Tamam yüze yakışması önemli ama biz kadınlar ikisini de kullanıyoruz ara ara, sağolsun düzleştirici ve maşalar.. Peki erkekler hangi saçı daha çok seviyor?
Düz saç
Dalgalı saç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benimki dalgalı. Eskiden hiç sevmezdim hatta lise boyunca düzleştirdim doğal haliyle gittiğim bir gün maşa yaptım sandılar herkes kendi saçımı düz sanıyomuş :D :D ama şu an cok seviyorum eskiden salakmışım diyorum güzelim saçları bozuyodum
Neden full kıvırcık yok😂 Bizimkiler saç değilmi😂
daha çok maşa ve düzleştirici ile yapabileceğimiz saç modelleri için sordum canım. kıvırcık yapmamız biraz zor ev ortamında. yani şahsen ben uğraşamam.
seninde şöyle bir şansın var, kıvırcık saçla inanılmaz topuzlar yapıyorlar, hemde hiç uğraşmadan. biz dümdüz pırasa saçımızla zor yaparız :)))
düz saç daha bir çekici geliyor bana. ki benimde kendinden düz saçlarım var 70 santimin üzerinde olmasına rağmen rüzgarda ya da sporda falan karışmıyor pek rahatta oluyor.
Abi maymun gibi olanına da bebek gibi olanına da düz saç yakışıyor. Saçlarını bilerek dalgalı yapan kızlara paket kafa diyorum (hediye paketi )
çoğunluk öyle demiyor ama :))
Cevap
18Cevap
Benim saçım da düz olduğu için çok sıkıldım şekil almıyor o yüzden dalgalı diyorum :)
benimde düz, işin tuhafı maşa yıpratıyor bugidi de çok kıvırtıyor :)) napsak acaba
Sorma ya arada derede kaldık napsak olmuyor 😀 birde yukarda ki gibi şekli fön çektin mi diyen bile oluyor du deli oluyordum, bazen saçımı yıkadıktan sonra hafif nemliyken örüyordum 1 gün örülü kalıyor du anca tutuyordu açınca 2 saat e yine dümdüz 🙆 aslında bugidi yaptıktan sonra bir süre bekleyip kendini salmasını beklicez o zaman kıvamında olur dicem de yine fayda etmez 1 saate düzelir 🙄
demi ya akıyor bide bukleler.. aslında var şekillendirici ürünlerde, spreyler hafifte olsa sertlik veriyor.. kullanmadım ama kışa doğru bir de şekillendiricilerle deniycem. şu sıcakta insan üşeniyor saçına maşaydı bugidiydi uğraşmaya
Kesinlikle bir de yapışıyor enseye terliyince hiç uğtaşılmıyor benim saçlar kalçayıda geçti kestiricem
oo kestir kestir hiç durma. benimde öyleydi kestirdim şu an belimde hatta 2 cm kdr uzadılar. gene kestiricem ideali bel.
Kısa kestirmeyi düşünüyorum zaten çok sıkıldım çabuk uzuyorlar maşallah 🙂
biraz dalgalı hacimli saç kadını daha güçlü daha sağlıklı gösterir.
Dalgalı saç diyorum. Hatunun nicki bilen varsa yazsın 😆
kadının tipine göre değişir bu istediğin kadar dalgalı ya da düz de fark etmez yakışana ne yakışıyorsa o
kadını çekici kılan düz saçtır ama kendine güveniyosan aruba juice gibi bişey deneyebilirsin
Ben kıvırcığım. Tercih yapamadım 😢
düz saçı herkese yakıştırıyorum ben
Kararsızım ikisini de kullanıyorum 🙅🏽😂
Dalga denizde olur denizde hoştır
Düz saç.
Dalgalı
dalgali kivircik
Dalgalı.
Dalgalı
dalgalı bence
Dalgalı çok güzel 😂
Kesinlikle dalgalı