattım renk koruyucu şampuan hangisi?
En iyi renk koruyucu şampuan?

Saç boyamak bir dert, o güzelim rengi korumak ayrı dert. Ne dertli işlerimiz var kızlar! :D Boyalı saçları uzun süre solmadan kullanabilmek için bakım yapmak şart. Yoksa onca şey boşa gidiyor. :/ Neyse ki ben bunun yolunu buldum. :)
Loreal'in boyalı saçlar için çıkardığı bu şampuan, boyama sonrası saç rengini koruma, parlaklık kazandırma ve saçın daha sağlıklı görünmesini sağlama amacıyla özel olarak formüle edilmiş bir ürün. Boyalı saçlar daha hassas ve kırılgan oluyor. L'Oréal'in bu tür şampuanları, saç renginin solmasını önlemeye yardımcı olurken aynı zamanda saçı besler ve yumuşaklık kazandırıyor.

L'Oréal'in boyalı saçlar için şampuanları hakkında yapılan yorumlar genellikle olumlu. Kullananlar, saç rengini koruma, parlaklık kazandırma ve saçın yumuşaklığını sağlama konularında oldukça başarılı bulmuşlar.
O kadar ki bu şampuanlar sayesinde saçlarındaki boyanın ilk günkü etkisini koruduğunu söylemişler. Boya sonrası yıpranan saçları onardığı ve yumuşaklık kazandırdığını da söylemişler. Hatta boya kullanmayanlar da bu şampuanı severek kullanmışlar. :)
Şampuanı saça uygulamadan önce saçlarını tamamen ıslat. Orta boyutta bir ceviz büyüklüğü kadar avucuna dök ve saç kökünden uçlara doğru masaj yaparak uygula. Uzun ve kalın telli saçların varsa daha fazla miktarda şampuan kullanabilirsin.
Şampuanı iyice köpürt. Saçının her yanına ulaştığından emin ol. Biraz bekletirsen daha iyi etkisini görürsün. Bol suyla durula, şampuanın tamamen saçtan arındığından emin ol, aksi halde saçların mat görünebilir ya da ağırlaşabilir. Sonrasında saçına saç bakım kremi uygula ve soğuk suyla durula. İşte hepsi bu kadar! 😇
Saçlarımızı yepyeni bir renge boyamak bizi her zaman mutlu etmiştir :) Maalesef saçları boyamakla iş bitmiyor, rengini de korumak gerekiyor. Özellikle siyah saçlar zamanla soluyor ve canlılığını kaybediyor. Sarı saçlar da zamanla kızıllaşmaya başlıyor, uzun süre küllü tonunu koruyamıyor. Bunun için renk koruyucu şampuan kullanmak şart oluyor.

Boyalı saçlar için en iyi renk koruyucu şampuandır. Color Shield teknolojisi içeren formülü sayesinde saç rengini korurken, saçların daha parlak ve canlı görünmesini sağlar. Elidor renk koruyucu şampuan kullananlar da bunu destekler nitelikte :) Elidor boyalı saçlar için şampuan kullananlardan biri de benim, saçlarım uzun süre rengini ve canlılığını koruyor ♥

En iyi renk koruyucu şampuanlardan bir tanesidir. Boyalı saçlar kendine özel bakım ister. Yves Rocher Boyalı Saçlar için Renk Koruyucu Şampuan içeriğindeki organik acai üzümü sayesinde saçların solmasını engeller ve uzun süre canlı kalmasını sağlar.

