Benim saçlarım önceden sarıydı bugün kumrala boyadım ama aralarda sarılar kaldı hep ve biraz yeşilimsi oldu acaba birkaç gün sonra küllü kumrala boyasam saçım yanar mı, yıpranır mı çok? Ya da boyamasam çok kötü durur mu bilemedim sizce ne yapmalıyım?Saç kaç gün arayla boyanır
Saçlarımızın rengini değiştirmek bize her zaman kendimizi iyi hissettirmiştir. Ayna karşısında farklı görünmek bizi mutlu hissettirmekle kalmaz, öz güvenimizi de tazeler. Fakat her zaman istediğimiz saç renklerini yakalayamayız. Sonrasında ise istemediğimiz saç rengiyle durmak istemez, saçlarımızı hemen tekrar boyamak isteriz. Peki doğrusu nedir, kaç gün arayla saç boyanır?
Saç kaç gün arayla boyanır?
Saç kaç gün arayla boyanır?
Saçlar boyandıktan 2 hafta içerisinde dipler çıkmaya başlar fakat çok açık renkler kullanmıyorsanız çok da rahatsız edici değildir. Uzmanlar dip boyanın 2 ayda bir yapılabileceğini söylüyor. Tamamen boyamak için ise en az 4 hafta beklenmesi gerektiği düşüncesindeler. Bu sürenin normali 3 aydır. Saçlar 3 ayda kendini toparlar ve tekrar renk değişikliğine gidildiğinde saçların yıpranma riski ortadan kalkar.
Saç boyası kaç gün arayla yapılır?
Saç boyası kaç gün arayla yapılır?
Boyadığınız saç rengini beğenmediyseniz, sabredememeniz çok normal. O şekilde dışarı çıkmak bile istemezsiniz :) Aynı durum benim de başıma geldi. Saçlarımı açmıştım ama bazı yerlerde açılmamış bölümler kalmıştı. Tabii benim işim daha kolaydı, açıcıyı sadece koyu kalan yerlere sürerek çözüm buldum. Fakat rengin tamamını beğenmediyseniz, saçlarınızı tamamen boyamanız gerekmektedir. Bunun için de en az 4 hafta beklemeniz öneriliyor.
2 gün arayla saç boyanır mı?
2 gün arayla saç boyanır mı?
Öncelikle açık renkler için yorum yapmak istiyorum. Saçlar öncelikle açılıyor ve sonrasında saç boyası uygulanıyor. Yani saçlar iki aşamadan geçiyor ve dolayısıyla biraz da olsa yıpranıyor. Diyeceğim o ki; saçlarınıza sadece boya kullandıysanız ve sadece boya kullanarak renginizi düzeltebilecekseniz tekrar boyayabilirsiniz. Saçlarınızda biraz da olsa yıpranma meydana gelebilir ancak kar zarar hesabı yapabilirsiniz. Yıpranmış saçlar mı, istediğiniz renk mi? Yine de saçlarınızı tekrar boyatmak için 3-4 hafta beklemenizi öneririm. Bu süreçte bandana, saç aksesuarları gibi saç renginizi kamufle edecek şeyler kullanabilirsiniz.
Bn boyayacağım zaman gündr iki kez arka arkaya boyuyotum turunculugunu gidermek icin tabiki yıpranuyor fakat bakim kremleri serumlar filan derken duzeliyor ama 3 4 gün dinlendir saçını rengindrn rahatsizsan boyayanakadar topla
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
aa hadi ya o daha kötüymüş yok ben toplamayı sevmiyorumda yıkadıkça acaba düzelir mi
Çok mu kötü duruyo bilmiyorum ki. Ama saçlarını sürekli boyatan kızların başına gelen bir durum bu çok garipsenmez bence birkaç gün bilet olmaz özgüvenli ol saçlarının yanmasından iyidir ;)
En İyi Cevaplar