Bir ara erkeklerin oje sürmesi modaydı şimdi tekrar gün yüzune çıkti birçok ünlü kişinin tirnaklarinda oje görüyoruz. Siz bu konuda ne duşünüyorsunuz? Yakistıriyor musunuz?
Brad Pitt Zac Efron Gibi birçok ünlüde oje akimına kendini kaptırmış durumda.
Çok garip ya. Ben hiç duymamıştım daha önce, görmedim de. İlk kez gördüm senin sayende. Yani ne bileyim, garip. Göz kalem falan çekenler vardı da, bu ne şimdi? Garip bakarlar bizim burada Türkiye'de. Top derler kesin. Ama işte Amerika kültürü, canını yediğim bak, hiç garipsemiyorlar. İşte bu yüzden Amerika'yı seviyorum. :D
millet her hangi bir tarikat ya da örgüt ya da kuruluş vs. ye üye ya da bağlı olduğunu göstermek için bir işaret taşır. ( oje dövme vs. ) Bizimkiler de moda diye alır kullanır... :D #HeyAllamYaaa
Nahoş buluyorum.. Erkek oje sürmemeli.. Zaten meyroseksüel diye bişey attılar ortaya kadınlara bişey kalmadı.. Temiz pak düzenli olması yeterince çekici kılar erkeği..
Tırnagını ya da parmagını kapı aralıgına sıkıştırmış gibi duruyor özellikle Zac Efronun. Brad Pitt konusunda ise ne biliyim farklı bir tarz ve erkeklerde sürebilir.
Bu ne ya jdgnags Tırnak koruyucu sürüyorum o kadar kimse de bir şey demedi ama bu kötü kadında da renkli renkli kötü gözüküyor erkekte direk vahim duruyor
En İyi Cevaplar