ben 6 yıllık masörüm ama işten kovuldum neden miiii? cunku masaj yaptığım 3 kadından birisi ya benimle birlikte olmak istedi ya da orgazm dan dolayı benı cınselliğe teşvik etti 😂
Özel losyon alıyorum istenilen yerde veya kendi yerimde isteyene yumuşak isteyene sert ama masaj sonunda genellikle uyuyorlar ya da uyumak istiyorlar. Siz nasıl isterdiniz
Masaj sadece sırta yapılmaz vücudun her yerine yapılır saç diplerine kadar ayak tabanına kadar. Tabiki de yaptım hatta bir keresinde çok uzun bir masaj olduğu için bende arkadaşımın yanında kıvrılıp uyumuştum 😊
Profosyonel masorum siz veya cevrenizde masör ararsaniz benimle iletişime geçebilirsiniz 0538.376.98.18 emir ister siz gelin isterseniz adresinize ben gelirim ınsagram masaj2486 google masör emir yıldırım yazarak arama yapabilirsiniz
Valla masaj bnimde vazgeçilmezim ama sadece bayanlara sırtımı çiğnetip kütletmekten ibaret diyebilirm hemde hergün sonra bir uyuluyo bir tatlı yatılıo hani anlatılmaz yasanır bea
Profosyonel masorum siz veya cevrenizde masör ararsaniz benimle iletişime geçebilirsiniz 0538.376.98.18 emir ister siz gelin isterseniz adresinize ben gelirim ınsagram masaj2486 google masör emir yıldırım yazarak arama yapabilirsiniz
En İyi Cevaplar