Yüz bölgem için almayı düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz? Bir zararı var mı?
Ben kullandım. Gayet güzel oldu hiç gözükmüyor bir sorun da olmadı gerçi kullanırken yüzüm yandı kızardı kutıda hemen silin diyodu ben silmedim şükür ki bişeyde olmadı ama bazı arkadaşlarım zararlı bide daha çok çıkmasına sebep olur dediler ama ben memnunum
Peki ne kadar süre kullandın?
Çok siyah çıkmadığı sürece alma derim ben ama çok belirgin ise al nerene uygulayacağına da bağlı bacağınsa kışın etek falan giyiyorsan tin çorapla al ama yok giymem diyorsan yaza kadar dokunma uzasınlar soğuktan korurlar :DD:D
Hayır, benim sarı zaten. Sarı olunca da insan rahatsız oluyor. Sarartacağına al bence. Öyle şeyler kullanma daha kötü olabilir.
Lazer epilasyona git en iyisi.
Sesu markasını kullan en ufak bir sıkıntısı sorunu yoktur, mükemmel. Sakın alma ömür boyu almak zorunda kalırsın
Cevap
3Cevap
ten rengine bagli esmersen deneme bile derim
koyu tenliysen illa beyaz veya sari tenli olman gerek bence itici olir sari tuyler zaten hem sac renginlede alakali sac rebgin dogaldada acik kumral ve sariysa olabilir
bu konuda sansli olanlardanim iyi 😅
Bence hiç sarartıcı filan kullanma dikkat çeker yapabiliyorsan kendi tüylerini iple al yapamıyorsan git 3 Tl'ye kuaför alsın gerek yok böyle şeylere 🤗
Kuaförde görmüştü ablamlar kız suratındaki tüyleri aldırmayıp sarartıyormuş senelerdir ve çok göze batıyor. Doğal olarak onlarında kökü var ve uzuyolar bir süre sonra o kadar itici duruyorlarki anlatamam. Sarartma hazır ağda bantlarıyla kendin al zaten saniyelik ağrır ilk iki sanlye acı çekersin sonra uyuşuyor
Saçmalama sakın kullanayım deme tüy sarartıcı denen o şey sapsarı olan tüylerimi kolumda ki siyah ve sert yaptı şimdi almak zorundayım düşün
Bende merak ediyorum nasıl olduğunu.. kullanan biriyle de karşılaşmadım hiç
Vivetti sanirim markasi watsonstan almistim guzel dogala yakin sarartiyor
kulnmıyorumda kullananı gördüm sarartıo iyi fena degil
Kullanmadım ama tüyleri sarartsa da daha cok uzattığını duymuştum
Kullanma hiç bulaşma böyle şeylere direk aldır en iyisi
Ben nadirde olsa kullanırım ama bir zararını görmedim.
Küçükken koluma yapardım hemen siyahlaşırdı al kurtull.
Zararlı ayni zamanda sarı tüyler de belli oluyor. İple iyi
Ben 2 yıldır sesu kullanıyorum ve memnunum boynumdaki tüyler için
bence kullanma her türlü belli oluyo en iyisi iple al
saratınca orda tüy olmuyomu
Tüy artık siyah olmadığı için belli olmuyor sadece
yüzüne kullanma bence
Zararı da yok yararı d
Sakın kullanma pişman olursun
Neden
Ben kullandık uzadı ve arttı
Evet yüzümde kullanıyorum yıllardır. Sesu.
Kullanma. Güneşte parlayınca daha kötü duruyor
iple almak daha iyidir
bence bu tür şeylerin kullanılması yanlış
@lifors senden bahsedio sen anlarsin
Hic denemedim
kullanma öyle seyler
Kullanmadım
memnunum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?