Arkadaşlar bu şekilde postal bir botum var boyum uzun ve botun tabanı da biraz kalın. Turuncu çizgi çektiğim yerin altı sonradan konulmuş. Alt kısmı tamamen çıkartıp botun kendi tabanını birazcık kestirip daha sonra altını tekrar yapıştırtmak gibi bir şey yaptırabilir miyim?
Bot çok güzelmiş. Resimdeki kadarsa yükseklik kestirmene değmez. Zaten kestiremezsin, eşit miktarda traşlayacak bir makine olduğunu sanmıyorum. Diyelim ki bir şekilde kesildi; o zaman da tabanlar eskisi gibi tutmaz birbirini. Sonuç hem görsel hem sağlamlık olarak içine sinmeyecektir. 3cm için botu harcama
Tamam 20 yıldır postal ve bot giyen bir ablan olarak önerim bağcıklarını fazla sıkmaman.. Hatta bağcıkları çözüp kendine uygun bir stilde tekrar takabilirsin o bile fark edilir şekilde rahatlatıyor bazen. Bilek kısmının sıkmasının sebebi konç kısmının uzun ve sert olması. Zamanla yumuşayacak ve bilekte kırılma-katlanma olacak. Ben kendi botlarımla merdivenden robot gibi iniyorum :D
İç kısmına fermuar konulabilir mi diye düşünüyorum. Çok iyi bir usta belki yapar ama uğraşırlar mı bilmiyorum. Bak en iyisi aldığın yere git, o postalları muhtemelen onlar yaptırıyordur. Öyleyse imalatçısı belki bir fermuar koyar. Hiç giymediysen iade etmeyi de deneyebilirsin...
Alla alla o hangi iş merkezi ve ben neden görmedim :D dışında saatlerin falan satıldığı yer mi, limon gibi bir şey yazıyordu girişte. içerde küçük dükanlar vardı...
Kestirme işinden vazgeçtim zaten. Şu anda sadece tek sorunum bağlayıp , çözmek. Ona da bir şey buldum mu tamamdır. Kolayca çıkartabileyim diye gidip iki metrelik bağcık buldum ya.
Kestirme bence de , eğer işçilik kötü olursa hiç giyemezsin. Boşver düşünsene evden çıkarken bağlayacaksın akşam eve dönünce çözeceksin o kadar da zor değil. Misafirliğe falan giderken giymezsin ;) Bu arada bağcıkları rahat gevşeteceğin şekilde bağla. Bilekten yukarısını da gevşek bağlamayı dene...
:) Ayakkabı işinden anlıyor (d) um. Ankarada bildiğim tek yer karanfil sokak :D Bence kızılay tarafında daraltabilecek bir terzi bulrusun. Moda çarşısı civarında örgücüler vardı eskiden, belki oralarda terziler de vardır. Ben deri ceketimi daralttırdım İstanbul'da
Bunun için de çok teşekkür ediyorum. Hani derler ya "Hızır gibi yetiştin" diye, aynen öyle oldu. Kaç kişiye sordum ve cevabımı tam olarak alamadım siz olmasaydınız yine uğraşacaktım.
En İyi Cevaplar