Boyalı saçlar için şampuan kullananlar Elseve'i de öneriyor. Keten tohumu yağı ve koruyucu filtre sayesinde saçları dış etkenlerden gelecek tehlikelere karşı koruyor. Rengin uzun süre canlı olmasına destek oluyor.
Bunların hepsi de boyalı saçların rengini ve canlılığını uzun süre boyunca koruyan, solmaların önüne geçen şampuanlardır. Fakat saç renginiz platin, çok açık sarı tonlarındaysa, kızıllıkların önüne geçmek için mor şampuan kullanmanız gerekmektedir :)

Kullananların en çok memnun kaldığı mor şampuanlardan bir tanesidir. İçeriğindeki mor renklendirici pigmentler sayesinde açılmış saçlardaki turunculukları önler ve saçların küllü tonlarda olmasını sağlar. Diğer mor şampuanlar maalesef saçları çok kurutuyor fakat Elseve kullanıp bu sorunu yaşayan yok :)
Loreal. Lorealin bir de saç rengi koruyucu bakım yağı var. Şampuan saç maskesi ve bakım yağı olarak aynı seriden alabilirsin. Bir de bence gereksiz bakım urunu kullanma. Çunku kimyasallar saç renginin bozulmasını hızlandırabilir. Olabildiğince minimuma indirmeni tavsiye ederim. Duşta da çok uzun kalma..
eğer kalitesiz boya kullandıysan hiç biri işe yaramıyor her yıkamanda akıyor ama kaliteliyse akmıyor kolay kolay schwarzkopfun boyalı saçlar için şampuanını kullan en azından saçını da yumuşatıyor
Ben elidorunkini kullanıyorum ama, sürekli renk koruyucu maskelerle destekliyorum. Daha iyisi vardır arastir
Cevap
12Cevap
En iyi renk koruyucu şampuanlar genellikle aşağıdaki markalardan tercih edilebilir:
1. Pureology Hydrate Shampoo: Özellikle kuru ve boyalı saçlar için formüle edilmiştir.
2. Redken Color Extend Magnetics Shampoo: Renk koruma özelliğiyle bilinir ve saçın parlaklığını artırır.
3. Joico Color Balance Purple Shampoo: Sarı alt tonları nötralize ederek soğuk tonları korur.
4. Biolage Colorlast Shampoo: Renk koruma ve saçın nem dengesini sağlama özelliğine sahiptir.
5. Kerastase Reflection Bain Chromatique Shampoo: Boyalı saçları besler ve renk kaybını azaltır.
Saç tipine ve ihtiyaçlarına uygun olanı seçmekte fayda var.
Merhaba
Elidor markasına ait saç rengi koruyucu içerikli şampuan mecvut tavsiye ederim
Elidorunkini al kesinlikle. Boyalı saçlar için olan şampuanını çok sevmiştim ciddi ciddi rengin daha geç akmasını sağlıyor
Elseve derdim ama sonradan saç rengini koruyum derken bende çok dökülme yapmaya başladı ben şampuan değişikliği yapmak istiyorum öneriniz var mı
Down under naturals markasının boyalı saçlar için meyveli serisi var.
Market şampuanlarına kıyasla daha kalitelidir.
Yıllardır elseve kullanırım çok memnunum. Diğerleri çok saç dökülmesi yapıyor
Hic bilgim yok sadece kepek icin olan sampuanlarin sac rengini akittigini okumuştum bir yerde
Bence kesinlikle Loreal Paris Elseve şampuanın gerçekten fazlasıyla renk koruyucu özelliği var :)
Bence bu konuyu kuaförüne danışırsan daha iyi olur.
Boyayla alakalı o biraz gliss kullanıyorum ben bir ara live clean kullanmıştım ama pahalı..
Hiçbiri korumaz er ya da geç akar boya. Sonuçta su değiyor.
Hangi renge boyattın 😂😂 elseve güzel bence renk koruyucu açısından 😂
Yves Rocher'in renk koruyucu şampuanı
Elseve'in şampuanı çok güzel. Maske kullanarak da renk pigmentlerini saça absorbe edebilirsin
Kırmızı serisi boyalı saçlar için olanı zaten.
Gliss
Zeytin sabunu en iyisi
bakım yağlarını kullanabilirsin daha iyi
Elseve kullanabilirsin ben memnunum
Gliss kullanıyorum ben memnunum
Elseve iyi diye biliyorum
Boyalı saçlarım olmadığı için bişey diyemiyorum
Parada sikinti yoksa live clean al gec
yeşil dalan sabun
Elseve renk koruyucu
Loreal
Her zaman doğal tercıhımdir hedersoorsun