Sanki iki gözüm birbirinden bağımsız farklı bakıyomuş gibi sarımsak sürdüm şu baya incelen yere falan badem yağı sürdüm düzelir dimi ya 😔 ?

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Yok artık ne hale getirmiş.. Sanayide aldırsan daha düzgün olurdu simetri kavramı hiç mi yokmuş. Ben olsam aynadan bakar naptın der kızardım para mara da vermezdim yani.
Vermedim kadın mal çok iyi biliyomus gibi 4 dk da yaptı canım ya
O kadar mı ya yarın sevgilimle buluşcam napcam ben
İnşallah ya
sanki bir kaşını kaldırmışsın gibi olmus sarımsak sür kesinlikle iyi geliyo kaşlarının çıkış yönüne doğru sür ters yapma kıl kökerine zarar verirsin bir süre elleme sadece ortasını aldır benimde senin gibiydi ilk deneyimimde hangi kuaför iyi almışki bu zamana kadar yarım saat bekle sonra yıka her akşam yap
Çok teşekkürler bugün sevgilimle buluşcam 1 hafta boyunca hep sarımsak sürcem
Uçları inceltmiş aynısı bana da oldu kaşın üstlerini bir süre alma ve uçlarını gratiste kaş ve kirpik uzatma serumu var iki farklı ucu var falan uygun fiyatı ds al onu sür tüm kaşa ve uzatmak istediğin yerlere zaten altı alsan ilk uzadıktan sonra üst şekle giriyo doğal oluyo falan rahat ol 1 aya bakar :)
Şimdilik dışarı çıkarken kaş kalemi kullan kaş zaten çabuk uzar, hem badem yağı da sürüyormuşsun. Ayrıca kötü durmuyor kaşların canım gayet güzeller
İnşallah cabuk uzar
Evet arada baya fark var orayi boya cikana kadar. aldirma bir sure kaslarini bekle o kisim dolsun. badem yagi surebilirsin ya da hindistan cevizi yagi. sarimsakda iyi geliyor
Sürdüm inşallah düzelir
düzelir kesin ama kalem kullan düzelene kadar ayrıca hep birlikte gidip kadının tüm kaşlarını yolalım
Yolalım 😠
para filan vermeseydin bari
Yok
iyi bari boşver ama ya düzelir bende küçükken normal krem diye ablamın tüy dökücüsünü sürmüşüm düşün halimi o bile düzeldi :)
Benimde ablam öyle yapmıştı jiletle almıştı küçükken baya iyi çıktı sonradan gür ve güzel şekilli
ama çıkana kadar sarımsak koktum :)
Başka çare yok 😀
Beklemekten başka çare yok. Çıkana kadar kaş kalemi al eşitle kaşlarını.
Öyle yapcam başka çare yok
Kendin duzeltebilirsin ya da uzayana kadar kas kalemi ile sekillendirmeye calis
Düzelir ama yani o ne be nasıl becermiş mk simetri kavramı yok kadında ama sen üzülme canım düzelir bide profesyönel olan birine git araştır biraz o düzeltir simetrisini
Evet kötü almış ama düzelir başka bir kuaföre git
Yok tövbe kendim alırım artık
Bence kendin daha kötü yaparsın. Iyi, tavsiye edilen bir kuaföre git ki onlar duzeltsin. Kıvrımları farklı bunu kuaför olmadan düzeltmek zor bence. Ben yapamazdim
bir kuzenim var o çok iyi alıyor ona duzelttircem artık
Öyle yap o simetrik hale getirir en azından
İnşallah
kalemle boya ama kötü değil
Teşekkürler
Mafetmis düzelir ya uzat bence o zamana kadarda kas kalemi kullan
nesi var kız güzel olmuş iste
Yok ya baksana bağımsız iki devlet gibi
Dua et te düzelsin ya
Sağol yinede
düzelir de bence gayet iyi olmuş
bir kaşımı baya inceltti ama farklı duruyor
eski halini bilmiyorum ama şimdilik güzel canınızı sıkmaya değmez
Sağolun eskiden ikisi de eşit kalındı
çok da kötü değil telaş yapma ya
Düzelir ama çok kötü yapmış
Evet çok kötü yaptı ya
Bırak çıksınlar komple sonra daha iyi birine aldır ya da sen al
Öyle yapcam ne zamana uzar sence
Bunu bilemem
uzayınca düzelir
İnşallah hızlı uzar
Çok kötü almış 😮😞
Evet ya inşallah hemen düzelir 😔
Bir kere gerçekçi olalım hemen düzelmez hatta uzun bile sürebilir bundan sonra daha tecrübeli ve yüz şekline Nasıl uyacağını bilen birinde aldır
Bundan öncede sarımsak sürmüştüm 4 günde cikmıstı 2 haftaya düzelir mi
Eğer işe yarıyorsa 2 haftaya olur gibi
İnşallah
Düzelir 1 ay dokunma badem yağına falan devam et
Badem yağını sürekli sür çabuk çıkar
acaba kaşlarınız düzeldimi?
Sağ biraz kısa gbi ama düzelir herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?