arkadaşlar bu şampuanlar saçta gerektiği kadar bekletilerek saçtaki turunculuğu alıp küllü bir ton yapıyormuş ama ben emin olamadım bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi. ikisi ayrı şeyler sanıyodum ama youtubeda falan araştırdım purple shampoo (mor şampuan) dense bile üzerinde silver shampoo (gümüş şampuan) yazıyodu yani sanırım görünüşü mor olan ama gümüş rengi katan bişey bu çözemedim.
Mor şampuan ve gümüş şampuanı bilen var mı ya da kullanan?
Ben kullandım yumurta sarısı saçlarımı Küllü bir sarıya dönüştürdü çok memnunum ama loreal' al derim ben hem kokusu güzel hemde bakım yapıyor 45 tl felan çok da pahalı değil kuaförde istediğin renge ulaşana kadar birsürü para ödüyorsun :) ama haftada 2 kere felan kullanmalısın ilk başta 10 dk beklet istediğin renge ulaşınca sonraki kullanımda 2-3 dk yeterli :)
saçlarım gri diye ben hergün kullanıyorum benim saçıma renk veriyor akmasını önlüyor ama beyaz ya da gri değilse saçın haftada bir kullanırsan saçın turunculuğunu alıyor gerçekten ama köpürtmemen lazım yani normal şampuanı sürdüğün gibi sürmemelisin
En İyi Cevaplar