Birakmadim ki :) ben her gun sabah 1 saat kosuyorum sahilde yurume geri geliyorum. Aksamlari da fitness yapiyorum son 2 aydir ama cok degismeye basladim. Bunlari da gorudukten sonra devam durmadan. :)
yok yaa :) açık çekinmem ben foto yani açık giyinen insanım ama o kadar değil :) tamam itiraf ediyorum yani az bir şey gösteren fotolar koyarım neden olmasın mucadele etmişim o kadar :) haha
o anlamda oldugunu biliom sana onu hatirlatiom iste konunun burayla ne alakasi var milletin koprusunu gorunce guzel bakmis olmuosun anladin mi bu atasozunu burayla baglamayin cunku menfaatiniz icin deistirmis senin gibi azmis kufurmus erkekler beter olun gbetin
Noldunu ben söyleyim, geçenlerde itin d... e soktuğum bir kaç mavili üşenmemiş @bebeki diye pempiş üyelik açmış bütün sorularımı didik didk ediyor işte kendince laf sokmaya çalışıyor.
Yaa yok niye öyle bişe yapim ki? Bunun kisi çok farkli bir amaç için di, anlatabidim mi, laf sokacaksan ve varsa eleştirilicek bir yanım tabikide açığım bütün eleştirilere :)
Tamam kilit cumleyi dedin 😀 Cinsellik sorularinda yaziyosan ediyosan davetimi kabul etme surekli ozelden yazisan bir insan degilim bilgin olsun 😀 Hatta hic degilim..
En İyi Cevaplar