Üst parça
...

Bu tip deforme edilmiş elbiseleri ve de moda ve özgürlük başlığı altında milletin zihnine yedirilip bir de güzellik, estetik hamuru ile yoğrularak sunulmuş karelere rastlayınca; cinselliğin kadın üzerinde nasıl da gün gün değiştirilip yoğunlaştırıldığını ve de herkesin sözde yakınarak ve de sözde protesto ederek karşı çıktığı ama aslında bundan hepsinin farkında olsalar da kör gözlüğü takmış gibi işlerine gelmediği ve libidolarını kadınlı erkekli tatmin ettikleri için başlarını çevirdiği ama ayan beyan ortada olan kadını cinsel obje yaparak metalaştırmaları ve ahlaki değerleri nasıl da buzun üzerine dökülen sıcak su gibi usulca çözdükleri aklıma geliyor...
herkese yakışmaz bu zaten bu kadına gitmemiş. Deniz kenarlarında gezerken falan giyilebilir aslında cesaret işi biraz.
Ya zayıf ve küçük göğüslülerden giyen çok gördüm aslında.
bu ne la böyle tişörtü kesmiş gibi bide buna dünyanın parasını veriyolar bu insanlar gerçekten kafasız
Ben kendime acik giyiniyom diyorum anadan uryenler de varmis. Ve bunun adini moda koymuslar :)
Cevap
43Cevap
Bunu tasarliyanlarin aslinda baska bir fikri vardi yapmayan baslamislar oraya gelince bakmislar kumas yetmiyo..
Diyeri gelmis yanina olum takma kafana alacak mal cok disarda moda diye yuturuz demis :)
Ne güzel anlatim ya la 😂😂😂
Lady Gaga Bağcılarda böyle dolaşsın, anında Gagalarlar onu. Benden söylemesi...
Simdi erkekler tahrik olunca sapik diyonuz boyleleri giyince erkek bakiyo erkekler sapik oluyo millet vucudunu gostermek icin ne yapacagini sasirmis
Bunu giymeye meme lazım gençler. Sizi A cup larla olmaz bu iş unutun.
Bence seksi gorunuyor sokakta birinde gorsem donup bakarm ama o goguslere sahip pek turk bayan yok bnce
Bunu giymek baya Cesaret ister
Fizigi Guzelse yakisir zaten ama tabi ben giyemem Cesaret edipte sen giyer miydin
bizde hayatta moda olmaz ordan destekli sutyen gozukur cunku :D
Rezalet bir troll :s
Sarkık memeli kızların giyemeyeceğini düşünüyorum
Çok fazla sarkık değilse hoş olur aslında.
Yeminle tiksindiriyor.
Kumaş yetmemiş
😊😊
Ucu görünmezse namusluyum.
Namusu olmayan giysin
İçim kalktı kusucam sandım
bu giyim şekli iğrenç
Böyle bisey giymeye cesaretin var mı
Hoş duruyor ama ben giymem.
ben seviyorum ama türkiye de giymek zor
ulan ne çirkin suratı var.
Keske türkiyedede görsek kanks
valla hiç çekici değil
Hiç. Giymesin daha iyi
Asla giymeyeceğim bir şey
Banane ben mi giyecegim allah allah
Cok cirkin
Neden komple soyunmazlar
Cirkin
cok ucuz duruyor
kötü
Güzel ama ilginç
motorlar için ideal
Çok kötü
İğrenç ya
Hoş tabi
Yalarun
Berbat
Iyy ne biçim
Hic giymesin
Ebenin *mı yani
Bize ne lady gagadan bu dekolteden
Kötü ıyyy
Moda
İğrenç.
Bayıldım müthiş
Saçma saçma
6 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar