Uzun saçlarda evde yapılan v kesim modeli var ya işte onun hakkında bir şey soracağım. Bu kesimde saçın arka tarafindaki orta kısmında herhangi bir kat oluyor mu? Eğer oluyorsa en nefret ettiğim şey ortada sırıtan kat intihar sebebim ve kuaforlere yapmayın dediğim halde yapıyorlar. Bende saçımı kendim kesmeye karar verdim. Not. Beğendiğim ve istediğim saç modeli aynen bu şekil 😊😊
Evde saç kesimi yapan kızlar varsa yardımcı olabilir mi?
Creaclip saç kesme aparatı tam senin için tatlım. Kuaförle kesim konusunda anlaşamadığımız bir dönemde bir sinirle almıştım şimdi iyi ki almışım diyorum. İster düz, ister küt, ister katlı her türlü kesimi evde yapabiliyorsun.
- İlk önce saçların kesinlikle ıslak olmalı, kuru saç kesimi zor olur. - Saçlarını kesime başlamadan önce sık dişli bir tarak ile tara ve karışıklık varsa mutlaka aç. Saçların dümdüz olmalı. - Katlı yani v şeklinde kesmek istiyorsan arkadan başlamalısın. Ekstra bir aynaya ihtiyacın var, eğer yanında biri varsa daha rahat olur.
evde saç nasıl kesilir
- Saçlarını eşit bir şekilde 5 ya da 7 parçaya ayır. Hepsini tel toka ile tuttur. - Kesime en alttaki tutamdan başla çünkü ona verdiğin kısalık diğerlerine rehberlik yapacak. - Saçı orta ve işaret parmağınız arasına sıkıştırıp dümdüz yap ve ucunu 90 derecelik açıyla tutup uçlarından parmağını kaydırarak kesmeye başla. - Her kata aynı işlemi uygula. - Alnının üst kısmındaki tutamları yukarı doğru dümdüz çek ve ucunu 90 derecelik açıyla kıvırıp kesmeye başla. Alttaki kesime dikkat et ama üst katlar ordan daha uzun olmasın. Son olarak video bırakıyorum, işini kolaylaştırır;
Kuaför olayından bende çok çektim her defasında ağlayarak ya da sinir küpü olarak çıktım saç belime geldi kestirmem lazım korkudan gidemiyorum ya çok kesiyorlar ya az 😕 bir arkadaşım kafasını aşağıya eğerek makasla düz bir şekilde kesiyordu kat kat oluyordu saçı
Benimde belime kadar uzun dalgalı saçlarım var. Düz kesimden sıkıldım artık katlı V kestirmek istiyorum saçlarımı. Ama kısaltmalrından çok korkuyorum. Göğüs hizasında falan olursa ağlarım cidden ya. Siz ne yaptınız?
Aynen yapma dedigimiz seyleri yapiyorlar. Neymis modeli oymus, bu sac baska turlu olmazmis, sacmaliga bak 😂 ben bir kere percem istedim, o zaman arkalari da ayni uzunlukta kesmem lazim dedi, eskiden punkcilarin yaptigi gibi. yahu benim kisiligime uygun degil, seni anlayan bir kuafor bulmak gercekten cok onemli..
sacını tam tepene at kuyrugu seklınde topla ıstedıgın yerden kes V seklınde modele rahatlıkla kavusuosun. ben boyle yapıorm ama sen ozel aparat falanda bulabılırsın bu ısler ıcın. kuaforde kestırmk ıstemıorsan bu secenekler senın ıcın ıdeal
Dediğin şekilde kesersen tam da istemediğin katlar oluşur :) o katlardan da istiyorsan öyle kesebilirsin ama onun da ayrıntıları var... Dediğin şekilde sadece V kesim istiyorsan anlatabilirim tekniğimi :) ne kadar keskin istiyorsan ona göre ayarlayabiliyorsun bu şekilde... Ben kendi saçlarımı bu şekilde kesiyorum, hafif V şeklinde ama keskin yapmıyorum, 1 yıldır kendim kesiyorum ve memnunum :) Kuaförlerden çok çektim 😒😂 Ama kendine güveniyorsan dene :))