Cildinize ne kadar önem veriyorsunuz?
Yağlı ve siyah noktalı bir cilde neler önerirsiniz?
Yağlı ve siyah noktalı bir cilde neler önerirsiniz?
hiçbir şey kullanma canım. ben kullandım her boku cildim iğrenç oldu. meğerse onlar bile cilt gozeneginde kalıntı bırakıyor. doktorum bana roaccutane Verdi ve dediği tek bise oldu ; sadece suyla yika. arada bir doğal katkısız maden suyuyla yıka. ve cidden sonuç mükemmel. ilaçtan sonra bile onu kullanırım tek bise yok
Aslında temizleme suylarını filan almaya karar verdim ama dediğin gibi cildime zarar verir diye korkuyorum.
Onunla yüzümü yıkamam yeterli değilmi
Tamam teşekkürler
Haftada üç kere peeling yapıyorum onun haricinde
Avondan aldığım Sabah 25+ yaş kremi
Gece için de gece 25+ yaş kremi uyguluyorum yüzüme göz çevresi içinde ince kırışıklıklar için var onu da kullanıyorum
Aslında En güzel bakım sürekli makyaj yapmamaktır!
Ben hiç makyaj kullanmıyorum
Sabah yüzümü nilera okyanus sabunu ile yıkadıktan sonra sivex losyon sürüyorum. Öğle saatlerinde cosmed in akne ve yağlı cilt için güneş koruyucusunu kullanıyorum. Aksam yine sabun ile yüzümü yıkadıktan sonra sivex losyon ve Gece yatmadan önce de cleocin t uygulayarak günü bitiriyorum.
Her şeyi yap ama şu garnierin üçü bir arada zımbırtısını kullanma ben onu kullandım ve suratım sivilce ilde doldu bir yıldır uğraşıyorum kurtulmak için
Bende kullandım siyah noktamı arttırdı
Kesinlikle
ben kullandım 1 kere. yani paket bitti. sonra çok sivilce olmadı ama eskisinden daha pürüzlü yüzüm. harbiden
Cevap
23Cevap
Benim yüzüm felaket sivilceli ve siyah noktalıydı cildiyeye gittim bana aknetrend verdi yan etkileri var ama kökten çözüm🙅🏼🙅🏼🙅🏼
Yan etkileri neler?
Anladım teşekkürler
Naçizane önerim siyah çamur sabunu ile her akşam sabunlayın. Tonik niyetine gül suyu ile silin cildinizi.
Teşekkür ederim
Ayıptır söylemesi 25 yaşındayım benim diyen hatundan iyi cildim vardır. Üstelik 4 gün arayla sakal traşı oluyorum :)
Yüzümü yıkıyorum -D
Haftada 2 kere siyah nokta ve sivilce maskesi yapıyorum
cildimi hergün sabah akşam yüz yıkama jeliyle yıkıyorum haftada 2 kere maske yapıyorum bimdeki siyah nokta bantları iş görüyo
Ben LR nin urunlerini kullaniyorum Zeitgard1 ve micro silver silvilce siyah noktalar icin krem kullaniyorum simdiye kadar iyi sonuc aldim vok memnunum
Neutrogena nın visibly clear günlük jeli güzel onu kullanabilirsin
Cildimi bozmaz değilmi
Anladım teşekkürler
Valla olduguna bırakıyorum kuaföre her gittigimde cilt maskesi yaptırıyorum onun haricinde günlük hayatta bişey yapmıyorum
Kizlar daha cok onem verir fakat sebebi ise col takintili ve sevilmeye cok ihtiya c duyurlar sevilmedikleri zamanda zarar verebilirler kendilerinj
Her gün en az 5 kere yüzümü yıkıyorum sabah akşam özellikle :) sonra nemlendirici sürüyorum yüzüme 🙏🏻😊
su + sabun. yaz mevsiminde dışarı çıkarken güneş kremi.
Bende gül hastaligi var doktor kokusuz beyaz bir krem yazdi receteli
Sabah aksam onu kullaniyorum onun disinda hic bisee yapmiyorum:/
cıldım tahrış olmasın dıye senede bır jiletle traş olurum kalanı makına ıle kırlı sakal bırakırım
Günde 2 defa duşa giriyorum zaten Haftada iki defa da cilt bakımı yapıyorum Ondan hariç bir şey yaptığım söylenemez
günlük tonik pürler ve kremler kullanmalısın siyah nokta için duştan sonra burun bandı kullanabilirsin ayrıca garnier markası öneririm
Sabahlari yüzümü yikarim 😅 aklima gelince gül suyu kullanirim yüzüme yine aklima gelince nemlendirici serum sürerim 😬
Walla ben sadece sabahları yüzümü suyla yıkarım bir de kışın kuruduğu için krem sürerim hepsi bu. Hiç uğraşamam yüzle falan.
Aloe veralı krem sürüyorum sadece, ciltteki leke ve siyah noktalara çok faydalı
@gamzeliçe Evet var, Lr diye bir marka var netten satış temsilcileri var, onlardan biriyle iletişime geç istersen
@gamzeliçe Yok normal fiyatından alıyorum, 4-5 ay yetiyor, benim cildim karma, T bölgesi yağlı, bana gayet iyi geldi. Kuru değil yani cildim
bazen güzel gözükmek istediğimde gliss in şampuanını ve duştan sonra yağını sürerim saçıma
bimde siyah nokta bandı var 5 liraya satılıyor. duştan çıktıktan sonra uyguluyorum hiç siyah nokta kalmıyor ıslak uygulanınca daha etkili oluyor
Bana etkisi olmadı😑
gratislerde satılan himalaya diye bir markanın peelingi var üzerinde fındık veya ceviz var bir dene ilk onu dene sonra bandı dene ben öyle yapıyorum demeyi unutmuşum:)
Pamuğa limon sık yüzünü sil.
Çok yakıyor ve sonra sivilce yapıyor
Birşey kullanmıyorum öyle sivilcem yok siyah noktalarıda banyo sonrası yumuşadıgı için sıkıyorum
Yüz yıkama jeliyle yıkıyorum
Hangi marka
Nıvea cilt bakım köpüğü 👍
abdest alıyorum
En güzeli kesinlikle
Garnier 3-1 👍🏻
Kullandım hiçbir işe yaramadı😐
Hadi ya 😳
Bana faydası baya oldu limonile birlikte kullandım
Yok yahu malesef
kil maskesi, kükürt sabunu vs
Her gün sabahları mı
yapmıyorum
Yüzünü yıka bari
Yok😂
Su iç
Teşekkürler
Yüzümü sadece suyla yıkıyorum
ilaç kullanıyorum
Kalıp sabun en iyisi diğerleri vız
Sabah uyannca yüzünü yıkıım sadecd yetio:))
Aksam temiz yika nemlendir
en az günde iki defa duş alıyorum sayılırmı?
sabun su
Okaliptüs sabunu
Dujj
çok onem verrm
Maske yapiyom kıl
Hicbirsey yapmıyorum
Gül suyu
Sabah-akşam mı kullanıyorsun
Evt
2 bardak su içiyorum
Yüz yıkama + tıraş
Akne bandı
Peeling öneririm
Peeling
maske
elimi yüzümü yıkarım
su+sabun
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar