Arkadaşlar ben son 5-6 aydır şu cleardan kullanıyordum

fakat geçen farkettim fiyat etiketinin üzerinde clear women yazıyordu o raf komple renk çeşit çeşit fakat şampuanda clear mendeki gibi clear women yazmadığı için tereddütte kaldım şampuanı değiştirdim (çünkü bir ara clear men kullanırken annem de kendi şampuanı bittiği için 1-2 kez denemişti clear meni saçımı mahvetti diyordu benim saçıma şuana kadar clear women pek zarar vermedi ama emin olamadım düşününce)

bir de bunun turuncu rengi vardı zayıf ve dökülmeye eğilimli saçlar yerine kuru ve dökülmeye eğilimli saçlar yazıyordu 2 si arasında tereddütte kaldım şu an saçlarımı düşündüğümde
saçlarımla ilgili söyleyebilceğim
kepek olabiliyor (uzun süredir olmadı)
ince telli
uzattığım için bakım gerekiyor (fakat fazla bakamıyorum haftada genelde 2 kez duş alırken yıkıyorum)
bazen çabuk yağlanıyor bazen de 4-5 gün dayanıyor yağlanmaya karşı çözemedim bu kısmı
uzattığım için dökülmeler gözüme batıyor saçımla oynarken felan bazen elime geliyor bir kaç tane saç hele duşa girdiğimde ellerim saç içinde kalıyor yinede bir seyrelme felan yok sanırım mevsim değişikliğinden olsa gerek bunlar (saçım fettah can'ın saçı gibi fakat kıvırcık değil düz)
yeni aldığım şampuanı daha kullanmadım biraz teredüt ediyorum gene kullanıp kullanmamak için çünkü lise zamanı bir kaç kez şampuan değiştirince aylarca kepek problemi ile uğraşmıştım bu kullandığım clear women kepeğe karşı etkili yazıyordu bu elseve de yazmıyor kepek için birşey
tekrar kepek başlarsa durmaz 1-2 ay
Hiçbir yerde de istediğim özelliklerde şampuan bulamadım: İnce telli saçlar için kepeğe ve saç dökülmesine karşı etkili olabilecek bir şampuan
daha önceden kullandığım şampuanlar
Elidor (en kötüsüydü)
Elseve (Beyaz olanını lise zamanı kullanmıştım bir kaç kez)
Head and Shoulders Erkeğe özel 2si 1 arada
Clear Women kepeğe ve saç dökülmesine karşı etkili
bu aldığım Elseve Parisi daha önce kullananlar varsa görüşlerini yazabilir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Clear women gerçekten tavsiye ediyorsan alacağım. Mentollu clear saçımı mahvetti. Kepek aşırı fazla. Lütfen cevap ver.
en iyisi loreal bende onu kullanıyorum aynısı :D
izgavus argan şampuan tavsiye ederim
izgavus argan şampuan dene
degısme sac doker
Elseve