Nivea, Garnier falan tercih ediyor musunuz? Bir de Avene hakkında biligisi olan var mı?

yüz yıkama jeli thermal suyu güneş kremi vs güzeldr avene nin ama nemlendiricilerni bilmiyorum ama bir nemlendrci alcaksan eczane ürünü olması daha iyi farklı cilt tiplerine göre seçenekleri var
sen ne kullanıyorsun nemlendırıcı olarak
bnım cıldımde bır sorun yok cok kuruda değil yağlıda değil.. bende bıoderma yı denemek ıstıyorum.. nıvea kullanıyordum bırakıcam onu... bıoderma yı denıcemm
acaba la roche posay nasıl bıodermayla kıyaslayınca sence hangııs daha ıyı :)
3.bp.blogspot.com/.../...+Rocher+Riche+Creme+1.jpg
Malüm yas 30 üstü bunu kullaniyorum 😂😂😜
Sabahları nemlendirici olarak güneş kremi kullanıyorum geceleride kendim hazırladığım kremimi kullanıyorum. Ve nemlendirici kullanacak sanda dermokozmetik ürünler kullanmanı tavsiye ederim.
Sadece kizlar mi 😆 bende egzama çikiyor cilt kuruyor.. mecbur nemlendirici kullaniyorum.
nivea cocoa butter kullaniyorum.
işe yarıyor mu? bende de egzama var da
içine çay ağacı yağı karıştırsam olur mu ki? :D çay ağacı yağı da çok iyi geliyor egzamaya
@bahtsızpanda valla. ben yemediğim halt jalmadi. hic biri işe yaramiyor.. bir ara pahali dermatolojik sampuanlar alirdim. bir süre işe yarardi. sonra vucut bağişijlik kazanirdi ona karşi.. sonra oda ise yaramamaya başlardi.. ne b.. k yediysem olmadi.. ama işin özü şu : kısın sicak suyla duş yapmayacaksin. cildi kurutuyor.. duştan hemrn sonra vucuda nemlendirici süreceksin.. son 1 senedir böyle yapiyorum. gayet iyi. kurtuldum diyebilirim 😆
teşekkür ederim deneyeceğim :)
Cevap
12Cevap
Avene kullanmadım iyi olduğunu duydum. Bepanthol kullanmışlığım var iyi de geliyordu o dönemde tüylenme yapıyor falan denilse de ben öyle bir etkiyle karşılaşmadım garnier de kullanmıştım o da güzeldi en iyisine gelecek olursak la roche posay bence
avene çok memnun kalınan bir marka ve güvenilirde italyan ya da fransızdı sanırım garnierde kullanabilirsin ama cilt tipine bağlı birazda eğer kuru ciltliysen arkonem bile iyi gelir ama yağlı cilt zor daha kaliteli birşey kullanmanı öneririrm
benim dermatologum coresatin diye birşey verdi de sanırım yağ içermiyor falan bakmaıdm içeriğine de yağlandırmadı ve yüzümdeki tüm soyulmaları geçiriyor her sabah sürüyorum.
Ben kremimi kendim yapıyorum. Hem nemlendirici, hem cilt yenileyici.
Onun dışında sabah dışarı çıkacağım zaman 50 faktör güneş kremi sürüyorum sadece.
Vazelin surup kendi haline Birakiyorum. Bazen de yağlar beslesin diye hindistancevizi yağı, kakao yağı, çilek yağı suruyorum. Canlansin diye kahve telvesi, vitamin alsın diye meyve suruyorum. Vs vs.
bir ara salyangoz aromalı şeyler ne çoktu bağıra bağıra satıyolardı noldu etkili oldu mu onlar merak ediyorum :D
Avene guzel. Nivea'nin urunleri kanserojen iceriyor. Kullanmiyorum.
gercekten kansorojen ıcerıyormu ya
cildim çok kuru o yüzden kışın vazelin yazın da yıkadıktan sonra niveanın mavi küçük kremlerinden kullanıyorum
Avene nin nemlendiricisini uzun bir dönem kullandım çok memnun kaldım diyemem zaten çok da pahalıydı LR nin ürünlerini denemeyi düşünüyorum biraz para biriktireyim internette yorumları okumuştum çok güzel anlatıyolar
Avene de kullandım iyidir fakat la roche posay daha iyi
bıoderma nasıl acaba fıkrın var mı
Loreal paris kullaniyorum memnunum. Güzel nemlendiriyor. Zamanla cilt tonunu güzel esitliyor gibi geldi bana. Fondötensiz dolaşıyorum artık hep
normalde la roche posay- toleriane spa
çok soğuk kış aylarında bir adet kürek eşliğinde bepanthen plus
Neutrogena yağsız nemlendirici kullanıyorum, çok memnunum.
Çörek otu yağı kullanıyorum gece yatmadan sürüyorum mükemmel nemlendiriyor
Arada lorealin bir kremi Avenue guzel hoş da anasinin nikahı ya :(
Gül yağı sürüyorum en doğalı Gül suyuyla da tonikliyorum önce. Bebek gibi oluyor Gül gibi kokuyor :)
Ben hem sabun hem nemlendirici görevi gören dove güzellik sabununu kullanıyorum
Bepanthol body lotion -f çok memnunum. Vücur losyonu dendiğine bakma yüz için uygun
Ben arko el ve yüz kremi kullanıyorum bir faydası yok ama kuruluğu alıyor
Her cilt farklidir.
Denemen lazim.
Avene kiz arkadasim kullaniyor cok memnun bense vichy ve nivea yi begeniyorum
Yazın bazen güneş kremi, onun dışında krem sürmüyorum yüzüme.
Bimden aldığım nemlendiriciler dışında bir şey kullanmıyorum
avene nin temizleyicisini ve nemlendiricisini kullanıyorum..
fena değil..
Bişiy kullanmıyorum açıkcası ellerim için kullandığım krem var dove oda 🙄
Yillardir Acıbadem sütü kullanıyorum vazgeçemediğim tek kremim
Avene çok kaliteli ve pahalı bir ürün
Ben güneş kremini kullandım
Çok memnunum
Bioderma kullanıyorum
eczane de satılıyordu gormustum. memnunmusun pekı?
bnede kullanayım benımde cıldım kurumaya meyıllı ve hassas :))
canım bıodermanın cok nemlendırıcısı var sen hangısını kullnıyorsunkı
Arko yağlı krem kullanıyorum.
La roche posay efeclar H
Nivea vazgecilmezim:)
Dove aleo vera kullanıyorum çok memnunum
nieveanin kini kullaniyorum
Ben kullanıyorum =D
Gece için loreal paris
Gündüz için garnier 😇😇😇
nemlendirici yağlandırdığı için kullanmıyorum
Curel diye bir marka
Ben havuç yağı sürüyorum..