Yüzümde sivilceler çıkıyor hiç oynamıyorum sivilce kremim var onu sürüp yatıyorum bir kaç gün sonra kahve rengi iz oluyor ve geçmiyor ne yapmam lazım doktoru gebertecem sonunda bu 5. krem 😡😡

Ben her aksam gül suyuyla temizliyorum snrada bebepidrasi sürüo yatiyorm. 2 hafta icinde hepsi gecicekdir. Ayni sorunu bende yasiyordum. bir dene istersen. Gercekden iyi geliyor.
Bide cinko iceren kremler var. Sivilcelere cok iyi geliyor. Cinko kapsülleride var. Denemeni tavsiye ederim. Düzenli kullandinmi eminimki farki göriceksin
Aldım notunu teşekkürler
akşam saat dokuzda acnelyse bir saat sonra expigment ve sabah dermatop biraz aradan sonra da güneş kremini sur soyarak tazeliyor biraz mesakkatli ama Ben bu şekilde kurtuldum
Teşekkürler deneyeceğim
belki yan etkisi olmustur , kuzniminde sorunu vardi ama asiri sivilcesi vardi
kücük kuzenim bunu kullanmisti ve yararini fazlasiyla gördü, gecmis olsun umarim cabuk iyilesirsin
https://i.resimyukle.xyz/azJb.jpg
Teşekkür ederim (:
İz kalacak gibi duruyor. Umarim kalmaz. Bu zmnda doktorada guvenemeyeceksek napicaz bilmiyorum. Gecmis olsun.
Çok sağol :/
Cevap
2Cevap
Kremi Devamlı kullan aksatma bide yüzünü temiz tut o lekeler de geçer
Krem bitmek üzere 1 ay oldu sinirlerin bozulmaya başladı
Bozulmasın strese girme oda sivilce yapar krem temizlicek yüzünü bir yıl iyi yıl kullanan arkadaşım da vardı o kremleri sonrada gecti
günaydın hayırlı cumalar kullandığın ilaçlar ve ya yağlı yiceklerden olmuş olabilir
Özel hastaneye mi gitmiştin
Evett
Öldürecem bu kez o gariyi
Kadinin yüzüde sivilce dolu zaten kıllandım bir ya of gitmediğim doktor kalmadı bu şehirde Ankarada ve Malatyada bile gezdim doktor doktor hep ayni ilaçlar hep aynı tavsiyeler
Farklı yöntemler bulacgm artık yapacak bir şey yok teşekkürler..
Imex kullandın mı?
Evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar