Meraba tarzıma çok önem veriyorum okadar önem veriyorumki görenler hemen kopyalıyor. Beğenip özeniyolar yani. Ama istedigim tarz kiyafetler heryerde olmuyor olanlarda az oluyor. yani bir kiyafet ancak begenebiliyorum bir magazadan.
Begendigim kiyafet tarzi salaş , uzun , genellikle siyah ve beyaz renk, sokak tarzı , urban , JB gibi diyebiliriz en yaklaşik örnek. 7 bir kaçda foto atayım ;
İstanbul'da bunlar gibi satan yerler nerde ya da nerdedir
İstanbul'da sokak tarzı erkek giyim satan yerler (resimli) ?
1 hoş mu hoş ama ben taşıyamam onu ondan eminim bana gitmez o yüzden çokta beğenmedim ha tarz iyi
2 Gerçekten çok beğendim , tam dozunda bence
3 fazla salaş sanki ama yinede sen bilin
Bu tür şeyleri avm veya outlet lerde bulamıyoruz maalesefkine , daha çok internet üzerinden bulabilirsin (tavsiye etmiyorum kumaş cacık oluyor genelde) ya da mutlaka yürüyüş yollarında gözüne çarpan farklı dizayn edilmiş ufak mağazalar vardır mutlaka görmüşsündür öyle yerlerde bulabilirsin kısacası dolaş doyasıya
Tarz cok iyi bende tesetturluyum bu tarz seyler bulsam kadina ozel tabi.. alirim ve zaten erkeklerinde bol kiyafet giymesi gerek.. he tabi darda guzel duruyor o ayri
darda severim bolda yani şalvar pantalonda giyerim dar siyah pantalonda. bunu konbinlemek önemli yani her kiyafetin altina şalvar gitmez her kiyafetin altina dar gitmeyecegi gibi :)) tarzimi begenmenize sevindim
Doğudamisin nerdesin :D merak etme abes felan kacmaz. kendine güven. ilk başta çevrenin baskisi olurmu diye duşunme. kendin ol. sevdigin seylerin pesinden git. kışın canin dondurma çektiyse git dondurma al.
Tarz değil , yukardaki erkeklerden dolu asıl , erkek dediğin güvenilir olmalı , baktığında gözlerinin içi parlamalı , ve kızlarla konuşmamalı Yukardaki erkeklerde güven vermiyor adam gibi adam olsun benim olsun 💚
normal giyinişli bir erkek yanina gelse ondan uzaklaşirsin burda konuşuyosun. Benimde sevdigim kiza baktigimda gozlerimin ici parliyor nefesim kesiliyor ama ayni zamanda kendimede onem veriyorum. bakimliyim. kendi tarzimi yapma pesindeyim. ozenti degilim. farkliyim. ki dusun bakalim herkes gibi olmayan biri sevdigi icin neler yapabilir? en farkli seyleri soyleyebilir en farkli duygulari yasatabilir. Bence sen kiyafete değil gozlerinin icine bakmaya devam et :))
En İyi Cevaplar