Doğal yöntemler veya makyaj ürünü olarak ne önerirsiniz? Gözlerimin altı kararıyor hemen rahatsız oluyorum?
ne yapman gerektiğini bilmiyorum ama makyaj yaparken göz altına medium kadar açık renkleri değil de sarı alt tonlu renkleri kullanırsan daha iyi bir kapatıcılık elde edersin 🤔
Kantaron yağını düzenli olarak bir kaç gün sür ilk sürdüğün gün farkı göreceksin kantaron yağının bir ölüme çaresi yok yani mucizevi birsey eger hazır bulamazsan kendinden de yapabilirsin aktardan kantaron çiçeğini alıp zeytin yağının içinde bekletiiyosun onlar anlatırlar zaten sana
Ayrıca salatalikta. Çok etkili canım
Arastırıyım tskler canım :)
Bol bol sı içmelisin. Makyaj ürünleri sadece geçici çözüm sağlar. Evdeyken bile kendini iyi hissetmelisin. Kuşburnu etkili oluyor. Demle kuşburnunu , pamukla göz altlarına koy her akşam. Faydasını görürsün, ben görmüştüm. Ayrıca uyku da çok önemli. Genetikse eğer tamamen kurtulamasan da azaltırsın mutlaka.
Iste su uyku meyve yok bende ya :'( tskler onuda denıyım :)
Denedım ama yıne denıcem once onları duzwme sokcam hala devam ederse bırı bakım urunu onermıstı onu alcam
Aaaa acilen öpücük kondurmam lazım :*
Opucukle gecen bısey degıl :P
Cevap
4Cevap
Renkli kozmetik kullanarak anlık kurtarıcı özelliğinden yararlanırsın. Kalıcı bir çözüm için Rival de loop markasının hdyro özellikli göz roll on'larını tavsiye ederim. Kimyasal içeriği olmayan canlandırıcı özellikli ürünlerdir.
Makyaj urunu sayılmıyo o zaman
Cilt bakım ürünü bahsettiğim ürün. Concealer yani kapatıcı ürünler renkli kozmetik grubuna girer ve sadece anı kurtarırsın.
O zaman daha ıyı tsk ederım bakıyım ıns ıse yarar makyaja alıstırmaknıstemıyorum fazla fondoten bıle surmuyorum normalde yuzume
Fondöten de yüzünü yıpratır ve zamanla solgunlaştırır. Cilt tonunu eşitlemek istersen BB krem kullanabilirsin. :)
Yok makyaj urunlerını fazla kullanmam bı rımel bı kalem arada parlatıcı yıpratmamak lazım daha genc yuzumuz :) bı gozlerımın altının sıyah olmasını ıstemıyorum onun ıcın bısıler arıyodum bı kac sey denedım dogal ıse yaramadı senın onerdıgın yarar umarım :)
Duzenli uyku bol su meyve ve sebze
onun disinda maybelline nin fit me concealer i gayeg guzel kapatiyor
Uykum cok duzensz az su ıcerım meyvede hıc yemem neredeyse alıstırmaya calıstımda olmadı denıyım dedıgını ıse yarıyacakmı
Tskler :)
Yok genetık degıl hayatımı bı ara duzene sokmustum o zaman yoktular :)
Yaş maya ve süt tek ve kesin çözüm kime dediysem faydasını gördü bir yaz mayiyi bir kaşık sütle yumusat göz çevrene uygula kuruyunca islah havlu ser yüzüne nemlenince yıka bu kadar 3 günde bir toplam 3 kez yap kapaticiya ihtiyacin kalmaz
Maya ne kadar kaç kaşık olacak
Macin bişeyi var, kırmızı baz. Toz şeklinde. Onu sürüyordun, üzerine kaparıcı sürüyordun, nötrlüyor.
Patates gözünüzü üstünde 15 dk bekletin morluklar i aliuor
Bende de var bazen bu sanırım sigara yapıyor
Ben ıcmem ki ayda bı belkı arkadaslarla falan
Sinuzit var sureklı bas agrısı cekıyorum zaten hafıf bı guneste ruzgarda odamı yapıyo?
Mevsım degusıyo ya sendede basladımı bas agrısı?
illet gibi ya bende dee var
Bı suru sey yazdılar dene sende
kahveyle yumurta akını karıstır sur
Bırıde kahve telvesı yazzmıs cıdden ıyımı gelıyo
şişliği alıyo karatıyı alıyo ben sureklı yapıyorum dogal botoks bıldıgın
Ilk defa duydum
İncir koy 1 saat dursun geçiyo
buz koy canım
Buz karartıyı alırmı
şisligi alıyor
ve gözü mor olan yere masaj yap
Sıskın olmuyokı karalıyo sadece
oda geçer masaj yap
Bendede var ya
Bısıler denedınmı denemedıysen burda yazanlara bakabılırsun
Denemedim
Salatalık 😀
concealer kullan
Salatalıgı buzluga koy 1 saat bekle
Tatli badem yagi
bol su iç uykunu düzenle
Patatess bak arastir
O ıse yaramadı bende
Duzenlimi yaptin bence cildiyeye git bir horminlara baksinlar
Hormonlarla bı ılgısı yok bence uyku duzebı yok su ıcmem gunluk yarım cay bardagı falan meyvede hıc yemem bıde stres yogunluk falan boyle oluyo
Kahve telvesi
Nasıl yanı surcemmı onu
Yok kk
boya kutusu
Fontoten
O ıse yaramıyo tum yuzune surmen gerekıyo begenmıyorum oyle
Başka bişey bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?